Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak ı severim ama bu maç kimse Burak ı savunmasın. Sıçtı batırdı, isteksizdi, muslera kankisiyle gülüşüp durdu. Hırstan yoksun lay lay lom oynadı. Bunun adı "bugün kötü oynadı" diyerek geçiştirilemez, gerekli tepki verilmeli bugün burak "oynamadı".

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Sene sonu gönderilsin. Böylece beyzadelerimizin egoları tatmin olsun .Sonra işte Henrique , Janko, Cardozo gibi şerefli ve karakterli oyuncular gelir ve tüm ligi domine eder. Mesela Damdoy var müthiş karakter gerçekten 3 yılda 75 gol 20 asist yaptı karakteriyle
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• .

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burak'a hala inanmayan sevmeyen bi tayfa var. Tek dert bu
          Wallaha ben Buraki severim ama bugün beni delirtti yemin ediyorum sinirden elim ayagim titriyor hala Basaksehir ve bu macin izahi futbolun icinde olamaz ta ilk dakika sahaya cikarken yüzündeki ifadeden anladim bugün cortlucani saolsun beni de yaniltmadi.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Leş gibi bir oyun. Bu kadar.

Yorum

• Burak iyi değilse oyundan çıkarsın hoca, elinden tutan mı var? Yemiyor mu yoksa?

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burak iyi değilse oyundan çıkarsın hoca, elinden tutan mı var? Yemiyor mu yoksa?
                yemiyor ersun çıkarabiliyordu ama rıza çıkaramaz.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burak iyi değilse oyundan çıkarsın hoca, elinden tutan mı var? Yemiyor mu yoksa?
                  Aklıma bir asım toplantısında muhabirin Burak neen çıkmadı sorusuna Rıza Calimbay'ın verdiği
                  "Ben oyundan çıkması gerektiğini soyledim Burak'a"
                  demeci geldi
                  [MENTION=50694]kunuba[/MENTION] Ersun ne zaman oyundan alabilmiş Burak'ı ?
                  En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 01.04.2018, 22:25.
                  İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                  -------------
                  Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Rezil bir performans. Hırs olmayınca çekilmiyor. Takım oyununa tecavüz ediyor ama oynamayinca da gol atamiyoruz.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aklıma bir asım toplantısında muhabirin Burak neen çıkmadı sorusuna Rıza Calimbay'ın verdiği
                      "Ben oyundan çıkması gerektiğini soyledim Burak'a"
                      demeci geldi
                      @kunuba Ersun ne zaman oyundan alabilmiş Burak'ı ?
                      yanılmıyorsam gençlerbirliği maçıydı.
                      ama soruyu yiyosa kötü oynadığı için aldı mı anlamında sorduysan, sanırım öyle bir örnek yok. ama istatistik olarak aldı.

Yorum

• İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yanılmıyorsam gençlerbirliği maçıydı.
                        ama soruyu yiyosa kötü oynadığı için aldı mı anlamında sorduysan, sanırım öyle bir örnek yok. ama istatistik olarak aldı.
                        Evet şimdi baktım Rodallega girip skoru 2-1 yaptıktan sonra 88'de formalite icabı dışarı almış
                        Ama Ersun'un da otoritesi yoktu oyundan alabilecek kadar
                        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                        -------------
                        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• yapmaya çalıştığı tek şey savunma arkasına sarkmak olan bir adamsan, o defansın çizgisine bakacaksın. yoksa böyle rezil rüsva olursun.

sene sonunda yollar ayrılır umarım. bu kadar oyun zekasından uzak, takımdan kopuk bir adamla bir yere gidemeyiz..

Yorum

• Eğer bir oyuncu aynı sezon içinde Trabzonspor taraftarının büyük maç olarak adlandırdığı maçların birinde iyi birinde kötü oynuyorda ben o oyuncuda art niyet ararım. Nerede fb maçındaki burak,nerede bjk ve gs maçlarıdaki burak
                            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                            Karl Marx
                            анархія-мама

Yorum

• Takımla beraber Trabzon'a dönmeyeceğine, selçuk kankisiyle maç sonu ortamlara akacağına eminim. Bu maçta kaç km koştu büyük merak içindeyim. İnşallah sene sonu öyle veya böyle yollar ayrılır...
                              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eğer bir oyuncu aynı sezon içinde Trabzonspor taraftarının büyük maç olarak adlandırdığı maçların birinde iyi birinde kötü oynuyorda ben o oyuncuda art niyet ararım. Nerede fb maçındaki burak,nerede bjk ve gs maçlarıdaki burak
                                bir oyuncu her maç aynı performansı gösterebilecek diye bir olgu var mı herhangi bir spor dalında
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Çalışıyor...
                                X