Trabzonsporun agirligini kaldiramiyor ne yazikki. Hucumda zaten sifir, defansta bari biraz yararli olsa yine eyvallah deriz ama o da yok..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Gökdeniz'den bu yana altyapıdan bir şey çıkmıyor maalesef.İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlaşılan trabzondan defans oyuncusu çıkmıyor. Mustafa vardı şimdi Zeki. (Mustafanın iyi formu kötü bir oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmiyor maalesef)
Acı gerçek.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Bende şu dövme özentisi geçleri oldum olası sevmemişimdir. Kendilerini ispatlamadan kazandıkları para ile araba ve şekilcilik yaparlar ya sonra sürünür dururlar. Mustafa Yumlu ya yeteneksiz diyoruz ama onun yeteneğinin yarısı bile yok bu adamda.
Bu eleştiriler onun iyiliği için. Herkes 1 çalışıyorsa o 2 çalışacak formayı giyiyorsun birde 61 numarayı giyiyorsun bu oyunla ne o formayı neden o numarayı hak ediyorsun. Serkan Balcı bu yaşına rağmen kaba tabirle köpek gibi koşuyordu asla pes etmiyordu.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
Yarın öbür gün benzer hataları Avni Aker'de yaparsa Tayfun Cora'nın başına gelenleri yaşama ihtimali doğar. Hatırlarsanız Tayfun 2006'daki bir maçımızda rezalet bir performans sergilediği maçta top her ayağına geldiğinde ıslıklanmıştı. Daha sonra kenardaki Halilhodzic'e taraftar beni istemiyor diye işaret edip sahayı ağlayarak terk etmişti...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Satılmışşehir maçında kafası tası çatlayınca belli ki hafıza kaybı da yaşamış.Futbolu unutmuş hala daha hatırlamıyor.İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZeki sen geçen sene böyle değildin.Bu sene ne olduysa şalahlamış hıyara döndün .
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Hep ruh duruyor.Bu ve diğer yeteneksizlerimiz.Soğudum bunların yüzünden Trabzonspor'dan.Kimlerin hakkı yenildi kimlerin !
Yorum