çimşir, akgün, yumluydu derken bir tanede daha cıktı ....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
10 tane seçeneğin olsa meslek için futbolculuk 10. sırada bile olmamalı...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk izlediğim maçtan beri kötü Zeki. Bu kadar ağır birinin bek olması imkansız abi.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ligin en amatör, en beceriksiz, en kötü beki. Hemen hemen hiç bir artısı yok bu sezon itibariyle. Rezilden çok daha geride bir performans sergiliyor.
Beni en delirten olayı ise inanılmaz yavaş olması. Rakiplerin her hücum oyuncusu bu adamı hızıyla, çabukluğuyla ekarte ediyor, Zeki'yi sürekli yanından geçip giden rakibi kovalayıp yakalamaya çalışırken ve bu çabasında başarısız olurken seyrediyorum.
Beni futboldan soğutuyor. Sahada Zeki'yi her gördüğümde istemsiz dilimi damağımı ısırıyorum. Göksu'ya, ötesinde Serkan Balcı'ya yazık, çok yazık..Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
Şu adamın Serkan'dan kötü olduğunu düşünmek büyük art niyet ve önyargı gerektirir açık ve net.Adamın önünde oynayan oyuncu kanat oyuncusu bile değil,tek başına savunuyor orayı.Yazık vallahi bu adama bu kadar yüklenilmesine."Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"
Brian Clough
Yorum
-
Evet yazık ama taraftara yazık!Trabzonspor gibi bir takımın sağbekinde sırf trabzonlu diye böyle yetersiz bir adam oynuyor.
İlk olarak Murat Engin Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu adamın Serkan'dan kötü olduğunu düşünmek büyük art niyet ve önyargı gerektirir açık ve net.Adamın önünde oynayan oyuncu kanat oyuncusu bile değil,tek başına savunuyor orayı.Yazık vallahi bu adama bu kadar yüklenilmesine.Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum