Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fizik olarak kendisini toparladı.
    İleri, geri koşulardan çok net anlaşılıyor.
    En fazla eleştirilen mesele risk almaması, baskı yapıldığında sersemlemesiydi.
    Bu maçta o telaşını atlatmış olduğunu gördüm.
    Pres karşısında topu saklayıp pası hep doğru kullandı.
    Bu formu sürerse Bosingwa ile arkalı önlü oynayama imkanı yakalayabilir.

Yorum

• Hemen harcamamak lazım ileride daha da iyi olacak.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Harcamamak lazım evet ama ben bekteki durumundan pek umutlu değilim açıkçası. 1 Kukesi maçında iyi oynamış olabilir. Daha önce gs maçında bjk maçında diğer maçlarda ne yaptığını da izledik. Kötü de değil berbat oynadı o maçlarda.
        Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• güven versin kafi
          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Çok beğendim akşam müthiş oynadı ilk yarı bir tane yüzde yüzlük gole vücunu siper edip çıkardı..

İkinci yarıda yine öyle bir pozisyonda topu çizginin hemen önünden uzaklaştırdı Mustafa hoca bunuda adam ederse helal olsun..

Yorum

• kaleye giden topu yatarak vücuduyla çıkardığı pozisyon gerçekten maçın kırılma anı gibi birşeydi
              o gol olsa sıkıntıya girerdik baya
              bunun haricinde yine vasar oynadı orası ayrı mesele
              特拉布宗冠軍

Yorum

• Bende sezon başı eleştirmşitim ama adamın daha Trabzonspor ile çıktığı 21. maçmış(bir maçta son 6 dakika girmiş onu saymazsak 20) biraz daha sabır göstermeliyiz
                'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'

Yorum

• İyiydi, inşallah daha da iyi olur.
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Cihan Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bende sezon başı eleştirmşitim ama adamın daha Trabzonspor ile çıktığı 21. maçmış(bir maçta son 6 dakika girmiş onu saymazsak 20) biraz daha sabır göstermeliyiz

Yani süperlikte oynadığı tüm maç sayısı 20 oluyor.
                    Tek eksiği öz güven. Çok çalışır ve sabrederse hem kendi kazanır hemde Trabzonspor.
                    çok okur, az yazar

Yorum

• 3 maçtır Veysel Sarı balonunu izliyorum acaba Zeki'den fazlası nedir diye,Zeki'nin yetenek fazlası özgüven eksiği var kim ne derse desin.Bu adam olacak öyle ya da böyle,yeter ki köstek olunmasın.
                      En son Murat Engin Akyüz tarafından düzenlendi; 31.08.2013, 13:49.
                      "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• Biraz daha sabredelimde sezon bitsin!!

Yorum

• Her şey kafasının kırılması ile başladı.

Dani Alves, Gökhan Gönül benzetmeleri yapanlar vardı.

Yazık oldu.
                          En son Murat' tarafından düzenlendi; 01.09.2013, 23:45.

Yorum

• Geçen maç aldatmış gibi gözüküyor. Yöneticilerin oyuncular hakkında konuşmasını pek tasvip etmesem de Sebahattin Çakıroğlu'nu Zeki'nin bölgesinde sıkıntı yaşıyoruz söyleminden dolayı tebrik ediyorum...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• 3 macta 3 gol savundugu kanattan geldi

Yorum

• Git zeki Allah aşkına git çok günaha soktun bizi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim