Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zeki senin kanat buz pistine döndü haberin olsun.
    E pes yani.

Yorum

• Gorunce sinirlerim zipliyor...

Yorum

• Yıllarca sabriyle t.ş.k geçtik haktır bize yavru.

Yorum

• bütün goller bunun kanadından geliyor topa koşamıyor pas atamıyor gidemiyor ne yapiyon sen
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Çok istikrarlı bir eleman. 3'te 3 yaptı sağolsun.

Yorum

• amatör ligde bile oynayamaz allah rızası için biri bu adamdan kurtarsın bizi

Yorum

• Yönetimden birisin damadı galiba. Belli ki arkası sağlam

Yorum

• Zeki Yavru

Jaja gitti yattara gitti sende git Zegim ...
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• Bir bek bu kadar mi bo$ bele$ olur...
                    Ulan Serkan Serkan dedik...$enol Hoca oynatsana Zeki'yi dedik...
                    Salak kafam i$te...
                    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• tribündeki bütün taraftardan yediği haklı hakaretten sonra futbolu bırakması kendi için en hayırlısıdr.net söylüyorum.trabzon tarihinin en kötü futbolcusudr
                      TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Tabi ki maç içinde ben dahil herkes eminim bir anlık sinirle küfür ediyordur bazı pozisyonlarda ama isteyerek Zeki'ye asla saygısızlık yapmam ve yapmamalıyız da her futbolcumuza olduğu gibi. Çünkü o da bizler gibi Trabzonsporlu ve Trabzonlu. Ama öyle böyle değil çok çok büyük hatalar yapıyor. İdarelik, alternatif futbolcular olur her takımda Zeki o derece de değil gerçekten çünkü yedek olması bile büyük risk. Bunu açık ve net haftalardır görüyoruz oynadığı her maç felaket. Yani asla yedek olabilecek derecede değil. Eğer söylediklerim 1 maça dayansaydı bir umut bağlayabilirdim ben ama haftalardır bu böyle. Hadi 1-2 pozisyon olur ama rakibin sağımızdan geldiği her pozisyon Zeki geride kalıyor. Her atağı etkili oluyor rakibin. Olmuyor...
                        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• çok hakkını yediniz serkan balcının çok nankörlük yaptınız serkana buda size ödül yazık ya zeki seni nasıl TRABZONSPOR gibi bir takıma aldılar anlamak mümkün değil inan anlamak mümkün değil Allahını seversen kendin git nolur seni geçemeyen adamın lisansını yırtacaklar nerdeyse
                          UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Serkan Balcı'yı bile özlettin ya insanlara daha ne diyeyim?
                            Modern bek, yok modern futbol, hayır hayır en badit futbola bile tepki olarak doğmuş bu adam...

Yorum

• İlk olarak jaanora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yahu nasil oynayacak 11de? Biz baska birini mi izliyoruz?

Koordinasyon yok, varyasyon yok birebir yok, yok yok yok.
                              Duracagi yeri bilmiyor, gidecegi yeri bilmiyor.
                              Hata yapacak tabii ki ama arada olumlu biseyler yapmaz mi bi genc hic?
                              Genc ve Trabzon lu diye oynayamaz kimse.
                              Biseyler koymali ortaya.
                              Ocak ayında yazılan bir mesaj, her şeyi özetliyor.

İlk olarak jaanora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Lig kupa hazirlik.. Oynadigi tum maclari izledim. 7-8 mac civari. Hicbir isik gormedim. Gencligini heyecanini gozonunde bulundurarak cok da bisey beklemiyor olmama ragmen.

Gereksiz fauller, adam kacirmalar, kacirdiktan sonra hisimla yapilan sert fauller disinda pek bisey goremedim.

Genc bi oyuncu Trabzonspor da sans bulacaksa tabii ki hata yapacak ama kumasini da gosterecek.

Zeki cok genc, umut vaadediyor falan da.. Oyle 17-18 falan da degil. 1991 li.
                              3 yildir cok daha zor bi pozisyonda kutur kutur top oynayan Alper Potuk gibi.

Bi oyuncuya sans vermemiz gerekiyo gercekten. Yusuf Erdogan'a. O da bazen hata yapiyor ama kumasi kendini nasil da belli ediyor.
                              En son Murat' tarafından düzenlendi; 02.09.2013, 08:53.

Yorum

• Sabır sabır az daha Sabır 2026 sezonunda estirecek.Ama az daha sabır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim