Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ernest Muçi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

KAP açıklaması ortada 8.5 yazıyor. Bu performansından dolayı BJK'nin indirim yapacağını da düşünmüyorum...
    Başkanda bir yerde 5.5 ve 4 taksitle ödenme planı ile alabiliriz dedi ama Başkan ne zaman doğru söylemişki bizde buna inanalım.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• mmert
      mmert yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      Hocam sanırım ilk taksidi temmuz'da yatırıp alabiliriz bizim için sıkıntı yok dedi. Yani kalan parayı tek seferde vermeden Temmuzda 1.5 - 2 gibi bir rakama alabiliyoruz.

• BJK taraftarı ve yöneticileri, bir yerlerine giren kazığı "zararsız çıkardık" gibi göstermek için türlü laf oyunlarıyla işi sulandırıyor; ancak Muci'yi alıp daha yüksek fiyata satma senaryosu gerçekleşirse, son yıllarda görülmemiş bir transfer başarısı olarak tarihe geçecek. O yüzden, kimin ne söylediğinin gram değeri yok.

Bu arada, sezon başında yapılan anlaşma bence hala bizim beceriksizliğimiz olarak anılmalı. Muci gibi dibi görmüş bir oyuncuyu çok daha uygun rakamlarla çıkarabilirdik oradan. Hiç pazarlık yapmamış gibi direkt almışız. Büyük riskti.
    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
    Karl Marx
    анархія-мама

Yorum

• Adam elinden geleni yapıyor, harika işler çıkarıyor.

Dribbling var, şut var, paslar kalite...

Vallahi iyi ki var
      Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Kanka plan şu;
        8.5 u zaten taksit taksit ödeyeceğiz. Sene sonu seni 20m a Almanya'ya uğurluyoruz. Yerine kalan parayla Cerny çekiyoruz
        trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• Böyle devam oynarsa zaten Türkiyede tutamazsin..en kötü ihtimal arapalardan 20 mio. € teklif gelir...avrupada böyle kiz gibi topcuya kimse buyuk paralar bermez...

Fatih Hocayi tebrik etmek gerek..Muci bile böyle performans verebilecegini inanamıyordu muhtemelen
          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Samsun maçı sonrası şuna benzer çok yorum okudum:

"Skor katkısı dışında ilk defa beğendim."

Skor katkısı mevzusunu daha önce tartıştığımız için atlıyorum. Muci'yi Samsun maçında parlatan bence Oulai ile olan ilişkisiydi. Oulai Antalya maçındaki gibi geride değil de, 5-10 metre önde konumlanınca Muci rahatladı.

Oulai topu kapıyor, Muci'ye oynuyor. Oulai istasyon oluyor, Muci'ye asistin asistini yapıyor. Muci driplingle takımı çıkarıyor, yanjnda Oulai koşuyor.

İlk olarak Selim Çoban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kanka plan şu;
            8.5 u zaten taksit taksit ödeyeceğiz. Sene sonu seni 20m a Almanya'ya uğurluyoruz. Yerine kalan parayla Cerny çekiyoruz
            İtalya diye biliyorum. Alman takımı da mı ilgilenmiş?
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bu adam kesinlikle bizim aradığımız topçu değil. Samsun maçı çok yanıltıcı. Samsun bildiğiniz pamuk helva gibiydi. Bize Muçiden çok daha fazla oyunun içinde olan, 2. bölge ile 3. bölgeyi bağlayacak, pas opsiyonu olacak, pas alıp dağıtacak, atlet, koşan, tembel olmayan biri olmalı. Hatta parayı buraya gömmeliyiz. Muçiden ancak iyi bir yedek olur.

Ama Ertuğrul Doğan olduğu müddetçe yapılan ve düşünülen hiç bir şeyin değeri yok. Çünkü bakın bu adam sezon sonu takımı haraç mezat dağıtacak. Daha iskeletini bile kuramadığı bir takımı dağıtacak. Bu adamın vizyonu da misyonu da en fazla Cavcav ve ya Celal Doğan. Bu adamın kafasındaki Trabzonspor lige en fazla renk katıp alacağı ve satacağı futbolcularla ticaretine bakmak.
              "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• 20 gol 15 asist yapsa yinede bizim adamımız olmayacak . Topsuz oyunda samsun maçı hariç hiç yok bazen sahada yok ki gol attığı çok maçtada öyleydi bize oyunu yönlendirecek daha efektif bir adam lazım o muçi değil.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Samsun maçı sonrası şuna benzer çok yorum okudum:

"Skor katkısı dışında ilk defa beğendim."

Skor katkısı mevzusunu daha önce tartıştığımız için atlıyorum. Muci'yi Samsun maçında parlatan bence Oulai ile olan ilişkisiydi. Oulai Antalya maçındaki gibi geride değil de, 5-10 metre önde konumlanınca Muci rahatladı.

Oulai topu kapıyor, Muci'ye oynuyor. Oulai istasyon oluyor, Muci'ye asistin asistini yapıyor. Muci driplingle takımı çıkarıyor, yanjnda Oulai koşuyor.

İtalya diye biliyorum. Alman takımı da mı ilgilenmiş?
                  Ben futboldan anlamam. Uğur Meleke az biraz bilir bu işleri. Oulai - Muci ilişkisini anlatmış, seyredin:

Bir oyuncunun konumu ve rolü, diğer oyuncuların performansını etkiler. Takım oyunu böyle bir şeydir. Anladığım yerden anlatayım. Basket takımında Grant - Taylor değişiminin, Reed'in performansını nasıl etkilediğini şöyle anlatmaya çalışmıştım:

Taylor'ı Reed üzerinden açıklamaya çalışacağım.

Milli maç arası öncesindeki dokuz maçta 18,6 sayı ortalamasıyla oynamıştı Reed (3/27 üçlükle).

Son üç maçta 35,7 sayı ortalaması var (9/20 üçlük). Saha içi isabeti ise 64,3%!!!

Bunu yaparken maç başına 6.0 asist ve üç maçta toplam sadece 5 top kaybı...

Grant - Taylor farkının etkisini buradan anlamak lazım.​
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                  Yükleniyor...
                  X
                  WhatsApp Resmi İletişim