Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Özet: Burak bizden haraç mezat alınmaya çalışıldı, yönetim razı olmadı. Burak gitmek için çok çaba sarfetti, beceremedi. Şimdi farklı yöntemler deniyor.

Yani Burak'ın satışına mani olundu diye bir şey yok. İstanbul takımlarının şeytanlıklarına pabuç bırakılmadı...

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği'nin son açıklaması ile birlikte okuyun Burak'ın son dönem hareketlerini. Tesadüf olması zayıf ihtimal...

Terim ile arasını düzelttiğini açık etmiyor ki planı da ayyuka çıkmasın... Kulübe ihtar çekiyor. Amacı serbest kalmak... Serbest kalınca TPFD'nin Federasyon'a önerdiği ve kuvvetle muhtemel kabul edilecek talimatname değişikliğinden faydalanarak gs'ye bedava imza atma ve İstanbul'a dönme peşinde.

Bence başkan bunu yiyecek adam değil. O parayı Burak'ın önüne bir şekilde koyacaktır. Ek olarak Ünal hoca da böyle madrabazlıklardan pek hoşlanmaz.

Burak'a şubata kadar parasıyla işkence etme fırsatı ellerine geçerse, ikisi de kullanmaktan geri durmayacaktır.

He Burak mı? Planı tutmazsa; "Arma öpmeli İnsta Story..."
    İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burak'ın itiraza konu alacağının tutarı ile son sponsorluğumuzun toplam tutarının hemen hemen aynı olması...

Burak efendi! Oyunu kendi kurallarımıza göre oynuyoruz. İşine geliyorsa...

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Muharrem Usta, hırsızlığa çok güzel kılıf uydurmuş.
      Yaptığı hiç bir sözleşmenin mantıklı bir yanı yok, birde ibra oldu bunlar.
      Muharrem Usta ve yönetiminin tüm mal varlıkları incelensin.. Dudullulu çok yeni türemiş iş adamı çıkacaktır.

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Zamanında "qrall" diyenler şimdi "qandırıldıqq" diyor burada.

Adamı bu kulübe musallat eden kendileri, şimdi iş işten geçtikçe sonra her gün Burak'ın anasına sövüyorlar. Sanki bi anlamı varmış gibi.
        Bu adamın gaz basanların cogu basini kuma gommus durumda
        Benim gibi ilk günden beri tepkisini kusan onlarca kişi var

Kadıköydeki fb maçından sonra basında bile adı geçmezken bu adamın "pubis" olduğunu burada ayrıntılarıyla yazdım

Bu adam klübe dinamit koymuştur
        En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 12.09.2018, 11:49.
        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
        -------------
        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Ülkenin hali malum, böyle bir ortamda yattığı yerde milyonlar kazanan bu adi herifin asgari ücrete çalışıp da kulübüne gönül veren taraftar yaptığı saygısızlık affedilmemeli.

Sen kimsin lan it, şu topun peşinde koşup para kazanıyorsan bu taraftarlar yüzünden, bu taraftar olmasa ne olacaktın? İşsiz güçsüz itin teki olacaktın.

Anında takımdan kovulması gerekir, ne getirir ne götürür önemli değil, zaten borç almış başını gitmiş. Bırakın şu fayda maliyet hesaplarını artık.

Takımın ahengini de bozacak bu gidişle, atın gitsin bu kanser hücresini.

Saygısız it.

Yorum

• Yalnız, Hacı'ın M'bia sözleşmesi ile Usta'nın Burak sözleşmesi ölümüne kapışır
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Muharrem Usta bu nasıl "basiretli tacir"lik kafası???

Git hastanelerine ve üniversitene böyle sözleşmelerle Hoca transferleri yapsana!!!
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Takımın performansı Burak'ı da bazı şeylere mecbur bırakabilir.

İş yine dönüp dolaşıp Ünal hocanın omzuna biniyor.

Devre arasında nerede olacağız? Şampiyonluğa giden bir takımı hem prestij hem de maddi olarak kim bırakıp gitmek ister.

Düşün şimdi, Burak'sın... Koca bir şehri ikinci kez kendinden nefret ettirmek üzeresin... Ama devre arasına kadar da mecbur oradasın. İşte sakatlık falan türlü Ali Cengiz işleri... Tam transfer dönemi geliyor, takım kafada. Dolu dizgin yürüyor. Tünelin ucunda ışığı gördün yani.

Trabzon'da resmi bir kupa kaldırıp hem yeni kupanın hem de 2010-11'in şovunu yapma fırsatın var. İmzaladığın muhteşem sözleşme sayesinde yüklü primler kazanma şansın var. Ertesi yıl 35'ine yürürken, belki de son kez Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansın var.

Bakalım rüzgar ne yönden esecek...

Geçen yıl Burak Yılmaz'ın Galatasaray ve Başakşehir maçları performansına bakınca çok şey yazılır.
                Canı istediği takıma karşı kaba organını parçalıyor. İstemediklerine karşı ile neredeyse hiç oynamıyor.
                Bunun adı nedir? Ben bu adamın niyetinden de karakterinden de tiksiniyorum.
                Devre arası gitmesini çok istemiştim. Olmadı...

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Muharrem Usta, sende hiç utanma arlanma yok mu? Bu nasıl kulüp yönetmektir?
                  Şu sözleşmeyi ancak bir Trabzonspor düşmanı bu şekilde yapabilirdi sanırım. (Bu kelimeleri kullanmak istemezdim)
                  Ayıptır, şu sözleşmeyi yaparken hiç mi okumadınız? Hiç mi vicdanınız sızlamadı? Merak ediyorum.
                  Bu sözleşme Trabzonspor'un 1 Milyar TL borcu nasıl yaptığının örneğidir. Yazıklar olsun!
                  Burada gerçekten iyi bir niyet yok. Art niyet var. Usta'ya da Hacıosmanoğlu'na da hakkımı helal etmiyorum.
                  sadece Usta mı suçlu ? Burak'ın haberi ve talebi yokmuş gibi yazdınız da..her kalemi talep etmiş.. üstüne ğıral yaptınız, takımı yedirdiniz bitirdiniz, kulübün anahtarını verdiniz (sizi tenzih ederim) ama sadece usta tu kaka oldu ?
                  Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Usta tvlere çıkarak parmaklarını gösteriyordu, şunu düşürdük bunu azalttık borcu indirdik diye. Ulan şu yaptığın sözleşmeye bak, sattın bu takımı kendi ihtirasların için.

Şimdi de Burak a el altından fitne de yapıyordur, kulübe ihtar çek diye.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ülkenin hali malum, böyle bir ortamda yattığı yerde milyonlar kazanan bu adi herifin asgari ücrete çalışıp da kulübüne gönül veren taraftar yaptığı saygısızlık affedilmemeli.

Sen kimsin lan it, şu topun peşinde koşup para kazanıyorsan bu taraftarlar yüzünden, bu taraftar olmasa ne olacaktın? İşsiz güçsüz itin teki olacaktın.

Anında takımdan kovulması gerekir, ne getirir ne götürür önemli değil, zaten borç almış başını gitmiş. Bırakın şu fayda maliyet hesaplarını artık.

Takımın ahengini de bozacak bu gidişle, atın gitsin bu kanser hücresini.

Saygısız it.
                      Nokta..

Yorum

• Burak artık bu takıma zarar vermeye başladı!

Boşandıktan sonra iki tane çocuğuna daha yakın olmak adına İstanbul'a gitmek için çırpınıyor.

Çırpındıkça da Trabzonspor'a zarar veriyor...

Bir şekilde kadro dışı kalıp, kendini kovdurmak derdinde, bu artık aşikar.

Zira cümle alemde biliyor ki bu kulüpte kimsenin parası kalmaz, kalmadı da...

Hak etmediği halde Aykut Demir bile sözleşmesindeki ettiği değer kadar parasını faiziyle birlikte aldı.

Hatta sahtekar Ersun Yalan bile...

Galatasaray maçı sonrası yakalanan güzel havanın, birlikteliğin önüne geçmeye başladı Burağın bu para sevdası!

Ona verilecek en güzel ceza bir şekilde parasını hesaba yatırıp, kenarda oturtmaktır.

Roddelega'yı kenardan izledikçe hesabındaki paraları sayar artık...

NOT: Muharrem Usta bir kulübün tapusunu yapmamış Burak'ın üzerine... Allah senin bin türlü ….. …..
                        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• 26.03.2012

İlk olarak özçelik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ş. liginden elendik,türkiye kupasından elendik,ligde halimiz malum kimse tek başına suçlu değil evet çok güzel goller attı,bizi çok mutlu ettiği anlar oldu ama egosu epey süredir tavan beyzadenin çakma ronaldo gibi tac dan bile şut atacak nerde ise ,dün alan,volkan iki pozisyonda çok boş dururken çaprazlardan kaleye şut atıyor vasat dahi bir pas atsa boş kaleye yuvarlayacaklar ama o kral ya...hele hele benim için en önemli taraf her maç ayrı bir arkadaşına ukalaca bağırması sen kimsin? biz çok hırslı adam gördük-çok sert adam gördük-çok kasap gördük ama sendeki kesinlikle hırs değil EGO
                          alındığı gün 07.08.2017 :

İlk olarak özçelik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Muhammet demirin alındığı ilk gün 2015: tarihe not düşülmesi için yazayım...
                          -Muhammet Demiri büyük takımlar için yeterli görmüyorum ve gelecekte sıçrama yapacağını da düşünmüyorum , hele bu fizikle..
                          -Lawal kaliteli topçudur lakin bize ne kadar lazım? Mbia-Aytaç dan fazla defansif olarak ne katar?
                          -bize lazım olan adam Eren Derdiyok tarzı bir forvet, öne oynayan "kuvvetli-teknik-hızlı" bir orta saha james rodrigez tarzı.. Glowacki ayarında bir stoper ve isim bile yazamadığım yürüyebilen sol bek..

yazın kenara Denizi bursada herkes görecek.

Burak'ın 2. dönemi 2017: Burak Trabzonsporun aradığı forvet değildir. Sistem uğruna topçu bile harcayabilecek Ersun hocanın tarzı da değildir. Ha evet öyle ya da böyle 10-15 gol bandından aşağı düşmez bir sakatlık yaşamaz ise lakin vizyon dediğimiz bizi 3 adım öteye taşıyamaz. Aldığı bu paraların altında ezileceğini hep beraber göreceğiz. Gol kralı olduğu dönemde dahi tribünlerde homurtunun fazla olduğunu unutmayalım. Hücum aksiyonları çok kısıtlı mevcut kadroda daha çok sırıtacaktır.. jaja-alanzinho-selçuk-colman gibi ne efektif ortasahalar ne de kendisine alan açan Umut gibi bir hamal olmayacaktır. Umarız bizler yanılırız ve bizleri utandırır..
                          Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• ee Kral dedik ne olacak? Suçlu biz miyiz? Sözleşmeyi ben mi yaptım? O sözleşme yapılmış adam gelmiş, s*kt*r mi çekelim futbolcuya hemen? Yönetemeyenler suçlu, onları seçenler suçlu, ibra edenler suçlu, ben suçlu değilim kusura bakmayın. Biz uzaktan izliyoruz ancak olayları.

Yıllardır gelen tüm yönetimler kandırıyor bizi zaten. Kulübün içinde olup ses etmeyenler suçlu, ben değil. Ben Trabzon'da bile yaşamadım hayatım boyunca.

Ben formamı almışım, 2 senedir gelmediğim maçlar için kombine almışım, kral dedim diye ben suçluyum he. Yok artık.

2011'den beri gün yüzü görmemişim, o kadronun tadı damağımda kalmış, bizi şampiyon yapan adam her şeye rağmen geri dönmüş, kral dedim diye ben suçluyum.
                            En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 11.09.2018, 11:45.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak özçelik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sadece Usta mı suçlu ? Burak'ın haberi ve talebi yokmuş gibi yazdınız da..her kalemi talep etmiş.. üstüne ğıral yaptınız, takımı yedirdiniz bitirdiniz, kulübün anahtarını verdiniz (sizi tenzih ederim) ama sadece usta tu kaka oldu ?

Bu sözleşmeyi yapmak konusunda yalnızca M.Usta suçludur.
                              Zira bu sözleşmeyi kimse ona silah zoru ile yaptırmadı. Burak zorla kendini aldırmadı.
                              Allah'ından bulsun demekten başka bir şey elimden gelmiyor. Hakkım varsa haram olsun.

Burak'ın M.Usta gittikten sonra yaptıkları konusuna gelecek olursak; zaten Burak'a zaten sabah akşam giydiriyorum.
                              Hele ki yaz transfer döneminde yaptıkları bardağı taşırdı. Yaptığı açıklamalar mide bulandırıcı bir hal alıyor.
                              Keyfi oynamaması, bazı maçlarda kasıtlı olarak kendini kasmaması (GS) gibi durumlar tiksindirici(!)
                              Burak'ı bu denli başının üstünde taşıyanlar bu sorduklarınıza cevap versinler. Ne diyecekler ben de merak ediyorum.

Yorum

• gs'ye gidiş şeklinden dolayı bu adam yeniden transfer edileceği zamanda hiç istememiştim, takımda oynamasınıda hiç istemiyorum. kendini Trabzon ve Trabzonspordan büyük gördüğü için hoşlanmıyorum kendisinden. keşke eses'den hiç almasaydık da emekli olup kaybolsaydı. kazmadan kürek yaptık şimdi adam olduğunu zannediyor.

Yorum

Çalışıyor...
                                X