Bu maç kötüydü. İnsallah katkı alabiliriz .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ernest Muçi
Daraltma
X
-
Ne yaptı ne oynadı anlamadım.
Yorum
-
Sergen akilli td bunun bir halt yaramadigini td olmadan soyledi ve bize kakaladi bizim Leserservice para verip kiraladi. Bardhi bundan daha iyiYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSergen akilli td bunun bir halt yaramadigini td olmadan soyledi ve bize kakaladi bizim Leserservice para verip kiraladi. Bardhi bundan daha iyi
Duran toptan atar, attırırdı.Muçi'nin tek duran top katkısı yok.
Yorum
-
Çok vasat performans gördüm , visca ' nın bu zamana kadar oynadığı şey de dahil ama böylesini görmedim.
Bir şey yapmaya çalışır insan. Topu alıyor ama alırken bile kaybedecekmiş gibi . Top uzaklaştırmaya çalışıyor uzaklaştıramıyor.
İlk maç için abartmadan söylüyorum. Hoca ' nın beğenmeyip kiralattığı cham bunu top diye oynar .
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesağlam kazık ve tekke nin bjk için kıyağı bu boş transfer
maç sonları da bjk hocası gibi konuşuyor zaten tekke
hazırlayıp göndermeye çalışacak bjk ye işte hizmette sınır yok
3 maçta bir sakatlanan adamın neyini hazırlayacak?
BJK'ye kontenjan açtık o kadar.
Yorum
-
Muci,ye 10 numara pozisyonu vermek için bu derbi maçi çok erken ve riskliydi takımın oyun aklı olma görevini waka visca yapabilir
zubkov deyisik tarzda oynuyor antep macinda visca sağda zubkov 10 numara değişerek oynayabilirler
muci kötü oyuncu değil biraz alışması lazım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum