Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    -"Serkan ağabeyimle tatlı bir rekabetimiz var. Ama tecrüblerinden yararlanıyorum. Bana destek oluyor hatalarımı eleştiriyor bana yol gösteriyor. Ben daha çok şey öğreneceğim tatlı bir rekabetimiz var"

Bu dakikadan sonra Zeki'den cacık olmaz . . .
    Hahaha
    Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61

Yorum

-"Serkan ağabeyimle tatlı bir rekabetimiz var. Ama tecrüblerinden yararlanıyorum. Bana destek oluyor hatalarımı eleştiriyor bana yol gösteriyor. Ben daha çok şey öğreneceğim tatlı bir rekabetimiz var"

göbek yapmayı ögrenmediği sürece sıkıntı yok ...

Yorum

• Zeki nin yerinde olsam Serkan' a Bienwenu den yediği çalımı hatırlatırdım yada 3-3 lük Avni Akerdeki Kayseri maçında Amrabat'ın serkana neler yaptıgını

Yorum

• çok tatlı oynadı ilk yarı.. maşallah
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Müthiş bir gol attın, tebrikler
            Forma seni çağırıyor!
            TRABZONSPOR

Yorum

• olacak koçum...
              güveniyoruz sana
              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

Serkan ağabey formayı haketmiyor, ben daha iyiyim, ondan öğrenecek bişeyim yok, ben ona öğretiyorum hatta falan mı demeliydi.

Zeki şu an ince çizgiye yaklaşıyor, Alişen Kandil, Barış Memiş mi olacak Gökdeniz Karadeniz mi olacak(formayı kapıp bırakmayan kısa boylu hızlı çocuk), o çizgide kaderi belli olacak. Şu saatte demeçlerle değil, futboluyla, kendi gelişimiyle ilgilenmeli, mikrofon gelirse de böyle düz laflar edip geçecek, abilerine de saygılı olacak , ben süperim, bu sefer patlıyorum, hatalarımdan ders aldım demeyecek.
                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• biraz kilo vermen lazım dostum kilonu ver bu performansını arttır 5-6 sene sonra 61 numaralı formanla avrupada izleriz seni

Yorum

• muthiş bi gol attı serkandan hicbir eksisi oldugunu dusunmuyorum hedefi serkan degıl gokhan gonul gıbı olmak olmalı

Yorum

• müthis gol atti insallah bjk macinda serkan oynamaz.

Yorum

• Trabzonspor ruhu taşıyor

Yorum

• oyun olarak değil ama fizik olarak serkanı örnek alıyor galiba
                          Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Serkan'ın yerine çok iyi bir transfer ama Zeki'yi takıma koyacak yürek malesef hocada yok...ne yazık ki....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Serkan'ın yerine çok iyi bir transfer ama Zeki'yi takıma koyacak yürek malesef hocada yok...ne yazık ki....
                              abi koymadı da nerde izledin bu oyuncuyu sen acaba???

Yorum

• Gol ile noktayı koydu, artık yedeğe çekilebileceğini düşünmüyorum, düşünmek de istemiyorum.
                                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim