Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Valla bu iş üzerinden Burak'a kızmak (kırılabilirsiniz ama günah keçisi ilan etmek) büyük saçmalık

Burak'ı alıp, parasını ödemeyen (o kadar övgüsünü vs alıp da) eski yönetimdir bu sorumluluk

Burak İstanbul'a bedava gitmeyi kafasına koyduysa bile, hakettiği parasını zaten almak zorunda ve isteyebilir

Bu Burak'ın bize ilk yamuğu olmasa da Burak Fatih Tekke sonrası performans/maliyet oranında en yüksek değerleri bulmuş oyuncumuz oldu, bu açıdan bakıldığında parasını verirsin, sonra isteyene de bonservisiyle satarsın bu kadar basit!
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Valla bu iş üzerinden Burak'a kızmak (kırılabilirsiniz ama günah keçisi ilan etmek) büyük saçmalık

Burak'ı alıp, parasını ödemeyen (o kadar övgüsünü vs alıp da) eski yönetimdir bu sorumluluk

Burak İstanbul'a bedava gitmeyi kafasına koyduysa bile, hakettiği parasını zaten almak zorunda ve isteyebilir

Bu Burak'ın bize ilk yamuğu olmasa da Burak Fatih Tekke sonrası performans/maliyet oranında en yüksek değerleri bulmuş oyuncumuz oldu, bu açıdan bakıldığında parasını verirsin, sonra isteyene de bonservisiyle satarsın bu kadar basit!
      Ozkan sumerin aciklamalari cok amatorce.
      Hatta ileriye yonelik beni korkutuyor.
      Ama onun hatasi burak in hatalarini ortmez.
      Burak da arda turan familyasindan.
      Adamcilik oynuyorlar.
      Kendilerini cok yukarida goruyorlar.
      Devamli boyunu asan konusmalar yapiyor.

Futbolu bitirmesine birkac yil kalan bir adam futbolu bitirdiginde iyi anilmasi gerektigini dusunmeli. Butun camialari karsisina aliyor.burak ne yazik ki zeki bir futbolcu degil.
      Gideceksen git ama adam gibi git.
      Ortaligi karistirmasi en cok kendine zarar vericek haberi yok.

Yorum

• Oy dağlar oy. Yahu git de şu laf kalabalığı da bitsin vallahi. İbretlik ibretlik...
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Hak talep eden ve hakki olani isteyeni kötüleyemezsiniz.

Yabanci yapinca susup yerli yapinca konusmak dogru degil.
          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Seni 2010 senesinde bile sevmiyordum Burak

Yorum

• Bu kulüp için canımı bile feda ettim diye biri para için ihtar çekmeyecek arkadaş. Sanki içerde paran kalacak.
              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• bu adam yuzunden bu forumlarda en az 10 kez ceza almisimdir..ihtar cekmesine zerre kizmiyorum parasidir,hakkidir elinde kapi gibi sozlesmesi var.benim kizginligim bu istanbul yalamasina qral ceken hatta bir kac sayfa onlerde bu karakter fukarasinin karakterine methiyeler duzenlere..ya arkadas 10 yasindaki cocuk bu adamin ne mal oldugunu bilirken siz hangi akla hizmet buna guvendiniz..
                bas bas bagirdik bu insan artigini bu takima almayin etmeyin bizim yuzumuzu dusurmeyin diye..ama masallah herifin oyle yalaka bir tayfasi varki sosyal mecralarda olumune orgutlendiler zorla adami getirttiler..butun trabzonspor'u satmasi unutuldu,tribunlere kol cekmesi unutuldu vs..hayir sene basinda besiktas taraftari tepki koymasaydi yine ilk tercihi trabzonspor olmayacakti. profesyonel futbolcu dersiniz anlarim ama zerre trabzonspor sevgisi olmayan adami bayrak adam yapmaya calisanlar bile oldu.adami yuceltmek icin bazi suursuzlar cebinden diger topculara para verdi gibi yalanlar bile uydurdu.simdi bu kisiere sesleniyorum, o cektigi ihtarin ciktisini alip odaniza asin ara ara bakarsiniz.bunu ozellikle buradaki ve facebook,twitter,instagram gibi yerlerde buna yalakalik yapan ergenlere soyluyorum.
                son olarak bu kulupte nice karaktersizler forma giydi dogrudur ama kimseden bu denli nefret etmemisimdir.en cok kaldiramadigim seyde bir kac sene once yaptiklarini unutup tekrar o kutsal formayi bu istanbul yalamasina giydirmemiz..basta muharrem usta denen vizyonlu sahtekar olmak uzere gelisinde en ufak payi olan herkesi allah bildigi gibi yapsin..

Yorum

• icimdeki bütün sempatinin katili oldun

yüzsüs
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    icimdeki bütün sempatinin katili oldun

yüzsüs
                    Burak ve sempati? Yakıştıramadım...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Burak ve sempati? Yakıştıramadım...
                      insan herseye ragmen seviyor be

golleri mac kazandiriyor, takimimizi saha kaldiriyor ...

ama bu arkadas gercekten bir eysan yav, tam bir eysan

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        insan herseye ragmen seviyor be

golleri mac kazandiriyor, takimimizi saha kaldiriyor ...

ama bu arkadas gercekten bir eysan yav, tam bir eysan
                        Gollerine sevinmeyenin zaten Trabzonsporluğu tartışılır. Biz zaten saha içinde kazandırdıkları için destekliyoruz. Yoksa karşı cinsler hariç, kimsenin Burak'a hayran olduğunu düşünmüyorum...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gollerine sevinmeyenin zaten Trabzonsporluğu tartışılır. Biz zaten saha içinde kazandırdıkları için destekliyoruz. Yoksa karşı cinsler hariç, kimsenin Burak'a hayran olduğunu düşünmüyorum...
                          gol atiikca hayran olmusdum, ne yalan söylim

ben kanmisdim

Ünal Karaman

Yorum

• Ben dediydim.
                            Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                            Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Bu adamların karakterleri bu şekilde,bugün sana yarın başkasına.Trabzonsporda kimin parası kalmışda sana tekrar kucak açan bu adamlara sen yüzsüzlük yapıyorsun üstelik cebindeki 10 lirayı bu takımın hesabına atan çocuklar bile varken.Terbiyesiz ahlaksız herifler sizi hiçbirşeyden utanmıyorsanız gariban insanlardan utanın cebindeki 10 lirayla Trabzonsporu kurtaracağını sanıyor çünkü kalbi temiz sizinki gibi bok bağlamamış.

Yorum

• kizimiza damat almiyoruzki karakterinde kili kirk yaralim,bu sene cinden takima kazandirilmasi az bir olay degil di,bu sene onun yerine de rodellaga dam doy oynasak kume dusmeme garantisine ancak ligin 30haftasi ulasirdik.

Bence Onur ve Burak bu genc kadronun icinde olmali ve genclerin yasayacagi agir yuklerde omuz vermelidirler.

Fazla maliyetten kurutulmak isteyenler once bir Sosa,Kucka,Durica,Dam Doye calissinlar sonra bakariz

Burak her zaman yillik maasi kadar puan ve para kazandirir ekstra yuk olmaz

Yorum

Çalışıyor...
                                X