Yanlız şuan maçın geniş özetini izledim kalemize 3 gol dışında şut gelmemiş ya. Gerçekten ayıp.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
André Onana
Daraltma
X
-
93 kilo kaleci olmaz gotunu kaldiramiyor Oliver Kahn Buffon hatta Volkan Demirel e bile kilo yakışıyor ama bu adamın fazla kilosu bariz belli ve kötü kaleci bize oyun kurucu lazım değil ayakları iyiymiş banane. Geldiğinden beri karşı karşıya bir top çıkardı mi? Uğurcan olsa çıkarırdı. Bu maç en kotu berabere biterdi.
Yorum
-
Onana sayesinde tanınırlığımız artmış. Geçen hafta Bernabeu'da TS formasıyla maç izlerken genç bir İspanyoldan resmimi çekmesini rica ettim. Formayı tanıyıp Trabzonspordan ve Onanadan bahsetti, şaşırdım. Reklamın iyisi kötüsü olur mu bilmiyorum ama 5milyona bundan büyük reklam kolay kolay olmaz herhalde"Bize Heryer Trabzon.."
- Beğen 3
Yorum
-
Açıkçası ben Onana’yı yediği gollerden dolayı çok fazla eleştirmiş değilim ama bir dönem Onur Kıvrak ve Uğurcan’da da gördüğümüz kalede tepkisiz kaldığı bir döneme girmişti. Uzun bir aradam sonra kalede kaleci olduğunu hatırladık. İnşallah performansı bu şekilde devam eder…Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Demek ki yaşadığı şey gerçekten de ciddi bir konsantrasyon kaybıymış. İstese, durgunluk dönemlerinde yediği gollerin en azından birkaçını çıkarabilirdi bence. Umarım bir profesyonel gibi sezon sonuna kadar ciddiyetini kaybetmez.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Onana nın yediği gollerle ilgili eleştiri çok ama atlanoçan bir durum var, onana golleri uzaktan yemiyor, karambolde yemiyor, altıpasın içinde kaleciyle karşı karşıya kalan rakipten yiyor. Sorun rakip o kadar yakın mesafede neden ve nasıl kaleciyle karşı karşıya kalabiliyor.
Ben Onana'yı bu şekilde yediği gollerde dolayı eleştirmem.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
Yorum