İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegerçek olsa satarlardı, gerçekse ve satmadıysalar akıl tutulması benim gözümdeÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Burak konusunda bir taraftar olarak hoşuma gitmese de yönetime hak verdiğim hususlar var. Bir kere sezon bittiğinde maddi şartlar gereği artık Burak'la devam etmemiz mümkün değil deselerdi, Burak belki de bugün bedavaya BJK'nin yolunu tutmuş olacaktı. Şimdi ise 33 yaşını tamamlamış, takım üzerinde hakimiyet kurmaya çalışan, her hafta antrenman kaçıran ve bir ayağı İstanbul'da olan oyuncudan öyle veya böyle 2.5 milyon euro ve belki de Atiba'yı almış olacağız. Buna içerideki alacağı ve kendisinin yıllık ücreti de eklendiğinde 60 milyon lirayı bulan bir rakam sözkonusu. Üstelik Burak'ın 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyordu. Şimdi denilebilir ki BJK geçen sezon Vagner'e bile 3 milyon euro verdi. İyi güzel ama biz de Burak'a 3.5 milyon euro verdik ama o zaman euro 4 civarındayken şimdi 8'e dayandı. Sattığın kulüp yerli olunca bunları da gözardı etmemek gerekiyor. Taraftar olarak düşününce ipler bizim elimizde BJK'nin verdiği rakama razı olmamalıydık denilebilir ancak diğer taraftan bakıldığında Burak'ın maaşını karşılamamızın mümkün olmadığını da idrak etmemiz gerekiyor. Deniliyor ki Burak attığı gollerle parasını çıkartıyor. İyi de Burak'ın attığı gollerle alınan galibiyetlerden kazanılan paralar kulubün kasasına girmiyor ki. Dolayısıyla daha birkaç ay önce sözleşmemi fesh ederim restiyle kulübe ihtar çekmiş Burak'ın aynı hamleyi sizce 6 ay sonra yapmayacağının garantisi yoktu.
Sportif olarak bakıldığında Burak sonrasında alınan 10 oyuncunun toplamının Burak'ın 1 senede attığı gole ulaşamadığı yadsınamayacak bir gerçek. Bunun yanında Trabzonspor'un Burak olsa bile şampiyonluk mücadelesi veremeyeceği ve dolayısıyla Burak'ın ekstra bir yük getirdiği de aşikar. Ama bunun salt Burak özeline indirgenmesi de yanlış. Özellikle Sosa ve Kucka'nın maliyetlerinin de karşılanması mevcut ekonomik tabloda kulübe büyük darbe vuruyor. Üstelik Milan'a daha bu iki oyuncunun sadece 1 taksitleri ödendi ve ödenmeyen 4 taksitleri daha var. Ve yeni bir kredi çekilmeden bu oyuncuların maaşlarını ve eski kulüplerine olan borçlarını ödememiz mümkün gözükmüyor.
Açıkçası Ağaoğlu'nun instagram hesabını kapatması ve akabinde sürpriz bir şekilde Caleb transferinin yapılması Burak Yılmaz'ın gideceğini az çok gösteriyordu. Burak'ın golcülük tarafı öyle veya böyle aranacaktır ama çok da büyük sıkıntılar yaşayacağımızı sanmıyorum. Lâkin Rodallega'nın Burak yüzünden kendisinden bekleneni veremediği görüşüne de katılmıyorum. Ona uygun bir oyun yapımız hiçbir zaman olmadı, bu saatten sonra olursa bilemeyiz. Yine de her maç oynarsa öyle veya böyle 15 golü bulacaktır. BJK'ye kronik sakatı satarak kazık attık tarzı söylemlerde, şu aşamada çok erken. Bizim gibi doğru dürüst hücum yapamayan takımda o kadar pozisyona giren Burak, her maçta ceza sahasına yerleşmiş bir takımda neler yapar kim bilir.
Burak, dışarıya yaydığı elektrik açısından hiçbir zaman benimsenmiş bir oyuncu olmadı. Ama topu çizgiden içeri sokunca her şey değişiyor. Geçen sene bu transfere taş koyan ve bugün tepki gösteren BJK taraftarı, Burak'ın attığı gollerden sonra her şeyi unutacak. Tıpkı bizim yaptığımız gibi...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Bu akşam itibariyle Trabzonspor iyi insanlardan kurulu iyi bir takım olacak.
Bizim milletimiz mutlakiyetçi anlayışa ,krala,firavuna,padişaha bayılır
O yüzden çok seven oldu seni
Allah için sen de iyi oynadın
Hadi git artıkİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Gitmesi bizi maddi acidan cok rahatlatacak. Iki yil icin alacagi 50 milyon tl'yi asiyor...
Yorum
-
[MENTION=1821]yilmaz[/MENTION]burak17
Beşiktaş kulübüne yaptığı teklif için teşekkür ederim,fakat ben Trabzonspor da kalmayı tercih ediyorum..
Bu açıklamayı çok daha önce yapmalıydı ama transfer sürecinin perde arkasını bilmeden suizanda bulunmak doğru değil, sonuç olarak gerekli yerlere mesajı vermiş.En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 31.08.2018, 21:33.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
Yorum