çok iyi çok insanlah devam eder...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ibrahim Ege
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kendine güveni gelirse çok daha basarili olur, su an biraz çekiniyor, ayagina gelen topu aninda vermeye çalisiyor, aslinda teknik kapasitesi yüksek olan bir oyuncu yani klasik sadece mücadele eden tip oyuncu degil, erzurumsporda oyunkurucu oynuyor, adam eksiltiyordu.. Bizde de bu seviyeye ulasir umarim, önceki sezonun sonuna dogru ulastigi performansina geçen sene yaklasamadi ama bu sene yapacaktir..BORDO MAVİ
Yorum
-
arkadaslar Ibrahim Ege bu seneki en iyi transferlerimizden bence. neden derseniz geçen sene bildiginiz bir olaydan dolayi neredeyse takimdan gönderiliyordu. son anda takimdan gönderilmesinden vazgeçildi. hazirlik maçlarinda görüldügü üzere lige iyi bir baslangiç yapacaginin sinyallerini verdi. hem çok kosuyor, hem de ortada iyi seyler yapiyor. daha da iyi olacaga benziyor..........[img]smileys/smiley1.gif[/img]<center><font face=\"Courier New, Courier, mono\"><font size=\"2\">Düsünmek ve söylemek kolaydir, fakat yapmak ve basari ile sonuçlandirmak çok güçtür!.. </font></font></center>
Yorum
-
İlk olarak yabgu61 tarafından gönderildiarkadaslar Ibrahim Ege bu seneki en iyi transferlerimizden bence. neden derseniz geçen sene bildiginiz bir olaydan dolayi neredeyse takimdan gönderiliyordu. son anda takimdan gönderilmesinden vazgeçildi. hazirlik maçlarinda görüldügü üzere lige iyi bir baslangiç yapacaginin sinyallerini verdi. hem çok kosuyor, hem de ortada iyi seyler yapiyor. daha da iyi olacaga benziyor..........[img]smileys/smiley1.gif[/img]
EVET AYNEN KATILIYORUMGÖLGESINDE YASIYORSAN
BAYRAK SENDEN UTANMASIN
TRABZONSPOR=ASK
Yorum
-
Dünkü Batum maçinin iyilerindendi Ibo.Biraz daha gelistirirse kendini gelecekte bu takimin degismezlerinden olmamasi için hiç bir neden yok!
abi yapmayin ya üseyin kaç senedir bu takimin en önemli 3 adamindan biri ya oynamadigi bi maç örnegi antep deplasmanda 3-2 yenildigimiz maç ipini koparan orta sahayi geçiodu bu adama bu taraftarin garezimi var ne olsa adami kesiosunuZSEN KANSIZ DIILSN FATIH SULTAN TEKKE SANA GÜVENIMIZ SONSUZ! ! !
Yorum
-
hic sevmiyorum bu adami. Zaten o olaylardan sonra affedilmesi beni baya sinirlendirmisti. öyle olaylara karisan adamin ne isi var bu takimda anlamiyorum. gitmesini istiyorum.Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
Yorum
-
bu takimda ibo nun olmasi çok iyi zaten adi skandala karismasa simdi 11 deydi belkide. ama o olayi bence ist basini çok fazla abartti. simdi bizim oyuncumuz. onun için destek vermeliyiz. takima katkisi olacagi kesin hiç üsenmeden her yere kosuyoBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
ne olursa olsun yere göge sigdirilamayan yattara nin yapmadigi kalmadi. ama adam iki bacak hareketi yapti hemen hersey unutuldu. bence ibo onun yaptiklarinin 10 da birini yapmadi ve bu takima faydali olacaktirBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum