Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yıllarca böyle net transferler yapın diye basbas bağırdık 50 tane adama 20 milyon euro vereceğine Burak gibi 2 tane ne vereceği belli olan adam al daha karlı.Bu sene 25 gol atar.

Yorum

• Konya'ya karsi "17." galibiyet

Hosgeldin KRAL!
      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Kral böyle istedi.

Yorum

• Kuzey'in Kralı.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Burak bildiğin komple santrfor olmuş. Kendini çok geliştirmiş. Helal kral!
            Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Bugün Fatih Tekke'ye benzettim. Özellikle topla rakibin arasında iyi giriyor veya bazen de rakibi sırtında taşıyabiliyor. Burak eski Burak gibi değil. Belki daha az atar falan ama daha ilginç bir topçu olmuş sanki
              Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• tekrar ve tekrar söylüyorum burak iyidir hoştur ama tek başına kalmamalıdır rakibin dikkatini dağıtacak başka isimler olmazsa burak etkisin kaybeder ya burak rakibi yıpratırken diğer oyuncularımız gol atacak yada diğer oyuncularımız rakibin dikkatini dağıtırken burak aradan sıyrılıp golü atacak
                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• 5 yıl sonra gel , kaldığın yerden devam et.Hem de kendini daha fazla geliştirmiş olarak..20 den aşağı gol atmayacağına dair bahse girdim , haberin olsun

Yorum

• Lider!

Daha fazlası bu,

Kuzeyin Kralı!

Yorum

• Ne yalan söyliyim hiçbir şey beklemiyordum. Beni yanılttı iyi ki de yanıltmış. Çok iyi oynadı hep böyle oynar inşallah. Bir santrafor nasıl oynaması gerekiyorsa öyle oynadı bence. Mükemmele yakın oynadı. Tebrik ederim. Takımın da en iyisiydi.

Yorum

• Yaş ilerlemiş, oyunuda olgunlaşmış ben onu gördüm.

Helal olsun.

Alır yürür bu takımı.

Yorum

• Hem çalışkan hem de iyi bir profesyonel.

Kendini çok geliştirdi. Havadan yüksek gelen ortayı kafa ile ağlara göndermek her forvetin yapabileceği bir şey değil.

Yorum

• Hoş geldin Kral!

Gördüğüm kadarıyla bütün hava toplarına dokundu. Bu konuda geliştirmiş kendini.
                            En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 14.08.2017, 01:52.
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• Vallahi helal olsun oyun tarzini pek begenmem yalan yok ama 25 golu var en az...Adam gol atmak ici dogmus.

Yorum

• Attığı 2 gol dışında maç içinde de mücadelesiyle göz doldurdu. Tekrardan hoş geldin kral!
                                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

Çalışıyor...
                                X