Yer tutma, kaleyi rakip oyuncunun vuruşu öncesi küçültme ve stoper ikilisine güven aşılama bakımından dünyanın bence en iyi kalecisi..Kalecilikte adım çok önemli 1 saliselik şutta 1 saliselik doğru tarafa adım atmak gol yememe açısından hayati bir durum..Adam adım hatası yapmıyor bu çok açık...İlk defa takımımın maçını izlerken rakibin şutlarında çekirdek çitliyorum rahatlıktan.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
André Onana
Daraltma
X
-
Ha şunu da ekleyeyim bu adam klasik altıpas kalecisi değil düpedüz 18 içi kalecisi..15 20 metredr kalecilik yapıyor ki her kaleci de o özgüveni bulamazsınız...Premier ligde takımların genelinde oyuncular kurt ve zekidir ve Onana 18 kalecisi olduğu için kaleden uzakta oyuna katılımının cezasını kesiyorlar bizim ligde Onana'ya ceza kesecek kalibrede topcu sayısı çok az..Bir de İngiliz basını bu adamın üzerine çok gitti resmen konforunu bozdular adama kaleciliği unutturdular diyebilirim..Kalecilikte psikoloji çok önemlidir.Before Elvis There was Nothing
John Lennon
- Beğen 2
Yorum
-
-
-
Bielsa ve guardiola öz evlat öz evlat diye bağırıyordur🤣İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
- Beğen 1
Yorum
-
sampiyonlar liginde olsak cok mac kaybettirir bize. O yüzden seneye asla bu kaleciyle yola devam etmemeliyiz bro cok sakıncalı.İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHa şunu da ekleyeyim bu adam klasik altıpas kalecisi değil düpedüz 18 içi kalecisi..15 20 metredr kalecilik yapıyor ki her kaleci de o özgüveni bulamazsınız...Premier ligde takımların genelinde oyuncular kurt ve zekidir ve Onana 18 kalecisi olduğu için kaleden uzakta oyuna katılımının cezasını kesiyorlar bizim ligde Onana'ya ceza kesecek kalibrede topcu sayısı çok az..Bir de İngiliz basını bu adamın üzerine çok gitti resmen konforunu bozdular adama kaleciliği unutturdular diyebilirim..Kalecilikte psikoloji çok önemlidir.
Yorum
-
-
Başlarda çoğunluk gibi ben de karşıydım gelmesine ama çok iyi işler çıkartıyor. Ama yine de şu topları kornere veya taça doğru sektirmeli. Direkt kalenin karşısına dümdüz sektiriyor.
Kaleci oyundaysa +1'sin Fatih Tekke
Onana Onuncu Boyuna yetişemeyince
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum