Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ernest Muçi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

8,5 ne a k?
    Jairzinho 4 diyordu

Yorum

İlk olarak lizarazu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu arada benim düşüncem kötü futbolcu değil 5 milyon Euro civarında bir bonservis iyi olurdu. Ben çok katkı vereceğini düşünüyorum. Bize gelmek için çok çalışacak. BJK de yediği kazığı bizden çıkarmaya çalışmış. Umarım iyi olur. Kaleciye Onana falan diyorlar daha Altaydan formayi alamıyor. Kaleci almaya gerek yok ille alacaklarsa Volkan Babacan'i alsınlar gençler beceremezse geçer kaleye.

Babacan bırakmadı mı?
      88 doğumlu oyuncu almak mantıklı mı?

Yorum

İlk olarak Mustafa Çakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Oyuncunun performansından bağımsız açıklanan şartlara göre berbat bir anlaşma. 1m kiralama 8,5m opsiyon toplam 9.5m. Muhtemelen kullanılmayacaktır. Tutmazsa çöpe 3m euro attık, tutarsa bjk’ye oyuncu yetiştirdik.
        Tutarsa(sanmıyorum) alırız.
        8,5 milyon € para mı a k?
        Millet 75 veriyor 75.

Yorum

Hayırlı olsun. Bjk'den iyi performans göstereceği kesin. Bizde yay civarına giren, kenardan gelen topları şutla bitiren oyuncu yoktu, o ihtiyacı kapatır. Bu fiyata daha iyisini alabilirdik, Cham'ı göndermeyebilirdik ama Cham bizde Muçi bjkde mental olarak bitmişti. Her iki oyuncunun da gittiği kulüplerde iyi performans göstereceğini düşünüyorum.

( ゚д゚)

Yorum

Cham'a 4 verdik.

0,6 + 5,5'e satma ihtimalinin gerçekleştiğini ve
            Muci'yi 1 + 8,5'e alma ihtimalini düşünelim.

Performanstan bağımsız olarak yaklaşık 7,5 içerdeyiz.

Trabzonspor Başkanı çıkıp her konuşmasında malî zorluklardan bahsediyor. Taraftarından 5000 Euro istiyor. Niçin?

Üstteki hesapsızlık yüzünden.

Sportif başarı olsa, Avrupa Kupalarına katılıp ilerlesen neyse... O da yok.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Bu eleman jk'dan yıllık 2.8 milyon € alıyormuş. Biz bunun yıllık ücretini karşılayıp kdv dahil 1.2 milyon € da kiralama bedeli ödeyeceğimize göre sadece 1 senelik maliyeti 4 milyon € olacak. Üstelik sezonun 4 maçı da geride kaldı.

Yıllık 3.5 milyon € maliyetle Pepe'yi getirdik diye kıyamet kopmuştu. Üstelik o adam öyle ya da böyle dünya yıldızıydı. Şimdi La Liga'da estiriyor. Ernest Muçi kimdir de yıllık tam 4 milyon € ödeyeceğiz?

Yorum

İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu eleman jk'dan yıllık 2.8 milyon € alıyormuş. Biz bunun yıllık ücretini karşılayıp kdv dahil 1.2 milyon € da kiralama bedeli ödeyeceğimize göre sadece 1 senelik maliyeti 4 milyon € olacak. Üstelik sezonun 4 maçı da geride kaldı.

Yıllık 3.5 milyon € maliyetle Pepe'yi getirdik diye kıyamet kopmuştu. Üstelik o adam öyle ya da böyle dünya yıldızıydı. Şimdi La Liga'da estiriyor. Ernest Muçi kimdir de yıllık tam 4 milyon € ödeyeceğiz?

1,8 alıyor Muçi
                Pepe'nin neresi dünya yıldızı?

Yorum

İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

1,8 alıyor Muçi
                  Pepe'nin neresi dünya yıldızı?
                  Şu kaynağa göre yıllık 2,88 alıyor:

Şu iki kaynağa göre de yıllık 3 alıyor:

Ben düşük olanı yazdım. Senin kaynak ne?

Pepe Arsenal'e 80 milyona transfer yapmış, bütün dünyada tanınan bir oyuncu. Dünya yıldızı tanımını karşılıyor.

Yorum

8,5 milyonluk topçuysa niye satıyon arkadaş diyen çıkmamış mı,
                    4 milyon de tutarsa alalım,
                    Mıçı da motive olmamaz oynasam da beni alamazlar diye.

​​​Tüm transferlerimizde bi ticari mallık var.

Yorum

Çok ahmakça bir transfer daha. bu transfer dönemine yakıştı. sakat cezalı kötürüm topluyoruz milyon eurolar saçarak. Black card satarak kapatacağız bu zararları muhteşem işler sırada ersin ya da mert mi var kale için
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

satın alma opsiyon detayı nedir?
                        Beklentim yok ancak olduki tuttu, biz opsiyonu kullanmak istediğimizde bjk vermiyorum deme hakkına sahip mi? Sahipse 1,2 milyon kiralama bedeli ile kazık bir transfer.

Yorum

Muçi transferinde de patlamayı başarmışız. Satın alma opsiyonu olarak 8.5 milyon euro belirlenmiş. 1.2 kiralama 1.8 de maaşı var sanırım. Bakıyorum Beşiktaş açısından mükemmel anlaşma. Allah Allah bu işte bir gariplik var gibi. Adamalar yabancı oyuncudan kurtuldu onun maaşından da kurtuldu. Muçi şimdi opsiyonu kullandırtmak istiyorum diyor. Çok iyi oynayacak paşam da e olum biz sana 8.5 verebileceksek bu kadar ay neden beklemiş olalım ki zaten burnumuzun dibindeymişsin. Yok almayacaksak alamayacağımız oyuncuya bu maliyet ne? Hem adamı alamıyoruz hem Beşiktaş'a oyuncu hazırlıyoruz. Bizim bu işten karımız ne anlamadım ben
                          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

10 numarada ya da onuachu arkasında ikinci forvet gibi oynatılırsa buralar övgü mesajları ile dolar. Yok kanat falan oynatılırsa geçmiş olsun.

Yorum

Muçi BJK'ye gelmeden önce istediğimiz bir oyuncuydu o açıdan denenebilir risk ama her ne kadar 1.5 yıl önce 10 milyon euroya transfer olmuş olsa da BJK'de bir türlü kendini bulamamış bir oyuncu olduğundan opsiyon bedelinin en fazla 7 milyon euro olması lazımdı. Üstelik kiralama ücreti de veriyoruz. Biz böyle bir oyuncumuzu kiralasaydık eminim ki bedel alamazdık. Son 2 yılda oyuncu ücretleri iyice uçtuğundan çok da bir şey diyemiyorum açıkçası. Verimli bir sezon geçirse bile kulüp transfer rekorunun Muçi tarafından kırılması kağıt üstünde pek ihtimal dahilinde gözükmüyor. En azından takımdaki şutör eksikliği bir nebze giderildi. Umarım Fatih Hoca BJK'deki gibi kanata hapsetmez...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim