Ibooo...Herkese ikinci bir sans verilmeli dmis ya biri...Bizimle kal....Zaten mutlu oldugunui,trabzonsporda oynamak istedigini biliyorum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ibrahim Ege
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
o kötü olaydan sonra kopmalar oldu. ama onun nekadar kaliteli mücadeleci oldugunu biliyoruz. sadece zamana ihtiyaci var. sans bulunca o sansi çok ii degerlendirecegini düsünüyorum2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak ibrahimaYATTARA tarafından gönderildi
IBRAHIM EGE su anda trabzonun en iyi oyucularindan biridir. yukarida bir arkadasimiz kendi çapinda egenin olumlu olumsuz yanlarini yazmaya çalismis. kendi çapinda eglenmis sunu sakin unutmayin beyler ibrahim ege onu kesilmek istenen bir futbolcu neden mi istanbul takimlari onu almak istiyorlar biliyorlar emre den nihatdan yildiraydan farki yok. ege de onlara gitmek istemiyor ben trabzonsporda oynamak istyorum diyor ve bu sayede istanbul takimlari dügmeye basiyor medya ve birçok yoldan ege yi yipratmaya trabzon dan yeni bir avrupa yildizi dogmasina izin vermemeye çalisiyorlar. bazi dengesizlerde bunlara arka çikiyor sanki çok biliyorlarmis gibi ibrahim egeyi yermeye basliyorlar. heeeeeyy millet uyanin artik sizin futbolcularinizi sizden baskasi iyi bilemez. ibrahim egenin takimda istenmedigi spekülasyonlarida tam bir bizans oyunu. bu gibi serefsizlerin oyununa gelmeyin
ibrahim egeyi eger gerçekten istanbul ezikleri istemis olsaydi coktan gideri benim arkadasim trabzonun paf takiminda idmanlara cikti ibraim egeyle muhabetlerinde ibrahim amacinin istanbul kulplerinde oynamak oldugunu söylemis.istanbul kluplerinin istemesi konusu dogru deyildirEdited by: tigin"t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar
Yorum
-
Hani basketbol maçlarinda oyuna yedek baslayip ilk yarinin ortasindan itibaren rakibin oyun kurucusunu hasamat eden oyuncular vardir ya Ibrahim de onlarin futbolcu versiyonu.Teknik ve topu iyi kullanan oyuncu oldugu fikrine katilmiyorum.Hatta top ayaginda emanet gibi duruyor ama rakibin oyununu bozmada bire bir.Ligimizde bizden daha iyitop oynayan takim olmadigi için oyun bozmaya çok ihtiyacimiz olmadigindan sik kullanilmayabilir ama hem zaman zaman Hüseyin'e yardimci,hem deSampiyonlar Ligi maçlarindabizden daha güçlü rakiplerin pas baglantilarini kesmek ve -varsa - 10 numara tipi oyun kurucularinin iflahini kesmek için oynatilabilir. (la Senol kalk bakaym ordan[img]smileys/smiley1.gif[/img])BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
geçen seneki olaylari artik unutup iyi hazirlanirsa...bu sene patlama yapacak insallahhhh....su istanbula gitmek konusunu da bi daha açarsa onun için çok kötü olur kanisindayimAlper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
vallaha ibo kendisine bir gelebilse 2. transeferimiz olacak varlik içinde yokluk çekiyoruz ibo gibi birtopçuyu kullanamiyoruz gerçi oda kendini kullanamiyor geçens ene kampin en iyisi idi.. acab bu sene performans i nasil kamapda artik kendine gelmeli bence bu kadroda onun yeride var ve o bize çok lazim.. böyle topçuyu paraverip zor aliriz ama biz oynatamiyoruz... senol hocam bir el atmali artikBu sehir Senin ile Yatip Kalkiyor 20 Yildir Senden Tek sey Istiyor
Bordo ile Mavi Kefenim Olsun TRABZON\'um Bu sene Sampiyon Olsun..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum