Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

André Onana

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yer tutma, kaleyi rakip oyuncunun vuruşu öncesi küçültme ve stoper ikilisine güven aşılama bakımından dünyanın bence en iyi kalecisi..Kalecilikte adım çok önemli 1 saliselik şutta 1 saliselik doğru tarafa adım atmak gol yememe açısından hayati bir durum..Adam adım hatası yapmıyor bu çok açık...İlk defa takımımın maçını izlerken rakibin şutlarında çekirdek çitliyorum rahatlıktan.
    Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Ha şunu da ekleyeyim bu adam klasik altıpas kalecisi değil düpedüz 18 içi kalecisi..15 20 metredr kalecilik yapıyor ki her kaleci de o özgüveni bulamazsınız...Premier ligde takımların genelinde oyuncular kurt ve zekidir ve Onana 18 kalecisi olduğu için kaleden uzakta oyuna katılımının cezasını kesiyorlar bizim ligde Onana'ya ceza kesecek kalibrede topcu sayısı çok az..Bir de İngiliz basını bu adamın üzerine çok gitti resmen konforunu bozdular adama kaleciliği unutturdular diyebilirim..Kalecilikte psikoloji çok önemlidir.
      Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Tofaş maçında attığı basketin videosu uluslararası sitelere düşmüş. Sırf şu beş on saniyelik video bile önemli.

Trabzonspor, böyle daha güzel...
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bielsa ve guardiola öz evlat öz evlat diye bağırıyordur🤣
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Fena bir sezon yasamıyor . Ama bonservisi alınmamalı. Zaman zaman bize kafayı yedirecek hatalı gollere yol acabilecek bir kaleci. Sene sonu gondermemiz lazım

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ha şunu da ekleyeyim bu adam klasik altıpas kalecisi değil düpedüz 18 içi kalecisi..15 20 metredr kalecilik yapıyor ki her kaleci de o özgüveni bulamazsınız...Premier ligde takımların genelinde oyuncular kurt ve zekidir ve Onana 18 kalecisi olduğu için kaleden uzakta oyuna katılımının cezasını kesiyorlar bizim ligde Onana'ya ceza kesecek kalibrede topcu sayısı çok az..Bir de İngiliz basını bu adamın üzerine çok gitti resmen konforunu bozdular adama kaleciliği unutturdular diyebilirim..Kalecilikte psikoloji çok önemlidir.
                  sampiyonlar liginde olsak cok mac kaybettirir bize. O yüzden seneye asla bu kaleciyle yola devam etmemeliyiz bro cok sakıncalı.

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Başlarda çoğunluk gibi ben de karşıydım gelmesine ama çok iyi işler çıkartıyor. Ama yine de şu topları kornere veya taça doğru sektirmeli. Direkt kalenin karşısına dümdüz sektiriyor.

Kaleci oyundaysa +1'sin Fatih Tekke
                      Onana Onuncu Boyuna yetişemeyince

Yorum

• Şu anda Onana gerek saha içinde özellikle de saha dışında tam aradığımız profil.

Babadan Trabzonsporlu gibi davranıyor, senciyiz kral.
                        "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• ertugrul dogan'ın her fırsatta alamayız almayacagız demesini anlayamıyorum bence onana bu sözlerden etkilendi

Yorum

• ikinci gol yenmezdi kapalı köşeden. bi kurtarışı var diğer goller de savnuma hatası yapacak bişi yok. adfrika kupasına gitse biraz onuralp ısınsa

Yorum

• geleni yedi bu maç özelinde
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bjk maçındaki 2. Golü yemeseydi kazanabilirdik büyük ihtimalde kazanırdık, maça nasıl başlarsa öyle bitiriyor, değişik birisi, ben ta en başından beri Onuralpi tercih edenlerdendim.
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X