Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    -trabzonlu, şehrin havasını suyunu biliyor, yabancılık çekme, ya da istanbula gitme derdi olacak biri değil
    -trabzonsporlu, canını dişine takarak, tüm enerjisi gücüyle oynuyor. Kaybedince ağlıyor
    -1461'den geldi, Mustafa Reşit Akçay'ın eğitimden çıkıp buralara geldi. Hem kişisel hem de profesyonel ahlakı olabilecek en iyi noktada.
    -Hücüma hızlı bir şekilde çıkıp, yine aynı tempoda geri dönebiliyor. Takımda ortaları en düzgün futbolculardan biri. Yani bir bekten istenilen her şeyi yapıyor.

Tek eksiği tecrübe, bunu da zaman zaman verdiği pozisyon hatalarından görüyoruz. Bunun dışında bu adamın oynamaması için hiçbir sebep yok. Zaman zaman önünde orta alanda serkan ile birlikte oynayabilir, iki tane hızlı oyuncu o kanatta çok iş yapar. Gaziantep maçında serkan orta alanda iyi oynamıştı, arkadan destek geldiği zaman.
    Göksu ile aynı mevkide oynuyorlar, ikisinden birie yazık olmaması için, eğer herhangi biri ters ayakta sorun yaşamayacaksa, sol bekte tercih edilebilirler. Celustka böyle oynayabiliyor mesela, zeki veya göksu neden oynayamasın?
    İyileştin, takım hazır seni bekliyoruz zeki
    Ek olarak çoğu hücüm oyuncumuzdan daha iyi ve dengeli bir tekniği var.

Yorum

• Seni bekliyoruz kardeşim. Hırslı futbolunla takımı canlandıracak ender isimlerden birisin. Allah bir daha sakatlık yaşatmasın sana. Biraz daha gayret et de al şu formayı Serkan'dan. Kurtar bizi de kendini de...

Yorum

• bu takımın senin gibi formanın hakkını verenlere ihtiyacı var ..

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben vasat bi bek gördüm.çok umutlu değilim zeki hakkında.
          inşallah beni yanıltır.
          rahat olun sizi yanıltır

Yorum

• Bursaspor maçının öyküsünü izleyinde görün Zeki Yavrudaki hırsı. Bu takım sen ve senin gibilere emanet Zeki

Yorum

• Bu maçta kendini göster ve formayı al Allah rızası için.

Yorum

• Yine anlaşılmaz nedenlerle yedek kalıyor. Bu cech vs tercihini ben artık şöyle yorumluyorum, seneye bu oyuncular gidecek diye piyasalarını artırmaya çalışıyorlar başka açıklaması olamaz. Hadi celusktka fena değil de, bir zeki yavrunun yerine neden oynatılır anlamak mümkün değil
                yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• O sağ bekte ne olursa olsun Yavru oynamalı
                  22 Mustafa Yumlu

Yorum

• Hocanın oynatmamasının sebebini bir türlü anlayamıyorum. Taraftar oynamasını istiyorsa bi şans var bakalım sen o futbolcuya, taraftar kötü de oynasa genç ve altyapıdan bir oyuncuya şans tanır. Hocaya da bu tercihinden dolayı kimse kızmaz niye Zeki'yi oynatıyorsun diye.

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yine anlaşılmaz nedenlerle yedek kalıyor. Bu cech vs tercihini ben artık şöyle yorumluyorum, seneye bu oyuncular gidecek diye piyasalarını artırmaya çalışıyorlar başka açıklaması olamaz. Hadi celusktka fena değil de, bir zeki yavrunun yerine neden oynatılır anlamak mümkün değil
                      Muhtemelen öyle. Alan-Cech-Halil, bu adamları oynatıp piyasa yaptırmayamı çalışıyor nedir. Piyasa yaptırayım derken küme düşersek tam piyasa olurlar zaten. Töbe töbe, oynat şu Zekiyi. Sene sonu Serkan gidicek zaten. Al Göksuyu 1461 den, Zekide var. Sağ kanadı teslim et onlara bitti işte. Kim formdaysa onu oynatırsın.
                      ...

Yorum

• Millet 18-19 yaşında çatır çatır oynatıyor.
                        Ne oldu bize eskiden gençlere rahatça forma verilirdi.
                        Pili bitmiş serkan oynasa ne olur allah aşkına.
                        celuska demeyin hücum yönü sıfır

Yorum

• iyileşti artık oynasın şu adam yahu.
                          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• şener özbayraktarla ile birlikte en yetenekli 2 genç sağbekten biri.Bir de ikisini aynı takımda buluşturabilsek...
                            If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                            Milton Friedman

Yorum

• Yetersiz.

Yorum

• Umarim artik ligde görürüz sag bekte.
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...