Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Christ Ravynel Inao Oulaï

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onai gs giderse lanet olsun derim sat Yapanci takima isterse tarisina ama asla gs degil
    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Vay be çocuk ne geliştin be. 5 ayda 6x yaptı resmen

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ertuğrul Başkana 'menejerlere haber salın, beni isteyenler şimdiden 50 milyon euroyu toplamaya başlasın' demiş.
        geleceği görmüş...
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

geleceği görmüş...
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Chelsea hafta sonu gelecek öyle çingene pazarlığı yapmaz ver ibani der yollar hesabına bu GS ile ne muhatap oluyorsun.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Bu kadar bulanık suya, gerginliğe rağmen inanılmaz top oynadı. Olası gidişi Uğurcan'dan fazla tadımı kaçırır, sinirimi bozar. Umarım Başkan taraftarının farkındadır.

Helal olsun sana kara pipi.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu kadar bulanık suya, gerginliğe rağmen inanılmaz top oynadı. Olası gidişi Uğurcan'dan fazla tadımı kaçırır, sinirimi bozar. Umarım Başkan taraftarının farkındadır.

Helal olsun sana kara pipi.
                gitmesi mümkün değil çünkü avrupa dan şuan hiçbir takım istenilen rakamları vermez. max 20m eur ya çıkarlar oda belki. derbileri ve dünya kupasını beklemek lazım.

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

gitmesi mümkün değil çünkü avrupa dan şuan hiçbir takım istenilen rakamları vermez. max 20m eur ya çıkarlar oda belki. derbileri ve dünya kupasını beklemek lazım.
                  Bizim yönetimin Gaassaray sevgisini hafife alamıyorum ne yazık ki.

Yoksa şöyle söyleyeyim; Avrupa'dan 30 teklif gelsin, Galatasaray 40 desin. Avrupa'ya 30'a vermezsem ne olayım.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bizim yönetimin Gaassaray sevgisini hafife alamıyorum ne yazık ki.

Yoksa şöyle söyleyeyim; Avrupa'dan 30 teklif gelsin, Galatasaray 40 desin. Avrupa'ya 30'a vermezsem ne olayım.
                    rahat ol kardeşim, gs o paraları vermez, basın çok şişiriyor bu işi. sezonu burda bitereceğinden eminim ama bu takıma net bir 6 no lazım. o zaman performansı daha da artar.

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

rahat ol kardeşim, gs o paraları vermez, basın çok şişiriyor bu işi. sezonu burda bitereceğinden eminim ama bu takıma net bir 6 no lazım. o zaman performansı daha da artar.
                      Hocam ben Uğurcan'dan KAP'a bildirilen kadar bile para aldığımızı düşünmüyorum zaten. O cepten başka cebe giriyor bu paralar ama bize gerçekten kalan ne oluyor bilmiyorum.

Yorum

• Bence standart bir performans ortaya koydu ama yaşına oranla oyun aklı üst seviyede...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Muthis maestro ya bunu yurt disina +40 civarina satabiliriz ama yurt içine 50 asagisina satmayi birak transfer gorusmesi bile yapmak İHANETTİR, APTALLIKTIR!!!

Hele hele Ahmet Kutucu lu Oğuz lu 30 milyonlu saçma salak teklifler konusuluyor deliriyorum.

Ertugrul çık kestir at şu muhabbeti, 40 da verseler yurt icine satilacak oyuncu degil, yurt disina zaten rahatlikla satarsin. Ayrica bu adami niye simdi satalim, hainligin ve xxxx (ne getirirseniz) lüzumu yok!!!!!
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Gayet iyi oynadı.Çabukluk var,çeviklik var,teknik var,dribbling var,savunmaya katkı var.Oyun zekası da fena değil.Pas kalitesi orta düzeyde.Şutları gelişime açık.İki yönlü,potansiyeli yüksek ortasaha.19 yaşında.En az 50 milyon euro eder.

Yorum

• Topu kapması ve pası, pasın asiste dönüşmesi... Harika bir sekanstı.
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Kedi gibi çevik. Bir ara Tsubasa gibi rakip takımın yarısının içinden geçti.
                                En son Arif Timurcioğlu tarafından düzenlendi; 1 gün önce.
                                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim