Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ernest Muçi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ne oynadı anlamadım

(UEFA)

Yorum

Şikebahçe maçında bizi verem etti.
      10 kişi kalan takım canla başla mücadele ederken Olaigbe ve kendisi sahada ruh gibi dolaştılar. Yurdum insanının 22 bin TL asgari ücret alıp maçlara zar zor gittiği yerde hakkını vermeyen futbolcunun aldığı para zehir zıkkım olsun.

Yorum

Yorum

bugün asistini yap

(UEFA)

Yorum

İlk İstanbul deplasmaninda orda kal, geriye dönme

Yorum

Eger 1 dakika daha süre verilirse veya ilk 11 çıkarsa buyuk günaha girerim. Kasaya 30 milyon girmişken gittiler Sergen'in 1 milyon etmez dedigi adama 1m euro kira 2m euro da maaş bağladılar.

Yılın enayisi ödülünü hak edecek transfer olmuş çok kötü futbolcu bunu bir daha oynatmasınlar devre arasını beklemeden bjk ye geri yollasinlar.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Defol git ulan…Senin oynadığın oyunu şu yaşımla oynamazsam tüm trabzon üstümden geçsin

Yorum

Ruh bedende mi?

Yorum

Devre arası geri takımına gönderelim bunu, birde boş yere yabancı kontenjanını ihlal ediyor.
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Bu adam kim yahu ?
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Buna Olur verenler zararı kasaya koysun yüzleri varsa inisiyatif almak öyle bedavaya olmuyor
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bugün asistini yap
                          Yaptı yaptı
                          İyi olsa 24 yaşındaki adamı beleşe yollarlar mı?

Yorum

Verilen para, beklenti... Karşılığı boş, sahada yok, topa değemiyor, topsuz oyunda yok. Umarım zorunlu satın alma maddesi yoktur. 4m zarar 12m zarardan iyidir.

Pazarlık nasıl oldu merak ediyorum açıkçası. Maaşı bu kadar yüksek olan istenmeyen adamı 5m a alabilirsiniz. Fb bedavaya bırakıyor böyle adamları. Bizim mallar nasıl 8.5m yazdırdı tebrik etmek lazım.

Tekliçin, chamın kramponlarını taşır
                            En son Selim Çoban tarafından düzenlendi; 21.09.2025, 02:22.
                            trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

Adam sahada hayalet gibi geziyor. Böyle orta saha mı olur.

Yorum

Dün ilk kez izledim ve Chamın günahı neymiş dedim.
                                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim