Onai gs giderse lanet olsun derim sat Yapanci takima isterse tarisina ama asla gs degil
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Christ Ravynel Inao Oulaï
Daraltma
X
-
geleceği görmüş...İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErtuğrul Başkana 'menejerlere haber salın, beni isteyenler şimdiden 50 milyon euroyu toplamaya başlasın' demiş.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
- Beğen 1
Yorum
-
gitmesi mümkün değil çünkü avrupa dan şuan hiçbir takım istenilen rakamları vermez. max 20m eur ya çıkarlar oda belki. derbileri ve dünya kupasını beklemek lazım.İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar bulanık suya, gerginliğe rağmen inanılmaz top oynadı. Olası gidişi Uğurcan'dan fazla tadımı kaçırır, sinirimi bozar. Umarım Başkan taraftarının farkındadır.
Helal olsun sana kara pipi.
Yorum
-
Bizim yönetimin Gaassaray sevgisini hafife alamıyorum ne yazık ki.İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
gitmesi mümkün değil çünkü avrupa dan şuan hiçbir takım istenilen rakamları vermez. max 20m eur ya çıkarlar oda belki. derbileri ve dünya kupasını beklemek lazım.
Yoksa şöyle söyleyeyim; Avrupa'dan 30 teklif gelsin, Galatasaray 40 desin. Avrupa'ya 30'a vermezsem ne olayım.
Yorum
-
rahat ol kardeşim, gs o paraları vermez, basın çok şişiriyor bu işi. sezonu burda bitereceğinden eminim ama bu takıma net bir 6 no lazım. o zaman performansı daha da artar.İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bizim yönetimin Gaassaray sevgisini hafife alamıyorum ne yazık ki.
Yoksa şöyle söyleyeyim; Avrupa'dan 30 teklif gelsin, Galatasaray 40 desin. Avrupa'ya 30'a vermezsem ne olayım.
Yorum
-
Hocam ben Uğurcan'dan KAP'a bildirilen kadar bile para aldığımızı düşünmüyorum zaten. O cepten başka cebe giriyor bu paralar ama bize gerçekten kalan ne oluyor bilmiyorum.İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
rahat ol kardeşim, gs o paraları vermez, basın çok şişiriyor bu işi. sezonu burda bitereceğinden eminim ama bu takıma net bir 6 no lazım. o zaman performansı daha da artar.
Yorum
-
Muthis maestro ya bunu yurt disina +40 civarina satabiliriz ama yurt içine 50 asagisina satmayi birak transfer gorusmesi bile yapmak İHANETTİR, APTALLIKTIR!!!
Hele hele Ahmet Kutucu lu Oğuz lu 30 milyonlu saçma salak teklifler konusuluyor deliriyorum.
Ertugrul çık kestir at şu muhabbeti, 40 da verseler yurt icine satilacak oyuncu degil, yurt disina zaten rahatlikla satarsin. Ayrica bu adami niye simdi satalim, hainligin ve xxxx (ne getirirseniz) lüzumu yok!!!!!"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Kedi gibi çevik. Bir ara Tsubasa gibi rakip takımın yarısının içinden geçti.En son Arif Timurcioğlu tarafından düzenlendi; 1 gün önce.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum