Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sağlıklı bi şekilde kalacaksa kalmasından yanayım, ama haftada 1 antrenmana çıkıp maça çıkacaksa yol verilebilir. Sahada yürüyecek adam lazım değil.

Belki parasını sorun etmiştir, o yüzden ayrılmak istemiş olabilir. Paralar yatınca sıkıntı kalmadı demek ki.

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    8jk hem bonservis hemde bu maasi veremem diyince u dönüsü yapti

cine gitmek istemiyorsa simdilik sadece basaksehir var, sanirim orayada pek gitmek istemiyor...
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      8jk hem bonservis hemde bu maasi veremem diyince u dönüsü yapti

cine gitmek istemiyorsa simdilik sadece basaksehir var, sanirim orayada pek gitmek istemiyor...
      Tam istedigi gibi yer Ardası da orda,Onur'u da alırlar,bundan daha iyisi ne olabilir?Baskı yok,stres yok,istedigi gibi takılır işte.
      Ama sanırım orada Adebayor var ve kolay kolay buranın kralı benim ayagı çekemez,rekabete de girecek degil ya koskoca kral?
      • Memento mori

Yorum

• Tekke gelirse onunla olan ilişkisi, kalırsa tabi en merak ettiğim şey olur. Tekke ilk tokadı 1. Ay mı atar yoksa daha bekler mi acaba

Yorum

• formalı sus işaretli instagram profil fotoğrafı yapmış. yani susun forma üzerimde demek istiyor. bu adamı göndermeye çalışıyolar. her gelen yönetim bir önceki yönetimin planlarını eleştirir ancak kendileride 3 milyonlardan 3.5 milyonlardan aşağı ücret vermezler.. herkes bilirki bu ücretler verilmezse bu oyuncular gelmez ! toz pembe dünyalarında abidik gubudik özkan sümer topçularıyla sezona girersek tam bir bomba patlar avcumuzda. ben kadronun bozulmasını yeniden yapılanmasını felan hiç istemiyorum. hatta sosa kucka bile kalsın kardeşim. her yıl aynı terane sil baştan sil baştan ! hiçbizaman üstüne ekleyerek eksik noktaları gidererek sezona girmiyoruz. hacıosmandan sonra kaleci onur harici komple değiştik ne geçti elimize kaçıncı sıralarda bitirdik ligi ! bıktım artık bi kerede kadro istikrarı sağlansın. burağın aldığı 3.5 göze batıyor o adam o ücretini 2 maçta çıkartıyor zaten asıl sen genel menajer paraları har vurup harman savrulan paraları kes bak bakalım açık kalıyormu ! ne olcak yeni alınacak forvetin çokmu ucuz olacak! sat kardeşim rodayegayı damdoyu koy yerlerine yırtıcı hızlı bi forvet olay bitsin. komple kadroyu gönderip yerlerine alacakları çoluk çocukla küme düşme hattında gezdirecekler ne oldu kaybolan itibar kaybolan para ? bu takım dibi gördümü 1 kişi bile gitmiyo stada. büyük bi hatanın eşiğinde yönetim. özkan sümerle bu iş olmaz

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            formalı sus işaretli instagram profil fotoğrafı yapmış. yani susun forma üzerimde demek istiyor. bu adamı göndermeye çalışıyolar. her gelen yönetim bir önceki yönetimin planlarını eleştirir ancak kendileride 3 milyonlardan 3.5 milyonlardan aşağı ücret vermezler.. herkes bilirki bu ücretler verilmezse bu oyuncular gelmez ! toz pembe dünyalarında abidik gubudik özkan sümer topçularıyla sezona girersek tam bir bomba patlar avcumuzda. ben kadronun bozulmasını yeniden yapılanmasını felan hiç istemiyorum. hatta sosa kucka bile kalsın kardeşim. her yıl aynı terane sil baştan sil baştan ! hiçbizaman üstüne ekleyerek eksik noktaları gidererek sezona girmiyoruz. hacıosmandan sonra kaleci onur harici komple değiştik ne geçti elimize kaçıncı sıralarda bitirdik ligi ! bıktım artık bi kerede kadro istikrarı sağlansın. burağın aldığı 3.5 göze batıyor o adam o ücretini 2 maçta çıkartıyor zaten asıl sen genel menajer paraları har vurup harman savrulan paraları kes bak bakalım açık kalıyormu ! ne olcak yeni alınacak forvetin çokmu ucuz olacak! sat kardeşim rodayegayı damdoyu koy yerlerine yırtıcı hızlı bi forvet olay bitsin. komple kadroyu gönderip yerlerine alacakları çoluk çocukla küme düşme hattında gezdirecekler ne oldu kaybolan itibar kaybolan para ? bu takım dibi gördümü 1 kişi bile gitmiyo stada. büyük bi hatanın eşiğinde yönetim. özkan sümerle bu iş olmaz
            Kulüpte para yok para. Para hiç yok
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kulüpte para yok para. Para hiç yok
              Anlatamıyoruz ki. 2023'e kadar kulübe zırnık girmeyecek diyoruz ama anlamak istemiyor bazı arkadaşlar.
              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• o zaman herkes elini taşın altına koyacak kardeşim. bu kulübün şampiyon olmamasının sebebi taraftardır. başkan uzaydan çıkmıyor taraftarın içinden çıkıyor keza yöneticilerde.hatta altyapıdan gelen futbolcularda taraftardır. herkes sorumlu benim dediği zaman düzelecek. herkes üzerine düşeni yapsa 10 senede geldiğimiz nokta mükemmel olacak. kimse başladığı işin arkasında durmuyorki

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  o zaman herkes elini taşın altına koyacak kardeşim. bu kulübün şampiyon olmamasının sebebi taraftardır. başkan uzaydan çıkmıyor taraftarın içinden çıkıyor keza yöneticilerde.hatta altyapıdan gelen futbolcularda taraftardır. herkes sorumlu benim dediği zaman düzelecek. herkes üzerine düşeni yapsa 10 senede geldiğimiz nokta mükemmel olacak. kimse başladığı işin arkasında durmuyorki
                  -malı, -meli, yapsa , etse hayat bayram olsa demekle olmuyor. Olan malzeme bu ve temennilerinin olmayacağını sen de biliyorsun. O yüzden Kucka da satılır Burak da Sosa da. Hareket edebilmek için başka hamle yok. Maliyetli ve para edecek oyuncular gidecek yerine maliyetsizini alacaksin ve sansimiz varsa tutmasını bekleyeceksin yapılacak iş bu. Maliyetli olan seçenek denendi olmadı. 2. kez deneme şansımız da yok

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tam istedigi gibi yer Ardası da orda,Onur'u da alırlar,bundan daha iyisi ne olabilir?Baskı yok,stres yok,istedigi gibi takılır işte.
                    Ama sanırım orada Adebayor var ve kolay kolay buranın kralı benim ayagı çekemez,rekabete de girecek degil ya koskoca kral?
                    iyi fantezi

ardanin nerde olacagini arda bile bilmiyor

onurun icin dünyadaki bütün senin gibileri toplasan gitmez, sen yinede hayal et

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tekke gelirse onunla olan ilişkisi, kalırsa tabi en merak ettiğim şey olur. Tekke ilk tokadı 1. Ay mı atar yoksa daha bekler mi acaba
                      onu bende düşündüm tekke agresif adam hepimiz gibi Burak ı sindirim diyorsa gelsin yarın başlasın ama Burak la iyi geçireyim ayağına sesini cıkartmazsa topu ayağına alan kendi boşken Burak a atarsa sıkıntı
                      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tekke gelirse onunla olan ilişkisi, kalırsa tabi en merak ettiğim şey olur. Tekke ilk tokadı 1. Ay mı atar yoksa daha bekler mi acaba
                        onlar kanki sayilir

bisey olmaz aralarinda

Ünal Karaman

Yorum

• Şu an kur artışından kazandığı para kulübün topladığı bağıştan daha fazla. Indirim yapmıyorsa, hatta TL üzerinden anlaşılmıyorsa gönderilmesi mantıklı.
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• maç başı ücretler kaldırılıp kur belli oranda sabitlenirse kalmalı. forvet falan bulamayız biz.

Yorum

• Şu Onur'u bi rahat bıraksak
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• burak yılmaz'ı en çok ben savundum, ama maliyet olarak gitmesi lazım.

Yorum

Çalışıyor...
                                X