Gerçekten hazirlik maçlarindaki performansi ve kendine güven gelmesi çok iyi oldu.Bu sezon ben de bir patlama bekliyorum.Haydi Mehmet,göster kendini...
Bugün oynanan st.pauli maçinda gerçekten talihsiz bir sakatlik geçirdi, son durumu hakkinda bilgi edinen arkadaslar buraya yazarsa sevinirim. Bende bu sezon için çok ümitliyim, bu sakatlik insallah çok ciddi degildir. (Yav o alman topçusuda öyle bir ayak uzatiyoki sanki düsmana vuruyo, lan bu bir hazirlik maçi ya [img]smileys/smiley7.gif[/img])
aslan gibi güçlü desem ezik derler, kaplan desem geçenlerde karadeniz kaplanlari imajini dahi kabul etmeyen bir arkadas vardi.. ne deseydim hamsi gibi güçlü mü[img]smileys/smiley36.gif[/img]esek gözlüm parçasi aklima geliyor.. neyse.. hatriniz kalmasin geri aldim sözlerimi[img]smileys/smiley17.gif[/img]
aslan gibi güçlü desem ezik derler, kaplan desem geçenlerde karadeniz kaplanlari imajini dahi kabul etmeyen bir arkadas vardi.. ne deseydim hamsi gibi güçlü mü[img]smileys/smiley36.gif[/img]esek gözlüm parçasi aklima geliyor.. neyse.. hatriniz kalmasin geri aldim sözlerimi[img]smileys/smiley17.gif[/img]
sende haklisin be...
* * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum