Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Yılmaz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

FANATIK TRABZONLU OLDUGUNU TRANSFER OLMAYARAK KANITLADI..

HELAL OLSUN GELECEGIN GOLCÜSÜ...
    TRABZON / ÇAYKARA / UZUNTARLA
    TRABZON / MAÇKA / HAMSIKÖY

5 - 6 - 2 REİS

*** BURSA <---> ANKARA ***

Yorum

Gerçekten hazirlik maçlarindaki performansi ve kendine güven gelmesi çok iyi oldu.Bu sezon ben de bir patlama bekliyorum.Haydi Mehmet,göster kendini...

Yorum

Bende bu sene büyük patlama bekliyorum Mehmet Yilmaz'dan.
        hobisi amatör fotoğrafçılık >>
        .

Yorum

Bugün oynanan st.pauli maçinda gerçekten talihsiz bir sakatlik geçirdi, son durumu hakkinda bilgi edinen arkadaslar buraya yazarsa sevinirim. Bende bu sezon için çok ümitliyim, bu sakatlik insallah çok ciddi degildir. (Yav o alman topçusuda öyle bir ayak uzatiyoki sanki düsmana vuruyo, lan bu bir hazirlik maçi ya [img]smileys/smiley7.gif[/img])
          <font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"3\">Yer <font color=BROWN>BORDO</font> Gök <font color=BLUE>MAVI</font></font></font>

<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font color=GREEN>Irtibati koparmayalim...</font></font>

Yorum

GEÇMIS OLSUN SEVGILI MEHMET.

O tekmeyi suratinda gorunce cok moralim bozuldu [img]smileys/smiley19.gif[/img]

Mehmetin son durumu nedir. SHOWTV disleri kirilmis diyordu . Bu dogrumu

TS, Yalan dünyadaki tek Safir \' im

Yorum

tasalanmayin.. birsey olmaz bu çocuga.. öküz gibi güçlü maasallah.. aha biraz da son vuruslarda iyi olsa..
              #7 King of Kings

Yorum

BU YILIN KRALI OLACAK MEHMET YILMAZ...
                HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

tek kelimeyle nazar degdi.

Yorum

Allah korusun , insallah ciddi birseyi yoktur...
                    Simdi iyi niyetlerimi bir bir yargilayip asiyorum..
                    Bu son olsun,bu son olsun!

Yorum

ön eleme maçina kadar düzelir.. hiç süpheniz olmasin.. inat var onda herseyden önce [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                      NIGHTMARE OF BYZANTIUM

Yorum

durumu iymis...TV de duydum...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

İlk olarak BesinciMevsim tarafından gönderildi
                          tasalanmayin.. birsey olmaz bu çocuga.. öküz gibi güçlü maasallah.. aha biraz da son vuruslarda iyi olsa..

ÖKÜZ benzetmesi cok yersiz[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                          TS, Yalan dünyadaki tek Safir \' im

Yorum

aslan gibi güçlü desem ezik derler, kaplan desem geçenlerde karadeniz kaplanlari imajini dahi kabul etmeyen bir arkadas vardi.. ne deseydim hamsi gibi güçlü mü[img]smileys/smiley36.gif[/img]esek gözlüm parçasi aklima geliyor.. neyse.. hatriniz kalmasin geri aldim sözlerimi[img]smileys/smiley17.gif[/img]
                            #7 King of Kings

Yorum

İlk olarak BesinciMevsim tarafından gönderildi

aslan gibi güçlü desem ezik derler, kaplan desem geçenlerde karadeniz kaplanlari imajini dahi kabul etmeyen bir arkadas vardi.. ne deseydim hamsi gibi güçlü mü[img]smileys/smiley36.gif[/img]esek gözlüm parçasi aklima geliyor.. neyse.. hatriniz kalmasin geri aldim sözlerimi[img]smileys/smiley17.gif[/img]

sende haklisin be...
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

boga gibi güçlü böyle daha hos oldu...artik bunda bisey denmez herhalde, bu arada geçmis olsun Mehmet Yilmaz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim