ben sana katılmıyorum samet abi bence çok başarılı bir sağ bek ayrıca tam bi yurdum insanı.baksana o zamanlarda avni akerde top toplayıcısı olmaya bile razıymış inşallah ilerdede iyi yerlere gelir..
ben böyle düşünüyorum..
İnşallah dediğin gibi olur. Bu gece herkesi sert şekilde eleştiriyorum
Bence geleceğin Serkan Balcı'sı olacak. Hiç ısınamadım oyununa.
yetenek ve beceri olarak Gökhan Gönül gibi yücelttiğimiz bir bekten ne eksiği var söyleyebilir misiniz ?
tecrübe ve soğukkanlılıktan bahsetmiyorum özellikten bahsediyorum.
ikisi de süratli, ikisi de ofansa çıkmayı sever, ikisi de iyi orta keser, ikisi de iyi mücadele eder.
biz bence kendi değerlerimizi hor görüyoruz her zaman. üzerinde durulursa bence senelerce o bölgeye oynayabilecek bir bek kazanırız.
yetenek ve beceri olarak Gökhan Gönül gibi yücelttiğimiz bir bekten ne eksiği var söyleyebilir misiniz ?
tecrübe ve soğukkanlılıktan bahsetmiyorum özellikten bahsediyorum.
ikisi de süratli, ikisi de ofansa çıkmayı sever, ikisi de iyi orta keser, ikisi de iyi mücadele eder.
biz bence kendi değerlerimizi hor görüyoruz her zaman. üzerinde durulursa bence senelerce o bölgeye oynayabilecek bir bek kazanırız.
Sorun o degil. Sezonun bu haftasina kadar izledigimiz Göksunun altinda kaldi oynadigi maclarda performansi. O yüzden taraftar biraz baska bakiyor Zekiye.
Eminim zamanla güvenini kazanacaktir herkesin. O isik var bizim usakta...
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
geçmiş olsun uşağım dikkat et kendine lazımsın bize bir daha bir maç kurtarıyım derken üç maç oynayamıyorsun sağlığından olma koçum soğuk kanlı ol delikanlılık futbolda işe yaramıyor
En son endlessdeath tarafından düzenlendi; 12.02.2013, 02:07.
Trabzonsporumuzda en iyi mücadele eden oyuncumuz bence Zeki idi. Ancak tecrübesizliğinin kurbanı oldu diyebiliriz. Onun gibi sahaya varını-yoğunu koyabilecek 5-6 oyuncuyu alt yapıdan alsak kazanamasak bile en azından rakipler karşısında ezilmeyiz. Umarım Tolunay hoca genç oyuncuları bu takıma kazandırır.
Allah şifanı versin Zeki kardeşim. Geçmiş Olsun...
Bu adamın durumu ne tam form yakalamışken sakatlandı zeki ve benzeri oyunculara ihdiyacımız var. Yusuf, kadir keleş, abdulkadir, göksu bu adamları artık a takımda görellim.
kadroda olması gerekiyor şu göbekli serkandan iyi olacağı kesin defansif özelliğini birazdaha geliştirirse güzel olacak bu forma giyerek olur tecrübeyle
-trabzonlu, şehrin havasını suyunu biliyor, yabancılık çekme, ya da istanbula gitme derdi olacak biri değil
-trabzonsporlu, canını dişine takarak, tüm enerjisi gücüyle oynuyor. Kaybedince ağlıyor
-1461'den geldi, Mustafa Reşit Akçay'ın eğitimden çıkıp buralara geldi. Hem kişisel hem de profesyonel ahlakı olabilecek en iyi noktada.
-Hücüma hızlı bir şekilde çıkıp, yine aynı tempoda geri dönebiliyor. Takımda ortaları en düzgün futbolculardan biri. Yani bir bekten istenilen her şeyi yapıyor.
Tek eksiği tecrübe, bunu da zaman zaman verdiği pozisyon hatalarından görüyoruz. Bunun dışında bu adamın oynamaması için hiçbir sebep yok. Zaman zaman önünde orta alanda serkan ile birlikte oynayabilir, iki tane hızlı oyuncu o kanatta çok iş yapar. Gaziantep maçında serkan orta alanda iyi oynamıştı, arkadan destek geldiği zaman.
Göksu ile aynı mevkide oynuyorlar, ikisinden birie yazık olmaması için, eğer herhangi biri ters ayakta sorun yaşamayacaksa, sol bekte tercih edilebilirler. Celustka böyle oynayabiliyor mesela, zeki veya göksu neden oynayamasın?
İyileştin, takım hazır seni bekliyoruz zeki
Yorum