evet transfer isi son saatlerde olmayinca yapmis yine sark kurnazligini twitterdan. gecmis olsun...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Love-GS transferinin olmaması hem bizim işi yokuşa sürdü( Maddi anlamda 30 milyon TL'lik yükten kurtulacaktık)
Hem de Burak'ın arzu ettiği, hayallerindeki takıma gidememesine yol açtı.
Müzmin sakat, takım oyununa pranga olan, astronomik para alan Burak ile uzun süreli planlama yapmak aleyhimize olacak.
Yorum
-
Yaşanan bu sürecin Burak'ın saha içi performansına etki edeceğini düşünmüyorum. Lâkin ekonomik koşullar gereğide Burak'ın ücretini ödeyebilmemiz pek mümkün gözükmüyor. Dolayısıyla kılıç her an tepemizde olduğundan, parasını ödemediğimiz takdirde sözleşmesini fesh edip BJK'ye bedavaya gider...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=1821]yilmaz[/MENTION]burak17
Beşiktaş kulübüne yaptığı teklif için teşekkür ederim,fakat ben Trabzonspor da kalmayı tercih ediyorum..
Bu açıklamayı çok daha önce yapmalıydı ama transfer sürecinin perde arkasını bilmeden suizanda bulunmak doğru değil, sonuç olarak gerekli yerlere mesajı vermiş.TRABZON SPOR
Yorum
-
İlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe mesaji vermis? Benim aldığım mesaj: "Son ana kadar anlaşmayı denedik, bir şekilde transfer olmadi. Hayırlısı olsun Trabzonspor'da kaldım." Eğer kulüpler anlaşabilse Burak doğuştan bjk liyim tiviti atıyordu şu an. Hiç samimi değil, kulüp için virustu ve giderek büyüyen bir virus oldu.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
Burak gitmeyi kendisi istiyordu. İş yatınca "kalmayı tercih ettim" dedi.
Böyledir bu işler.
"Kalmak istemesine rağmen satıyorlar" haberleri yapanlardan da hesap sorulur elbet...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlması gerekenler almıştır, bu süreci Burak'ın bu noktaya getirdiğine inanıyorsan o da senin değerlendirmen. Ben öyle yorumlamıyorum. Yeni yönetim ilk andan beri kendiyle çelişik ifadelerde bulundu ve son ana kadar açık kapı bıraktı, noktayı koyan Burak oldu ve belki kulüp başkanının ilk zamana göre hayli değişen son demeçlerinin de bir nebze payı vardır tabi.TRABZON SPOR
Yorum
-
İlk olarak Emre Veli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bilen biri cevaplasın. şu adamlar kimlerBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
Yorum