Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dün yaptığı şeyi buraya yazsam ceza alırım muhtemelen.

karakter yoksunu herif. önce kendini atıp sonra bi şey yok diyor. zeka sorunu ile ahlak sorunu aynı bedende vücut bulunca böyle şeyler oluyor işte.

Yorum

• İlk 15 dakika önde basan, rakibe top oynatmayan, pozisyona giren takımken, paşamız presi bırakınca başakşehirin pas oyununu izlemeye başladık ve maç aslında burada döndü. Eline geçen 3-4 %100'lük pozisyonu da harcayınca dün akşam takıma külliyen zarar veren performansı kaldı bize. Burak'ın çok gol atması takımı kurtarmıyor bunu anlayın artık. Bakın Adebayor'a, pres yapıyor, top saklıyor, orta sahaya gelip pas opsiyonu yaratıyor, takımını rahatlatıyor, asist yapıyor. Burak ne yapıyor, herkes topu bana atsın, ben her maç 1-2 gol atayım ki o da her zaman haliyle olmuyor, top kaybetmiş, takıma yardım etmemiş, pres yapmamış umrunda değil.

Hele hele 1-0 mağlupken kaleciyle kendini yere atmasına söyleyecek kelime bulamıyorum. Yönetim kendisine bu hareketi sebebiyle ciddi bir ceza vermeli. Böyle kendisini yere attığı için hak ettiğimiz pozisyonlarda bile penaltı verilmiyor ondan sonra...

Anlamadığım bir nokta da incecik şort, forma ile üşümedi mi? Hayır hiç koşmadı da. Gerçekten Burak kaç km koştu merak ediyorum. 5-6 km varsa yine iyi.
      En son alone_6161 tarafından düzenlendi; 19.02.2018, 13:52.
      Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Kötü futbol oynayabilir doğaldır buna bir şey diyemem lakin dün akşam oynadığı futbol bir taraftar olarak beni rahatsız etti.
        Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
        Hz. Ömer.

Yorum

• İlk olarak Sefa Toyer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Futbolu, karakteri eleştirilebilir ancak takımı sattı, şike yaptı ne demektir arkadaş! El insaf...
          Burak bu işte; bol bol top kaybı yapar, ofsayta düşer, çok kaçırır, bol atar...
          Her golcü gol kaçırır, önemli olan pozisyona girebilmesidir. Benim için Burak’ın büyük golcü olma sebebi budur. Pozisyona girer. Kaçırır, atar...
          Bir eleştiride bulunmadan geçemeyeceğim. Madem düştün neden penaltı değil diyorsun?
          Penaltı değil ise neden topa vurmadın da düştün?
          Sorun gol kaçırması değil hocam zaten sene başından beridir fazlaca kaçırıyor lakin sorun dünkü maçta kendine ait olmayan hareketler sergileyerek Trabzonspor taraftarını şüphelendirmesi.

Yorum

• Ilk yarida karsi karsiya pozisyonda golu atmak yerine kendini neden yere atti gozlerime inanamadim izlerken
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlginç bir şekilde Ronaldo gibi tepki vermeye çabalıyor.

Yorum

• burak cok kotu oynamismis.arkadas bu adam hep boyleydi zaten.maci nerenizle izliyorsunuz ben anlamiyorum.sig ergenler gibi adami el birligiyle tepemize cikaranda sizlersiniz.onun icin ne yonetimi nede kucuk esnaf riza'yi suclayın..son yillarda trabzonspor formasiyla gordugum zaman midemi bulandiran boyle topcu olmamisti.
                adam zaten zamaninda tum trabzon'u satip gitmisti sizin gibi balik hafizalilar sayesinde yonetim asrin capsizligini yapip geri getirdi.33 yasinda top kontrolu nedir bilmeyen,egosu yuksek,kendini bir halt sanan,yeri geldiginde sahtekarlik yaparak kendini yere atip penalti bekleyen adamin dunku pozisyondan sonra tepkisi cok manidardi..ayrica oynanan son maclarin hepsinde karsi karsiya atamayip trabzonspor'un fisini ceken adami son vurus ustasi yapmaniz yok mu,labaratuvarlarda incelenesi insanlarsiniz.ozellikle burak sapkinlariyla ayni takimi tuttugum icin ben utaniyorum..
                dun aksama gelince, ben maci sattigini dusunmuyorum..karakterinin geregini yerine getirdi,bize az bile yapiyor.uc kurusluk topcu bozuntularini bu takima qral yapanlari allah bildigi gibi yapsin.siz boyle balik hafizali oldugunuz icin,futboldan zerre anlamadiginiz icin, burak'i babanizin oglu gibi sahiplendiginiz icin burak denen canli turu ne yapsa sahada kaliyor.

Yorum

• Takımı her maç eksik oynatıyor, rakibe rakip defanstan daha fazla katkısı var. Bulduğunu atıyor diye sahada tutuluyor bu maç onu da yapmadı. Üstelik yüzde yüz bir pozisyonu kendini atarak harcadı. ( dengesini kaybetmiş, yersen ! )

Konya maçında kaçırdıkları ( attığı 2 taneyi yazacaklar arkadaşlar yoktur umarım )

şikecilere karşı karşıya kaçırıp harcadığı ( her zamanki vuruşunu yapıp kaçırsa amenna )

ve dün yaptıkları.

7 puanın direk sebebidir bence. Ha kazandırdıkları mı? Allah var o da onun hakkı.

Bana sorsalar, Burakla şampiyonluktansa Buraksız 10.luk tercihimdir. Allahtan sormuyorlar.
                  Oscar CARDOZO
                  İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                  Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Takımı her maç eksik oynatıyor, rakibe rakip defanstan daha fazla katkısı var. Bulduğunu atıyor diye sahada tutuluyor bu maç onu da yapmadı. Üstelik yüzde yüz bir pozisyonu kendini atarak harcadı. ( dengesini kaybetmiş, yersen ! )

Konya maçında kaçırdıkları ( attığı 2 taneyi yazacaklar arkadaşlar yoktur umarım )

şikecilere karşı karşıya kaçırıp harcadığı ( her zamanki vuruşunu yapıp kaçırsa amenna )

ve dün yaptıkları.

7 puanın direk sebebidir bence. Ha kazandırdıkları mı? Allah var o da onun hakkı.

Bana sorsalar, Burakla şampiyonluktansa Buraksız 10.luk tercihimdir. Allahtan sormuyorlar.
                    Dengesini falan kaybetmedi. Rakibin sağından yetiştiğini düşündü. Bütün vücuduyla rakibe şarj yapmak için ağırlığını oraya verdi. Ondan sonra da uzay boşluğunda sürüklenir gibi kaydı gitti ortamdan.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Gol atıyor diye eleştiri yapmaktan imtina etmeyi ve bunu nankörlük olarak algılamayı çok yanlış buluyorum. Kimse gollerini eleştirmiyor
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• dün birilerine sirin gözükmeye calisti gibi ama neyse. insa Allah bu isin icinden baska birsey cikmaz...
                        İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                        BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Takım oyununa tecavüz ediyor nokta. Kim ne derse desin. Adebayor'u izlesin biraz.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Mesela Burak Konya deplasmanında dün ezdiği topların iki katını ezdi,dün kacirdiklarinin iki katını kaçırdı ,onun yüzünden o maçta 1 kişi fazla oynamanın avantajını kullanamadık ama penaltının başına geçti kral oldu

Kasımpaşa maçında dün kacirdigindan fazlasını kaçırdı
                            90.dakikada orta sahada ezdiği top kalemizde gol oluyordu
                            Macı kazandık kral oldu

Karabük maçı
                            Beşiktaş maçı
                            Bursa maçı
                            Malatya maçı
                            Akhisar maçı...

Bakmayın bu kadar elestirildigine
                            Dünki rezil oyununa rağmen 90'da Ndoye'nin indirdiği topu ya da Castillo'nun getirdiği topu gol yapsa yine göklere çıkaracaklardı

Adam çıkmış Burak olmasaydı küme düşerdik diyor
                            Kime ne anlatıyoruz ya
                            Kral'ın hikayesi de bu değil mi zaten ?
                            Halkının elinden ekmeğine kadar alıp onu ekmeğe muhtaç bırakıp eline bir dilim ekmek verdikten sonra kral olması
                            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                            -------------
                            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Teknik direktör acizligini her açıklamasında gösteriyor Herşeyi Burak'tan bekliyoruz diğer arkadaşlarda yardımcı olması lazım diye yahu bunu takımın teknik direktörü diyor hocam bunu biz mi yapacağız futbolcular mi yoksa sizin belirlediğiniz taktikler mi anlamadım bu durumu değiştirmek sizin elinizde ne bizim ne futbolcularin ne başkasının elinde. Takım da Burak'tan başka kimse gol atamiyorsa bunu sebebini kendinde arayacaksın oyuncular da değil
                              En son Mesut tarafından düzenlendi; 19.02.2018, 15:37.

Yorum

• 10 dakika öncesi itibariyle maçtan sonraki ilk paylaşımı Arda Turan'ın başını öptüğü paylaşım

Hani Erdal Hoş diyor ya Rıza Çalımbay Trabzonspor'a saygı duymuyor diye
                                Şu hareket Trabzonspora Trabzon-Moskova-İstanbul ucgeninde yapilan saygisizliktan sonra en buyuk hakarettir.

Taraftar kan ağlıyor, kılıçlar çekilmiş ortalık iddialardan geçilmiyor beyefendi billur geçmiş

Haa sezon başı 2 ay sakat oynadıktan sonra tam gs maçı öncesi sakatlandım 2 hafta yokum demesini de yazayım mı ?

Tabi bazılarına göre başka bir sakatlıktı o ... !!!
                                En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 19.02.2018, 15:42.
                                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                                -------------
                                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X