Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Christ Ravynel Inao Oulaï

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Christ Ravynel Inao Oulaï

Genç Afrikalı, hele ki Fildişili topçu görünce dayanamıyor ve daha duygusal moda geçerek dünyanın en iyi transferini yapmışız gibi hissediyorum. Umarım potansiyelini gösterir, kendisini geliştirir. Hayırlı olsun.

Hoş geldin genç kardeşimiz
    En son BatuhanB tarafından düzenlendi; 15.08.2025, 15:39.

hayırlı olsun

(UEFA)

Yorum

Hayırlı olsun.
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Bu kadro yapısı ile, bu beklenti ile işi oldukça zor Allah yardımcısı olsun.

Genç bir oyuncunun bu topraklarda gelişim gösterip yıldızlaştığını görmedim, çünkü bizde her şey akışına gider,
        Plan, proğram, eğitim, mental durum, bilimsel çalışma, destek şu bu hikayedir bizde,bunların hepsini kendisi başaracak,
        Başarılar aslanım

Yorum

Yanına iyi bir 8 çekebilirsek umutluyum
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu kadro yapısı ile, bu beklenti ile işi oldukça zor Allah yardımcısı olsun.

Genç bir oyuncunun bu topraklarda gelişim gösterip yıldızlaştığını görmedim, çünkü bizde her şey akışına gider,
            Plan, proğram, eğitim, mental durum, bilimsel çalışma, destek şu bu hikayedir bizde,bunların hepsini kendisi başaracak,
            Başarılar aslanım
            Batagov, Yazıcı, Ahmetcan, Uğurcan, ki aralarında Batagov belki de bizdeki transfer rekorunu kıracak.
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Fransa liginde son maçta gördüğü kırmızı karta 4 maç ceza aldığı için uluslararası geçerliliği olacak deniyor. Eğer durum böyleyse acil Ünal Aysal'dan yardım istenmeli cezası 3 maça falan düşsün.

Yorum

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Batagov, Yazıcı, Ahmetcan, Uğurcan, ki aralarında Batagov belki de bizdeki transfer rekorunu kıracak.
                Dördü de hocalarının yüzüne bakmadığı, güvenmediği ama oynatacak oyuncu bulamayınca mecburiyetten 11 e yazıp sonrasında cevheri görülen uşaklar, yani kader elinden tuttu da parladılar yoksa bizim takımdaki hocaya ve zihniyete kalsan hiç göremeyecektik.

Yorum

Eğer ceza alma durumu olursa kesinlikle itiraz edilmeli. Sadece görüntülerdeki gibiyse kırmızı kartı bile gerektirmeyecek bir itme sonucu 4 maç ceza çok ağır olmuş olur. En fazla 1 veya 2 maç olması gerekir.

Yorum

Habule tuhaf konular niye hep bizim başımıza gelir?
                    UEFA-Fifa nın kendi organizasyonundaki cezalar tamam da, Ulusal liglerdeki cezalar başka ulusal ligde uygulanıyor mu acaba?
                    Sanki kirlilik var gibi
                    YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

pazar günü habu uşak forma giyemeyecek mi şimdi

(UEFA)

Yorum

Kimsenin doğru dürüst tanıdığını düşünmüyorum fakat Trabzonspor için doğru transfer politikası bu şekilde olmalı. Yüksek bonservis düşük maaş politikasına devam edilmeli. Lâkin her sene 20-30 milyon euro transfer harcaması yapıp 5-10 milyon euro satış yapmakla bu düzeni sürdüremeyiz...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

Ertuğrul Başkana 'menejerlere haber salın, beni isteyenler şimdiden 50 milyon euroyu toplamaya başlasın' demiş.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

Fransa tff ye cezayı bildirmiş...Daha oynamadan ceza yiyen ilk adamdır sanırım bizde...Bu da ancak bize yakışırdı....Biz başarabilirdik böyle salakça olayı ve biz başardık....

Yorum

Ve oynamadan soğudum bu adamdan....Transfer olayın var kalkıyorsun rakip futbolcuya saldırıyorsun beyinsiz....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X