Biz daha kötüsünü alana kadar en kötüsü bu. Her transferde daha kötüye gidiyor. Bardhi yi Cham i begenmedik daha kötüsü geldi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ernest Muçi
Daraltma
X
-
Ya bunu bjk bedava bile yollamayi düşünürken biz 1 milyon kiralama ve 2 milyonaas veriyoruz. Kendi oyuncularimizi bedava yolladik. Cham bundan daha iyiydi bu çöp begenip alanlar futbolun f anlamiyor aynisi olaigbe icin gecerli. Devre arasi bjk.geri yollansinYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Bu oyuncunun en büyük hayranı Portekizli Santos muci ,yi aldıran hoca bizde oynadığı kadar kötü oyuncu değil ama bize gelen futbolu unutuyor 😀
fb antep maclarinda en büyük problemi topla buluşamaması oldu sanki bir yalnızlar adasinda kimseyle iletişimi yok kendisine doğru gelen paslarin çoğusuna rakip ondan önce araya girdi
Yorum
-
Fb maçı için yorum yapmayacağım ama Antep maçında çok kötü gözüktü bildiğin saklanarak oynadı ayağına gelen toplarıda çok kötü kullandı haftaya muhtemelen kesik yiyecek ama bu kadar kötü bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum umarım toparlar çünkü onun skor katkısına ihtiyacımız var en azından devre arasına kadar
Yorum
-
Skor katkısı yapan Cham ı bedavaya kiralayıp Sergen in canlı yayında 1m euro etmez deyip eziklediği Muci yi transfer etmek futbol cahilliğinden öte büyük enayiliktir.
Bedavaya İnsigne vardi bari git Onana gibi onu al getir isimli bir sürü oyuncu vardi Muci ne ya?
Bunu aldıran da Ertugrul degil Tekke onu da soyleyeyim. Tekke istemese almazlardı. Cham a kafayi takip aldirdigi oyuncuya bak. Antep sinirim hala geçmedi.
Kötü çıkacağını tahmin ediyordum kargalarda da kötüydü ama bu kadar kaçak güreşen yeteneksiz ve vasat profil beklemiyordum.
Bjk harbi buyuk kazik yemiş, adamlara Muci icin 3m euro luk yardım yaptık ve kotamızı da doldurduk devre arasi elimiz kolumuz bağlı olacak. Büyük aptallık."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Hadi bu çöp firsat transfer diye aldiniz ya bjk bundan kurtulmak icin bedava bile verirdi ama bizimkiler hem 1 milyon hem maas veriyor saka.gibi.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
- Beğen 1
Yorum
-
Korkum odur ki zaten aldılar, açıklamaya cesaret edemediler. Bir kaç maç iyi oynarsa "bonservisini aldık" der çıkarlar. Bu lanet yönetimden her şey beklenir.İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada muci 2 mac iyi oynasin bu yönetim hemen bu çöp bonservisini alir
Yorum
-
Hep geriyeİlk olarak lizarazu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz daha kötüsünü alana kadar en kötüsü bu. Her transferde daha kötüye gidiyor. Bardhi yi Cham i begenmedik daha kötüsü geldi.
Bakasetastan bardhiye, bardhiden chama, chamdan muçi ye. ED nin inanılmaz istikları devam ediyortrabzonspor bir sevdadir...
Yorum
-
bunu 8tasa geri gönderdiymiz halde adamlar kontratini fesh edicekler. Bunu elden cikarmak istiyorlar bizde ne paralar veriyoruz..İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bunu bjk bedava bile yollamayi düşünürken biz 1 milyon kiralama ve 2 milyonaas veriyoruz. Kendi oyuncularimizi bedava yolladik. Cham bundan daha iyiydi bu çöp begenip alanlar futbolun f anlamiyor aynisi olaigbe icin gecerli. Devre arasi bjk.geri yollansin
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum