Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İyi golcü olduğu bir gerçek ancak şikayet ettiğimiz durumların kulüpteki başıboşluktan ve disiplinsizlikten kaynaklandığını düşünüyorum bu yüzden Burak istediği gibi takılıyor.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• ahmet ağaoğlu'nun anlattığı bir anı vardır. lig başladı 3 hafta oldu takım gol atamıyor. fatih tekke'yi aldık oyuna girdi golünü attı takım düzene girdi diye anlatır. inşallah bu anısı canlıdır. özellikle başlangıçta oyundan bağımsız gol atmayı bilen biri iki oyuncu olacak takımda. gol gelmeyince insanlar daralmaya başlar, ortalık gerilir, proje falan kalmaz ortada, ona göre hareket edilmesi lazım.

Yorum

• maçın kilidini abdülkadir açana kadar rezil rüsva haldeydi yine. 2-0'dan sonra "qRal!!1!11!"ci tayfa uçmuş yine.

bir de "savunma arkası koşu yapıyor, arada ofsaytta kalması normal"ciler var. bence arada ofsaytta kalmıyor, nadiren ofsayttan çıkıyor. arkaya kaçan oyuncunun hemen hiçbir pozisyon çizgi kontrolü yapmaması ya eğitimsizliktir, ya da laubalilik.

40 gol de atsa seneye kalmasını istemiyorum.

Yorum

• bu adami sadece attigi gol uzerinden degerlendirenlerin maclarimzi seyretmedigini dusunuyorum..futbol bireysel bir spor degildir.senin takima bir katkin yoksa istersen 100 gol at..burak denen cakma qral kim ne derse desin oyun anlaminda bu senenin en kotusu..takima verdigi zarari gormek icin futbol ulemasi olmak gerekmiyor..burak demek takimda gruplasmak demek, burak demek bes para etmez turk hocalarin tek sistemle tikanip takimin butun yapisini bozmasi demek,burak demek takimda huzursuzluk demek..bu liste boyle uzar gider..

topsuz alanda bu ligin en pasif hucum oyuncusudur.topla beraber bu ligin en kotu teknige sahip golcusudur..ne oynar ne oynatir..bir futbolcu ciktigi her macta 89575 kere ofsayta dusuyorsa ya gerizekalidir yada futbol bilgisi yoktur..

yil olmus 2018 millet mucadelece gucu yuksek adamlari toplar bizim avareller ileride belescilik yapacak sifir sorumluluk sahibi,istanbul yalakasi(ki zamaninda butun camiayi istanbula satti)bir tane topcuya senede 3.5 milyon euro para vererek geri alir..gecen sene ayni hafta takim daha az gol atmisti ama ligdeki siralama yine ayniydi..buradan bile burak'in takima neredeyse sifir katkisinin oldugunu gorursunuz..
          butun takimin top yekun seferber oldugu,teknik direktorun sadece onun ustunden plan yaptigi herhangi bir golcu trabzonspor'da zaten 15 golu her halukarda gorur..butun penaltilari iviri ziviri ona attirirsin daha da fazla atar..ama takima faydasi ne olur ona bakmak lazim..bu takimda herseyine sovulen umut bulut'un gol ortalamasi 15 civariydi hatirlatirim..iyide kotude oynasa hicbir sekilde kesik yemeyen burak'in atmasi doga ustu birsey degil.

bu istanbul yalakasi herifin bu takimdan milyonlar kazanmasi bizim rezilligimizdir..kaldi ki bu sene basaksehir ve cincon maclarinda takima yaptigi sabotaj ortadadir..mac 2-0 olduktan sonra 3 gol atsan ne olur..les oyununa ragmen pas alamayinca oraya buraya soven bu insan ziyanini sene sonu postalamak elzemdir..abdulkadir ve yusuf gibi genclere verecegi tek sey karaktersizliktir,bu gencleri daha fazla zehirlemeden mudahele etmek gerekiyor.bu adamin verebilecegi baska birsey yok..yoksa okay-yusuf-abdulkadir gibi topcularimizin cesitli bahanelerle istanbula gitmesine zemin hazirlarsiniz..

Yorum

• Burak,Trabzonsporla kötü ayrılmak istemeyecektir,ne kadar kaprisli ve çocuk yapılı olsa da Trabzonspor gibi ona düşerken el verip,en yükseğe çıkartan camiaya borcunu ödemek isteyecektir.
            Onur,Olcay ve Uğur ile beraber üzerine düşeni yapacaktır,kısa bir süre sonra en azından ona erilen bonservisi getirip,giderler.
            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              buna inanmam, ama dogruysa bile Trabzonspora yapilmis bisey degil, rizanin ne oldugunu gösteren bir olaydir
              Abi olay doğrulandı. Bugün gazetelerde yer aldı. Burak Yılmaz benim gözümde bitmiştir bu hareketi ile. Desteklemek yaptıklarını iyiye yormak bir yere kadar. Bu terbiyesizliktir. Bize hakarettir
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi olay doğrulandı. Bugün gazetelerde yer aldı. Burak Yılmaz benim gözümde bitmiştir bu hareketi ile. Desteklemek yaptıklarını iyiye yormak bir yere kadar. Bu terbiyesizliktir. Bize hakarettir
                Hamza Mısır ve Sedat Tunalı da Facebook'tan doğruladılar bunu.

Ayrıca takımdaki gençleri abilik ayağına şikeci menajerlere peşkeş çekmeye çalıştığını da yazdılar. Benim için başta sadece şüpheydi bu görüş ve artık netleşti.

Takımı sabote etmek denir buna. Tek ümidim Hacısalihoğlu'nun futbolcuların ve menajerlerinin kuyruklarından kavranmasında. İyice babalarının çiftliği oldu kulübümüz.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Olay doğru ise Rıza denilen adam hala sokağa çıkabiliyor mu? Hoca diye durmasın oralarda.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Olay rezalet. Herşeyiyle rezalet. Hoca Fatih Terim olsa yapabilirmiydi böyle birşey. Tamamen çapsız hocanın yüzünden.
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Olay büyük ihtimal doğru. Stad da olan bir çok kişi de doğruluyor bunu. Bu kulüp yönetilemiyor. Hem saha dışında hem de saha içinde.

Rıza'ya gelirsek, gururu olan adam istifa ederdi.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• GS maçında kankisinin ayağına basan perreira yı yedeğe çekmesi yetmedi bir de sahada oyuncu değiştirdi adam

Ee hoca diye vasıfsız adamları getirirsen ve de yönetim diye de birşey olmazsa fazlasını da yaparlar.

Yeni yönetim ve hocanın işi çok zor.

Yorum

• Burak'ı severim,yaptığı hareket tamamıyla yanlış.Ama yönetim olarak,hoca olarak buna izin vermeyeceksin kardeşim.Sahadaki futbolcunun isteğine göre futbolcu değiştiren bir teknik direktör olabilir mi ya ? Burak bu hareketleri diğer takımlarındaki hocalarına niye yapamamış?

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            daha öncede yazdigim gibi, dogruysa bile bize degil hocaya hakarettir...
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kimse Uğur'u 3.5 aydır maça çıkmayan Akbaş'a tercih etmez.
                              Hamza Mısır falan diyorsa zaten yalandır.

Yorum

• Adebayor'lan birebir takas olsa kabul eder misiniz?

Yorum

Çalışıyor...
                                X