Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serkan'ın sözleşmesi 4 ay sonra bitiyor. Pek kalan süredeki performansını beklediklerini sanmıyorum ama yine de belli olmaz. Yenilemeye niyetleri olsa çoktan görüşmeler yapılırdı. Zeki belki savunma açısından pek sırıtmıyor ama Serkan'ın yaptığı bindirmelerin yarısını dahi yapmıyor. Ha Serkan'ın bindirmeleri gollerle ya da tehlikeli pozisyonlarla mı sonuçlanıyor derseniz o da tartışılır. Zeki bence yeterli bir yedek ama Süper Lig'deki kariyerinin henüz başında olduğunu unutmamak lazım. Yalnız seneye Zeki ile başlarsak ve o da bu performansını arttırmazsa, rakiplerimizdeki Gökhan, Eboue ve Hilbert gibi oyuncuların yanında o mevkimiz çok zayıf kalacak gibi gözüküyor...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Yusuf'u 1461 Trabzon'da izleyip üff süper...

Zeki'yi Trabzonspor'da izleyince bir numara yok.

Zeki'yi 1461'de kaç maç izlediniz?

Oranın yıldızı da oydu.

Takımın lig atlamasında en çok payı olan 2-3 kişiden biriydi...

Bazen yorumları enteresan buluyorum.

Yusuf gelsin 2 maçlık ömrü var onun da bu şekilde.
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• dün beğendim seni ama biraz daha cesur olmalısın

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yusuf'u 1461 Trabzon'da izleyip üff süper...

Zeki'yi Trabzonspor'da izleyince bir numara yok.

Zeki'yi 1461'de kaç maç izlediniz?

Oranın yıldızı da oydu.

Takımın lig atlamasında en çok payı olan 2-3 kişiden biriydi...

Bazen yorumları enteresan buluyorum.

Yusuf gelsin 2 maçlık ömrü var onun da bu şekilde.

1. Zeki 1461'de oynarken takım 2nci ligdeydi PTT'de değil. PTT ile bir alttaki lig arasında ciddi fark var.

2. Evet zekiyi 2nci ligde izlemedim. İyi diyorlar. Ama ben maalesef o iyi diyenlere çok bakmıyorum. Kendim izliyorum.

3. Yusuf o çalımları, o çok etkili ortaları halı saha maçında yapmadı.
          Galatasaray deplasmanında, Fenerbahçe maçında yaptı.
          Soldan içeriye ne kadar etkili ortalar kesebildiğini gördüm.
          Sadece 2 maçta hem de çok daha ciddi rakiplere karşı gösteriyor.

Zeki çok daha fazla maç oynadı o seviyede.
          Ama zorlamayın, futbolu hiç bilmiyor, yetenekleri çok kısıtlı.

Şu aman gençler oynasın, bizim çocugumuz muhabbetlerini bırakın artık.

Hiçbir olumlu hareket yapamayan bir oyuncuyu kaç maç bekleyecegiz? 10? 20? 30?

Trabzonspor A takımı genç oyuncuların futbolu öğreneği yer değil.

7-8 maçta bir kez bile ikiye bir yapamayan bir sağ beki ben geri gonderirim.

Öğren gel derim.

Yaşıtları 2-3 yıldır çatır çutur top oynuyor süper ligde, biz de Zeki'yi 8 maçtır bir güzel hareket yapabilsin diye bekliyoruz.

Bırakın ya.

Yorum

• Genç oyuncu fetişisti arkadaşlar.

Ben de isterim yetenekli genç oynasın. Ama gerçekten yeteneği varsa.
            Sırf altyapıdan diye değil. Sırf Trabzonlu diye değil.

Futbolcular ve Teknik Kadro sayfasında bir eskilere doğru gidin bakalım.

İbrahim Ege'lere, Hasan Üçüncü'lere neler yazılmış, ne umutlar beslenmiş. Bi okuyun.

Oyle 1461'den şu şu şunu alırız, valla gelecegin takımı oluruz demekle olmuyor.

Kumaş diye birşey var. Hamur diye birşey var. Onu görebilecek eğitilmiş gözlere ihtiyaç var.

Abdullah Karmil mesela. 25 yaşına gelmiş yahu dile kolay.

Daha genç Semih Kaya nerelerde, Abdullah nerelerde daha.

Yorum

• Çok çalışması lazım çok.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• ortaları ve pasları çok kötü mücadeleci güzel tarafı ama mutlaka çok çalışcak orta ve pas hatasını azamiye indircek yolu yok şut ta atmalı

Yorum

• Bence ortaları gayet iyi. Herkesin aynı maçları izleyip bu kadar ters şeyler görmesi enteresan. Ben ışık gördüm ama kesin olacak demiyorum.

Yorum

• İlk olarak jaanora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yahu nasil oynayacak 11de? Biz baska birini mi izliyoruz?

Koordinasyon yok, varyasyon yok birebir yok, yok yok yok.
                    Duracagi yeri bilmiyor, gidecegi yeri bilmiyor.
                    Hata yapacak tabii ki ama arada olumlu biseyler yapmaz mi bi genc hic?
                    Genc ve Trabzon lu diye oynayamaz kimse.
                    Biseyler koymali ortaya.
                    antrenmanda ne çalışılıyor çok merak diyorum.
                    saydığınız sorunlar nerdeyse tüm takımda var.

Yorum

• Çok mücadele ediyor. Topla en çok bulusanlardan biriydi dün.
                      Hataları elbet var. Ama inşallah daha çok çalışır.

Yorum

• öyle 10 maçta harcanıcak biri değil zeki.....

yukarıda bi abimizde genç oyuncu fetişti demiş zekiyi savunanlarada onuda allaha havale ediyorum....

bu cocuk 1461 de şuan çok beğendiğiniz göksunun yerinde oynuyordu ha şuan belki göksu daha fazla geliştirmiş olabilir kendini ama geldiğinde zekininde yaptıklarını yapabilir....

2-3 dakikada futbolcu harcamaktan vazgeçin...ben anlamıyorumki zeki oynuyor kötü oynadı serkan oynayınca serkan nie oynuyor die ağlıyorsunuz bu seferde...ben anlamıyorumki derdiniz nedir...sağ beksiz oynayalım rahatlayalım ozaman....

beğenmeyenlere rağmen zeki gayet iyi bir sağ bek dün onun tarafından ahım şahım atak felanda gelmedi.....sol kanada bakmanızı tavsiye ederim..

Yorum

• Serkan'a yetişebilmesi için 10 fırın ekmek yemesi gerekiyor. Bu takım için Serkan yetersiz görülüyorsa Zeki onun boşluğunu şu an asla dolduramaz. İnşallah daha çok çalışıp açıklarını kapatır.
                          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Göksu'yla yer değiştirirler seneye ki bana göre de değişmeleri lazım.

Göksu 3-4 adım öne fırladı bu seneki performansıyla...
                            Colmandante

Yorum

• Şenol hocam sana genç oyuncuları takıma monte et diyordum ama anladım ki oynatmamakta haklısın.Daha bu taraftarı memnun edecek bir oyuncu çıkarmadı bizim altyapı bu gidişle çıkarmaz da.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                öyle 10 maçta harcanıcak biri değil zeki.....

yukarıda bi abimizde genç oyuncu fetişti demiş zekiyi savunanlarada onuda allaha havale ediyorum....

bu cocuk 1461 de şuan çok beğendiğiniz göksunun yerinde oynuyordu ha şuan belki göksu daha fazla geliştirmiş olabilir kendini ama geldiğinde zekininde yaptıklarını yapabilir....

2-3 dakikada futbolcu harcamaktan vazgeçin...ben anlamıyorumki zeki oynuyor kötü oynadı serkan oynayınca serkan nie oynuyor die ağlıyorsunuz bu seferde...ben anlamıyorumki derdiniz nedir...sağ beksiz oynayalım rahatlayalım ozaman....

beğenmeyenlere rağmen zeki gayet iyi bir sağ bek dün onun tarafından ahım şahım atak felanda gelmedi.....sol kanada bakmanızı tavsiye ederim..
                                Beşiktaş maçında Emre Güral 2 gol kaçırdı taraftar adamı tesislere sokmazdı bıraksan sonra Antalya maında iyi oynayınca bu adam nasıl oynatılmaz,böyle bir yetenek harcanır mı denildi. Çok dengeli yorumlar yapan taraftarımız var Allah için

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim