Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 4 haftadır karnımda bir sakatlığım var; tamamen uyuşturup oynuyoruz. Şu anda karnımı hissetmiyorum, bıçak soksanız hissetmem. İnsanlar 'oynama' diyor ama ben böyle bir oyuncuyum. Oynamam gerekiyor. Takımın ihtiyacı varsa çıkıp oynarım. Ağzı olan konuşuyor ama çok umrumda değil. Pazartesi Almanya'ya doktoruma gideceğim. 3 hafta böyle oynayacağım ne olursa olsun. Ben bu forma için elimden gelen her şeyi yapacağım" instagram storyde paylaştı zaten şuan almanyaya gidiyor

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      negredo burağın sağ bacağı etmez. bjknin şampiyon olamama sebebi negredodur. negredo bizde olsa şuanda çıldırıyodunuz. komşunun tavuğu kaz gözüküyor size. burakın penaltılarında kaçırdığı yok neden kaçırmıyor defalarca izleyin penaltılarını.gomis dün kaçırdı kaçıracağını bağıra bağıra söyledim. burak golcüdür net bunu tartışmayın ortasaha kurgumuz güçlü değil kanatlar zayıf.zayıf kadroda inanılmaz gol yüzdesi var. sosa deyin kucka deyin bişey deyin anlarım ama burak demeyin.ayıptır
      İroni hocam ironi

Yorum

• Karabük'e 3 veya 4 atabilir. önemli olan geri kalan diğer maçlardaki performansı.

Yorum

• Damdoyvari birisiyle 16 maçta 18 puanda kalma riski göze alınamaz.

Bu arada yüksek maliyetli oyuncuyu gönderme muhabbetinin sadece takımın 23 gollü forveti üzerinden dönmesi de çok ilginç.

Yorum

• gollerin çoğu penaltı ve defansın arkasına sarkmak yani beleş gol diye tabir ettiğimiz durum.takım burak efendiye gol attıracak.bütün planın buysa zirveden uzak kalman gayet normal.

öncelikle şunu bilmemiz lazım.defansın arkasına sarkmak bir beceri değil.5 yaşındaki çocuğa defansın arkasına boş koşu yap desen yapar.bu bir.

son vuruş yeteneğine bişey diyemem.lakin son vuruş yeteneği olan golcü aslında elimizde hali hazırda var.o da yusuf yazıcı.yusuf yazıcıyı luis suarez tarzı kullanmak gelecek sezon gol yollarında sıkıntıları çözer.zaten yakın dönemde yazıcı da defansın arkasına sarkıp gayet güzel son vuruş yaptı sağ ayağı ile bide.

topla yeteneksiz pas oyununda olmayan ve pres yapmayan burak yılmaz yerine yazıcının forvete evrilmesi daha mantıklı.bu durumda ömür de 10 numara rolüne daha serbest rolde oynar.
            TEKKEBALL

Yorum

• savunma arkasına sarkmak baya yetenek ister, türk futbolcuların çoğunda olmayan yetenek bu, ne atletizm var, ne hız var. golcüye gol attırmakta ne gibi taktiksel hata var anlamış değilim. futbol böyle bir oyun. gol atacak adam golünü atar burak'ı bahane etmez. yusuf kaç kere topu burak'ın aksi yönüne çekip şut attı gördük. diğerlerinde yok öyle bir özgüven demek ki. gol atmak çok ayrı bir özellik, iyi oyuncu olmaktan bağımsız bir alışkanlık istiyor.

illa ön forveti istasyon olarak kullanmak zorunda değiliz. kanatlar da top tutabilir. ne çizgi defans yapabiliyoruz, ne oyunu öne itebiliyoruz, tek sorun forvet tipi olamaz. iyi hoca çalışan bir hücum düzeni kurardı.

pres yapmamasını, takımdan kopuk olmasını, hareketleri falan ben de sevmiyorum ama başka t.direktör çok rahat kontrol edebilirdi burak'ı.

Yorum

• Sahada eli belinde gezindiğini ve takım arkadaşlarına mobbing yaptığını gördüğümde televizyonu kırasım geliyor ama bunu sattığımızda yerine adam falan bulamayız biz. Bunu adam edecek bir hoca bulmalıyız.
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Burak Trabzonspor tarihine geçmiş olan 5 büyük golcüsünden biridir, boş eleştiri yapmaya gerek yok, her şey ortada:

1-Hami Mandıralı,
                  2-Fatih Tekke,
                  3-Necmi Perekli,
                  4-Shota Arveladze,
                  5-Burak Yılmaz
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bence takım oyunlarında bireysel istatistikleri incelerken odağı çok çabuk kaybedebiliriz. Burak gol atmada başarılı ama bunun yanında başarısız olduğu çok fazla konu var
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      savunma arkasına sarkmak baya yetenek ister, türk futbolcuların çoğunda olmayan yetenek bu, ne atletizm var, ne hız var. golcüye gol attırmakta ne gibi taktiksel hata var anlamış değilim. futbol böyle bir oyun. gol atacak adam golünü atar burak'ı bahane etmez. yusuf kaç kere topu burak'ın aksi yönüne çekip şut attı gördük. diğerlerinde yok öyle bir özgüven demek ki. gol atmak çok ayrı bir özellik, iyi oyuncu olmaktan bağımsız bir alışkanlık istiyor.

illa ön forveti istasyon olarak kullanmak zorunda değiliz. kanatlar da top tutabilir. ne çizgi defans yapabiliyoruz, ne oyunu öne itebiliyoruz, tek sorun forvet tipi olamaz. iyi hoca çalışan bir hücum düzeni kurardı.

pres yapmamasını, takımdan kopuk olmasını, hareketleri falan ben de sevmiyorum ama başka t.direktör çok rahat kontrol edebilirdi burak'ı.
                      nasıl yetenek ister hafız anlamıyorum.günümüzde artık herkes fizik olarak fit ve atlet.defansın arkasına boş koşu yapıyorsun aga.bunun neresi yetenek istiyor.??????? hatta bunu bile çoğu zaman ofsayta takılıp yapamıyor.

sanırım sen gol vuruşu yeteneği ile defansın arkasına boş koşu yapmayı karıştırdın.tamam gol vuruşu yetenek ister buna bişey dediğimiz yok.lakin defansın arkasına koşu yapan oyuncu olup olmamak diye bişey yok.bugün uğur demiroka desen sen ilerde bekle defansın arkasına koşu yap o da yapar.bunda bi yeteneğe gerek yok.

iddiam o ki yazıcı da en ileride beklese an az 20 golü vardı.asistleride cabası.

bu arada burakın penaltıdan attığı gol sayısıda az değil.çıkar o penaltı gollerini yazıcıya ekle sayılar eşitlenir belkide.

bu işin öz güvenle alakası yok.roma da edin dzeko nun neler yaptığını biliyoruz.bunlar gerçek santraforlar.

gomis gs nin ilk golünde naptı?kafayla rodrigueze indirdi o da nagatoma yı kaçırdı ve gol geldi.golü kim attı.ön libero fernando.çünkü gomis alan açıyor geriye gelip kafa vuruyor.ileride önüme pas atsınlar diye beklemiyor.net
                      alanı açınca ne oluyor fernando süpriz şekilde o alanı dolduruyor
                      TEKKEBALL

Yorum

savunma arkasına sarkmak baya yetenek ister, türk futbolcuların çoğunda olmayan yetenek bu, ne atletizm var, ne hız var. golcüye gol attırmakta ne gibi taktiksel hata var anlamış değilim. futbol böyle bir oyun. gol atacak adam golünü atar burak'ı bahane etmez. yusuf kaç kere topu burak'ın aksi yönüne çekip şut attı gördük. diğerlerinde yok öyle bir özgüven demek ki. gol atmak çok ayrı bir özellik, iyi oyuncu olmaktan bağımsız bir alışkanlık istiyor.

Seninle ortak bir paydada buluşmak mutluluk verici.

Yorum

• Burak olmasa belki büyük hayal kirikliklari yasayacagiz. Fakat negatif yönleride agir basiyor.
                          Mesela Batuhan o anda kaleye cekse gol olacak ama hergalde korkudan BY'a pa verdi.
                          Kanka'si Arda ile Basaksehir'de oynamak istiyor galiba.
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Seninle ortak bir paydada buluşmak mutluluk verici.
                            niye ki son dönemde iyi anlaşıyorduk, kucka'ya giydiriyorum diye mi bozuldun?

Yorum

• burak'ın maliyeti çok yüksek. kalitesi tartışılmaz, ama yaşı ve maliyeti nedeniyle yollar ayrılmalı.
                              fakat burak yılmaz bizim için önemli ve karakterli bir figürdür.
                              2010-2011 sezonunun kahramanıdır ve savunucusudur, lütfen bunu unutmayın ve yollarımızı ayıralım, kalplerimizi hiç ayırmayalım.
                              4 büyükte oynamış ancak trabzonsporu benimsemiştir, üstelik trabzonlu değildir.

Yorum

niye ki son dönemde iyi anlaşıyorduk, kucka'ya giydiriyorum diye mi bozuldun?
                                Eee Yumlu'nun ayrılmasıyla aramızdaki kırmızı çizgi kalktı

Yorum

Yükleniyor...
                                X