IBO DAHA GENÇ VE YETENEKLI ben takima katkiliolucagini düsunuyorum[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ibrahim Ege
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak k_o_m_a_n_d_o tarafından gönderildi
Arkadaslar bana sakin kizmayin ama bunu söylemek zorundayim.
HÜSEYIN OUT IBRAHIM EGE IN[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Bencede Selçuk[img]smileys/smiley2.gif[/img]seni nasil sevdigimi tahmin bile edemezsin TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak #10 Muhtelif tarafından gönderildiKendisi bu Sali günü Mersin Belediye Plajindaydi.Yaninda güzel bi kiz vardi galiba sevgilisiydi.Denizde yüzerken gözüme çarpti ama kendisi yüzmüyordu kondisyonu düsmesin diye herhalde hayatina çok dikkat ediyor[img]smileys/smiley17.gif[/img]
Osman paparazcilik mi yapiyorsun sende..[img]smileys/smiley36.gif[/img]
A.gücü maçinda top rakip de iken basip da rakip oyuncularin oyunlarini bozmasini çok iyi yapti..Artik oda kendisini toparlamaya basladi..
Yorum
-
lig baslamadan demistim bu adam bizim icin cok onemli diye. Normalde cok kosan futbolcularin teknigi iyi olmaz ve iyi top kullanamazlar. ornek besiktasli ibo febeli serkan ve tabiki bizim meshur hasan[img]smileys/smiley9.gif[/img]ama ibrahim pres yapiyo topu aliyo ve topu olumlu kullaniyo. bu cok onemli. dahada iyi olacak insallahVazgec gonlum sen bu asktan...
Yorum
-
Dunku oyunuyla Samet Aybaba donemindeki performansini yakaladigini da gosterdi. Hucuma cikip gol de aradi. Sansi yaver gitse gol atabilirdi.
Ibrahim`in bu formu, orta sahaya yeni bir transfer yapilmis kadar onemli. Hele de Huseyin`in formsuz oldugu bir donemde..."Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
Mark Twain
Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!
Yorum
-
İlk olarak The Londoner tarafından gönderildi
Dunku oyunuyla Samet Aybaba donemindeki performansini yakaladigini da gosterdi. Hucuma cikip gol de aradi. Sansi yaver gitse gol atabilirdi.
Ibrahim`in bu formu, orta sahaya yeni bir transfer yapilmis kadar onemli. Hele de Huseyin`in formsuz oldugu bir donemde...
Hem yeni bir transfer gibi hemde takimi çok iyi taniyor.Bence üzerinde durulursa Türkiyeye yeni bir yildiz geldi.Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....
Yorum
-
bu senede orta sahamizi herkes gecio demek ki huseyin oirtalarda yok
bencede huseyin out ege in
ama huseyinsiz olmaz kendine gel huseyin allah askina..
ibrahim cok hizli bi futbolcu bunun yaninda nerden ne zaman cikacagi belli degil bu sayede rakipten inanilmaz toplar calabiliyo.ortadirek tiyatrosu
Yorum
-
<TABLE =metin cellSpacing=0 cellPadding=0>
<T>
<TR>
<TD>
<DIV align=center>
</DIV>
<CENTER>

24.08.2005 23:39:00</CENTER></TD></TR></T></TABLE>
<DIV align=center>trabzonspor.org.tr</DIV>
i.ege uçuyor [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum