Necmiatispor'a kiralık gönderilmeli.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ahahahİlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBosigw > goksu > serkan > ben > zekiBize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61
Yorum
-
Sürati yerindemi ?İlk olarak Oğuzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOfansif katkısı iyi, iyi top kesiyor sürati falan yerinde ama maalesef defansif bilgisi çok kötü.

Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61
Yorum
-
sağ bek yanlış tercih olacak gibi en bariz hatası yanlış ppozisyon alip rakibin arkasinda kalıyor
hep birilerinin yerini degistirip farkli yerlerde deniyoruz
zeki de farkli yerde denensin ilerde oynarsa volkan dan kotu performans gosterir mi sizce
adam harcamak kolayEn son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 13.08.2013, 11:00....olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Serkan'ın gitmiş olmasına rağmen Zeki sezon başında fiziksel olarak bu halde ise, kendisi kendisinin 11'de olmasını benim kadar istemiyor demektir.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Yumludan nefret ediyorum zekiyide görmek istemiyorum artık bu kadroda!Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
zeki özevlat zeki hadi aslanım senden olağansütü bir performans bekliyoruz uçur bizi zeki... Dostum bu zeki bir harika diyelim
hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum