İlk olarak Tolga tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
göbek yapmayı ögrenmediği sürece sıkıntı yok ...İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-"Serkan ağabeyimle tatlı bir rekabetimiz var. Ama tecrüblerinden yararlanıyorum. Bana destek oluyor hatalarımı eleştiriyor bana yol gösteriyor. Ben daha çok şey öğreneceğim tatlı bir rekabetimiz var"
Bu dakikadan sonra Zeki'den cacık olmaz . . .
Yorum
-
Serkan ağabey formayı haketmiyor, ben daha iyiyim, ondan öğrenecek bişeyim yok, ben ona öğretiyorum hatta falan mı demeliydi.İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-"Serkan ağabeyimle tatlı bir rekabetimiz var. Ama tecrüblerinden yararlanıyorum. Bana destek oluyor hatalarımı eleştiriyor bana yol gösteriyor. Ben daha çok şey öğreneceğim tatlı bir rekabetimiz var"
Bu dakikadan sonra Zeki'den cacık olmaz . . .
Zeki şu an ince çizgiye yaklaşıyor, Alişen Kandil, Barış Memiş mi olacak Gökdeniz Karadeniz mi olacak(formayı kapıp bırakmayan kısa boylu hızlı çocuk), o çizgide kaderi belli olacak. Şu saatte demeçlerle değil, futboluyla, kendi gelişimiyle ilgilenmeli, mikrofon gelirse de böyle düz laflar edip geçecek, abilerine de saygılı olacak , ben süperim, bu sefer patlıyorum, hatalarımdan ders aldım demeyecek.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
abi koymadı da nerde izledin bu oyuncuyu sen acaba???İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkan'ın yerine çok iyi bir transfer ama Zeki'yi takıma koyacak yürek malesef hocada yok...ne yazık ki....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum