Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Yılmaz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mehmet Yılmaz

Mehmet Yilmazile ilgili tüm yorumlar bu baslikta...

Mehmet Yilmaz bizim icin nekadar önemli oldugunu gecen sezon son maclarda gösterdi....

ayrica internet sitesi olan tek futbolcumuz[img]smileys/smiley1.gif[/img]

www.mehmetyilmaz.com
    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

ewetya adam sonmaçalra koptu ziya dogna ile müthisbir çikis yakaldi boyle devam milli takimin vaz geçilmezleri arsiana girecek..
      Bu sehir Senin ile Yatip Kalkiyor 20 Yildir Senden Tek sey Istiyor
      Bordo ile Mavi Kefenim Olsun TRABZON\'um Bu sene Sampiyon Olsun..

Yorum

ooOooOOOoOOO MEHMET YILMAZ OoOOOoOOOoOO

milli formayida alir yakinda. yeni sezonda ona daha cok sans verdinmi görecegiz neler yapacak topla.
        Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
        Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

Hakan Sükürden Milli takimdan O Bayragi alicak tek kisi mehmet yilmazdir.....cok büyük oyuncu olacak )
          Crazy Boys Cologne

Yorum

Her zaman sevdim, en çok elestirildigi günlerde hep destek oldum, hala çok seviyorum. Mehmet Yilmaz Trabzonspor'un hem futbolculugu hem de kisiligiyle en degerli pirlantalarindan biridir. Trabzonspor formasiyla ilerideçok daha güzel isler yapacak, onunla gurur duyuyorum...
            "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

vücüdunu müthis sekilde kullaniyor...

eksiklerini giderirse gelecegin stari olur...ama cooook calismasi lazim [img]smileys/smiley2.gif[/img]!
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

mehmet bu sene patlicak demedi demeyin en az 17 gol bekliyorum ondan!
                İnsan ol evlat!

Yorum

STAMINA:19 STRENGTH:19 HEADING:15 JUMPING:15 FINISHING:10

Yorum

Öyle asiri begendigim bir oyuncu degil ama kumasi iyi, e terzi de Ziya Hoca olunca bu oyuncunun faydasini görmemek mümkün degil...
                    <font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"3\">Yer <font color=BROWN>BORDO</font> Gök <font color=BLUE>MAVI</font></font></font>

<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font color=GREEN>Irtibati koparmayalim...</font></font>

Yorum

MEHMET YILMAZ Trabzonsporun en onemli degerlerinden bir tanesidir. sadece futbolculuguyla degil kisiligiylede tam bir trabzonsporludur. bizim boyle yilmaz mehmetlere ihtiyacimiz var...

trabzonluluk ruhunu tasiyan kardesimizi alnindan opmek lazim. bence hakan sukurun tek varisi...Ve gelecekteki sampiyonluklarimizin en buyuk mimari....
                      HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

Mehmet yilmazi altaydayken hatirliyorum da bizim alt yapidan geldigini ögrendigim de bu adam ileride biz de çok is yapar demistim.Ama o zamanlar çok süratli kosan forvetti simdi biraz daha statik forvet oldu. sabit agir forvet edasinda. Ama bu adami tv den izleyip yorumlarsan hata edersin. Canli izlediginde neler yaptigini görürsün bir insan bir maçta 3 defans oyuncusuyla hemde ayakta kalarak bogusurmu yaaa..

Mehmet i ben yakindan da gördüm üsküdar da akrabalari var sanirim dalyan gibi çocuk vallaha.
                        Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

Mehmet adasim haydi!

2004-2005 'in yildizi sen ol
                          hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                          .

Yorum

geçen sezonun son maçlarindaki performansi süperdi nerdeyse kusursuz bir santrafor oldu
                            kan bile kirmizi degil

Yorum

slm arkadaslar mehmet yilmaz bizim için ve de türk futbolu için çok büyük önem tasiyor kiymetini bilmemiz gerekiyor.

en büyük trabzonspor basak büyük yok

"Genetik olarak iktidardan nefret eden birisinin tuttuğu takım da iktidar karşıtı bir şeyler olması gerekiyordu. Ve Trabzonspor vardı..." Kazım Koyuncu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim