ne oynadı anlamadım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ernest Muçi
Daraltma
X
-
-
Şikebahçe maçında bizi verem etti.
10 kişi kalan takım canla başla mücadele ederken Olaigbe ve kendisi sahada ruh gibi dolaştılar. Yurdum insanının 22 bin TL asgari ücret alıp maçlara zar zor gittiği yerde hakkını vermeyen futbolcunun aldığı para zehir zıkkım olsun.
Yorum
-
-
Eger 1 dakika daha süre verilirse veya ilk 11 çıkarsa buyuk günaha girerim. Kasaya 30 milyon girmişken gittiler Sergen'in 1 milyon etmez dedigi adama 1m euro kira 2m euro da maaş bağladılar.
Yılın enayisi ödülünü hak edecek transfer olmuş çok kötü futbolcu bunu bir daha oynatmasınlar devre arasını beklemeden bjk ye geri yollasinlar."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Yaptı yaptıİlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün asistini yap
İyi olsa 24 yaşındaki adamı beleşe yollarlar mı?
- Beğen 1
Yorum
-
Verilen para, beklenti... Karşılığı boş, sahada yok, topa değemiyor, topsuz oyunda yok. Umarım zorunlu satın alma maddesi yoktur. 4m zarar 12m zarardan iyidir.
Pazarlık nasıl oldu merak ediyorum açıkçası. Maaşı bu kadar yüksek olan istenmeyen adamı 5m a alabilirsiniz. Fb bedavaya bırakıyor böyle adamları. Bizim mallar nasıl 8.5m yazdırdı tebrik etmek lazım.
Tekliçin, chamın kramponlarını taşırEn son Selim Çoban tarafından düzenlendi; 21.09.2025, 02:22.trabzonspor bir sevdadir...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum