Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence de sıktı biraz artık. gs maçından önceki 2 maç sahaya güzel hırs koymuştu bencilliğinden arınmıştı biraz umutlandırmıştı ama tüm seneye bakıldığında artık takımın 1. forveti olmaması gerektiği gerçeği insanın suratına suratına çarpıyor.

Gerçi kim olcak bu takımın 1. forveti transfer yasağı varken hem de? Durum vahim.

Yorum

• Maçı istemediği tüm yüz hattına yansıdı dün akşam, tıpkı Başakşehir maçında olduğu gibi.
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Tarafta karşı yapılan hiçbir şey ağır olmuyor o yüzden yapacağım yorum da sana ağır gelmesin kral efendi.

Tam anlamıyla sahtekarsın. Futbolcu sahtekarı.

Bir an önce çok sevdiğin kardeşlerinin yanına gitmen dileğiyle.

Yorum

• tek kendine oynuyor gol attığı maçlarda gol atana kadar rezil oynuyor gol atıp galip geldik mi malesef unutuluyor. ofsayt nedir bilmiyor her top ona gelmesine istiyen rakip takımda arkadaşlarını inmeyen biri. Istiyeni varsa toplanmalı 3,5 maaş çok fazla
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Kartal pençesi Olcay'ı da alacaksın defolup gideceksin
            Içerde kalan paranı da bırakacaksın
            Sosanın cebine falan harçlık koyan yabanciların parasını odeyen adamsin sonuçta

Sahada hakemi aldatır
            Tribünde taraftarı aldatır
            Içinde bulunduğu camiayı aldatır

Ben çok merak ediyorum Trabzonda 2-1 kazandığımız gs maçında sana ne tezahürat yapılmıştı ki yedek kulübesinden fırlayıp tribünlere hareket çekmiştin

Dün takım arkadaşların ve sana edilmeyen küfür kalmadı.Ne kadar olgunlaşmışsın

T
            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
            -------------
            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Şenol Güneş'den pek hazzetmem ama eğiri oturup doğru konuşmak lazım.

Fundamental-oyun zekası ve yeteneği düşük olan Burak Yılmaz'ı ortalama üstü futbolcu yapmak büyük hüner, emek isteyen birşey.

Alacağı 3.5 ME çok fazla ücret. İndirime giderek bunu 1.5 ME seviyelerine getirmeli.

Aksi durumda Başakşehir'e bedelsiz gönderilmeli.

Yorum

• Totaldeki saha içi katkısına bir şey dediğim yok ama hep daha iyisini bulunca gözümüzün yaşına bakmadan bizi terkedecekmiş gibi geliyor.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Totaldeki saha içi katkısına bir şey dediğim yok ama hep daha iyisini bulunca gözümüzün yaşına bakmadan bizi terkedecekmiş gibi geliyor.
                  bu yasdan sonra?
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu yasdan sonra?
                    Evet abi gidebilir bence.

Yorum

• Burak’ı seviyorum ama hep içimde şüpheler var.Şüpheyle devam etmez muhabbet der yollanması yönünde fikir belirtiyorum.

Yorum

• Gitmiş instagramdan tt arenadaki arkası dönük fotoyu beğenmiş

Bravo kral son golünüde attın

Link https://instagram.com/p/BhB4E2ABsu_/

Düpedüz terbiyesizlik. Trabzon umrunda bilr değil. Bir kere satan bir daha satar. Yine duygusala bağladık inandık sana sen yine sattın

Burdada kasıtlı olarak ilerde duruyor https://instagram.com/p/BhCpw4EBUnp/
                        En son Uğur Ö. tarafından düzenlendi; 03.04.2018, 01:32.
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Trabzonspor dingonun ahırı zaten ama suç sende değil senin gibi pasaklıları baştacı yapan bu taraftarda.Sen olmuşsun koskoca Trabzonspor’ un sahibi diğeride kartal pençesi yapıyor rakip taraftara.Defolun gidin kardeşim ya bakın size yemin ediyorum bu takımın yabancıları bu soytarı yerlilerden daha karakterli.Sosa bundan daha delikanlıdır ya.

Yorum

• Gomis'den çok maaş alıyor fakat yarısı kadar mücadele etmiyor.

Takım oyunu oynamak istiyorsak forvetimiz Burak olmamalı.
                            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Burak Yılmaz, Avrupa'nın 5 büyük ligi ve Süper Lig'deki 16 takımdan daha fazla ofsayta düştü.

OPTA
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gomis'den çok maaş alıyor fakat yarısı kadar mücadele etmiyor.

Takım oyunu oynamak istiyorsak forvetimiz Burak olmamalı.
                                Öyle demeyin ama. Sakat sakat oynuyor. Genç oyunculara harçlık veriyor, Sosa'ya paraya ihtiyacın var mı diye de sormuş vs. Bakalım buna benzer medyaya ne sipariş haberler yaptırır. En çok Sosa'ya paraya ihtiyacın var mı haberine güldüm ama. Kariyerinde Bayern Münih, Napoli, Atletico Madrid, Milan formalarını giymiş adama paraya ihtiyacın var mı sorusu neyin kafası acaba. Kendi adıma daha kaliteli hikayeler, senaryolar bekliyorum. En azından duyar duymaz kahkaha atmayayım yeter.
                                Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

Çalışıyor...
                                X