İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor muhabiri, Trabzonspor teknik direktörüne size daha önce de sormuştum ama kaçmıştınız şeklinde hitap etme cüretini kimden buluyor?
Trabzonspor teknik direktöründen... Kendisine bu şekilde hitap eden kişiyi yasaklı listeye alıp kulüpten uzaklaştırmıyorsa suçu başka yerde aramaya gerek yok, antrenör zayıf biri demektir. Zayıf olan da ezilir, doğanın kanunu."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğur’un problemi vardı ben kendisini kulübede bile hazır görmedim. Mustafa’ya hazır ol dedim. Onazi’nin durumunu ne olacak ne bitecek diye haber bekliyoruz. Uğur’u hazır görmediğim için Burak geldi. Bir an önce oyuncu almamız gerekiyor dedi. Uğur’a dedim, “oynayabilecek misin?” oynarım dedi, “Gir” dedim.
ya rıza hoca'nın akli dengesinde sorunlar var yada burak istedi diye uğur girdi.
mevzuyu sadece gol atmak olarak görenler futbolun bir takım oyunu oladuğunu bilmiyorlar. sadece saha içi değil saha dışıda var bu işinsadece aşk bizimkisi
Yorum
-
İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Uğur’u hazır görmediğim için Burak geldi. Bir an önce oyuncu almamız gerekiyor dedi." bu cümle nokta ile bitmiyor aslında devamını kırpmış anlaşılan zira cümle başında mustafa'dan bahsedip burak geldikten sonra uğur'a gir diyorsa demek ki söylenenler boş değilmiş.
ya rıza hoca'nın akli dengesinde sorunlar var yada burak istedi diye uğur girdi.
mevzuyu sadece gol atmak olarak görenler futbolun bir takım oyunu oladuğunu bilmiyorlar. sadece saha içi değil saha dışıda var bu işin- Memento mori
Yorum
-
[MENTION=347]selcuk[/MENTION]
Keyfimize göre mi,adam açık açık yukarda yazdığımı anlatmamış da Uğur'un tribini problem olarak bahsetmiş,o nasıl bir problem ki kendisi oyuncuyu sokamıyor ama Burak gelip,isteyince giriyor.
Senin bu Onur ve çetesini savunma derdin ne?Takıma zarar veriyor.
Servet ve Bülent Albayrak üzerinden de Rıza Çalımbay'ı ezdiler,neyi kapatmaya çalışıyorsun anlamıyorum.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@selcuk
Keyfimize göre mi,adam açık açık yukarda yazdığımı anlatmamış da Uğur'un tribini problem olarak bahsetmiş,o nasıl bir problem ki kendisi oyuncuyu sokamıyor ama Burak gelip,isteyince giriyor.
Senin bu Onur ve çetesini savunma derdin ne?Takıma zarar veriyor.
Servet ve Bülent Albayrak üzerinden de Rıza Çalımbay'ı ezdiler,neyi kapatmaya çalışıyorsun anlamıyorum.
carpitip kendinize göre hikaye üretiyorsunuz
yukarda basin toplantisi, isteyen dinler
ben biseye yorum yazmiyorum sizin gibi, orjinalini koydum buraya"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Uğur’u hazır görmediğim için Burak geldi. Bir an önce oyuncu almamız gerekiyor dedi." bu cümle nokta ile bitmiyor aslında devamını kırpmış anlaşılan zira cümle başında mustafa'dan bahsedip burak geldikten sonra uğur'a gir diyorsa demek ki söylenenler boş değilmiş.
mevzuyu sadece gol atmak olarak görenler futbolun bir takım oyunu oladuğunu bilmiyorlar. sadece saha içi değil saha dışıda var bu işin
Yorum
-
Akbaş oyuna girmeye hazırlanırken, Burak Trabzonspor kulübesine yaklaşıyor ve Rıza Çalımbay’a, ‘Uğur girecek’ diyor ve Uğur’a da ‘gel’ diye bağırıyor. Rıza, Burak’ı iterek oyuna dönmesini istiyor. Ancak Burak ısrarlı bir şekilde Uğur’a bağırarak, ‘girsene’ diyor. Rıza, çaresiz! Mustafa Akbaş, şaşkın! Uğur oyuna giriyor ve böylelikle Burak Yılmaz’ın dediği oluyor...
Çoklarınız unutmuş olabilir. Trabzonspor 2010-11 sezonunda da benzer bir olay yaşamıştı ve bu satırların yazarı, o sezon sike ile giden şampiyonluğun bir nedenini de bu olaya bağlamıştı.
Trabzonspor, Liverpool deplasmanında… Maçın devre arası… Soyunma odasında Burak, Teo’ya bir pozisyonda kendisine neden pas atmadığını soruyor, tartışma çıkıyor ve Teo’ya küfrediyor. Teo, tercümana, ‘ne diyor’ diye ısrarla soruyor. Tercüman ezilip büzülüyor ve küfür ettiğini söylüyor. Teo da küfür ediyor. Burak tokadı patlatıyor. Kavgayı araya girenler büyümeden önlüyor! Kaleci Onur, Selçuk, gibi oyuncular Burak’tan yana tavır alıyor. Ve ne hikmetse Burak ile Selçuk daha sonra GS’ye transfer oluyor. Şenol Güneş futbolcuları barıştırmak yerine sesini çıkarmıyor. Krizi çözemiyor, çözmüyor! Burak’tan yana tavır alıyor. Dönemin asbaşkanı Hayrettin kardeşimiz de çok sevdiği Şenol Güneş’e ve Burak’a teslim oluyor! Burak, Teo için ‘ya o ya ben’ diyor… ‘Teo gitmek istiyor’ vs. deniliyor. Teo, ailesini alarak Trabzon’dan kaçarak gidiyor. İstanbul Havalimanında uçak bulamıyor. İki gün kalıyor ve ülkesine dönüyor.
Hasan KURT
.........
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 12.04.2018, 21:23.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Beyan esastır lâkin bir şeylerin olduğu da gerçek. Ama bu durumun Burak'tan ziyade Uğur kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Taraftar bazında performansından dolayı Uğur'a karşı bir haklı önyargı olduğu doğrudur. Ama Uğur'un da kendisini birinci sınıf stoper olarak görüp oynamayınca trip yapacak duruma gelmesi kabul edilecek bir durum değil. Rıza Hoca'nın yerinde olsaydım, Barış Yurduseven'e yedek kulübesinden kiminle konuştun çık dürüstçe açıkla derdim. Bu olanları anlatanın altyapıdan biri olduğunu pek sanmıyorum o riske girmezler. Uğur da olmayacağına göre büyük ihtimal Mustafa ile görüşmüş. Zaten Tuncay Lakot, Barış Yurduseven'den önce bu bilgileri hatta Mustafa'nın oyuna giremeyince soyunma odasına gitmeye çalıştığını ve engellendiğini geçen gün açıklamıştı. Bu takımda dünyaca tanınmış Cardozo gibi adam 90+3'de oyuna girince gıkını çıkarmadı. Bizim oyuncularımız maşallah iyice anaokuluna çevirdiler takımı...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Bu durumu yaratan Rıza hoca. Burak iyiyim dedi, sahaya sürdüm sakatlığı nüksetti, Burak sakinim dedi sahadan çıkartmadım kart gördü cezalı duruma düştü...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam bunlarda haklısın diyelim mustafa. Peki Aynı Burak Aynı davranışı Şenol güneş ya da fatih terim'e yapabilir miydi? Bu Rıza hocanın Çapsızlığının Ne kadar tavan yaptığının göstergesidirsadece aşk bizimkisi
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyan esastır lâkin bir şeylerin olduğu da gerçek. Ama bu durumun Burak'tan ziyade Uğur kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Taraftar bazında performansından dolayı Uğur'a karşı bir haklı önyargı olduğu doğrudur. Ama Uğur'un da kendisini birinci sınıf stoper olarak görüp oynamayınca trip yapacak duruma gelmesi kabul edilecek bir durum değil. Rıza Hoca'nın yerinde olsaydım, Barış Yurduseven'e yedek kulübesinden kiminle konuştun çık dürüstçe açıkla derdim. Bu olanları anlatanın altyapıdan biri olduğunu pek sanmıyorum o riske girmezler. Uğur da olmayacağına göre büyük ihtimal Mustafa ile görüşmüş. Zaten Tuncay Lakot, Barış Yurduseven'den önce bu bilgileri hatta Mustafa'nın oyuna giremeyince soyunma odasına gitmeye çalıştığını ve engellendiğini geçen gün açıklamıştı. Bu takımda dünyaca tanınmış Cardozo gibi adam 90+3'de oyuna girince gıkını çıkarmadı. Bizim oyuncularımız maşallah iyice anaokuluna çevirdiler takımı...
onur- burak cetedir
beyan meyan yalan
burak kafalarina silah dayayip konusturuyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben kimseyi korudugum yok
carpitip kendinize göre hikaye üretiyorsunuz
yukarda basin toplantisi, isteyen dinler
ben biseye yorum yazmiyorum sizin gibi, orjinalini koydum buraya
Yukardaki konuşmasında ne diyor,Uğur'da maç öncesinden problem vardı diyor değil mi?Sakatlık olsa sakatlık der,sonra bunu nasıl izah etmeye çalışıyor,işte Kayserispor maçına Uğur ile başlamama kararı verdim bunu da Uğur'a anlattım.
Sonra Uğur,sosyal medya hesabından ya Sabır çekiyor.
Maçta Onazi sakatlanınca da Rıza Çalımbay oyuna Uğur'u almak istiyor ama Uğur trip atıp,girmek istemeyince Akbaş hazırlanıyor.
Bu olayda Burak'a yapılan haksızlık sanki Hoca Akbaş'ı oyuna alacaktı da Burak geldi Uğur'u soktu lafı,yoksa olayın aslı Hoca da Uğur'u oyuna almak istiyor ama Uğur'a lafını geçiremiyor,Burak geliyor ve Uğur'u oyuna girmesi konusunda ikna ediyor.
Akbaş da bunun farkında olmadığı için sinirleniyor ama Rıza Çalımbay'ın çapsızlığını bilse yardımcı olurdu,iyi niyetli bir insandır Akbaş.- Memento mori
Yorum
Yorum