Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ne oldu burak yuvaya geri mi dönüyor.

burak gelsin şampiyonluk gelsin.

iddia ediyorum şu kadro sakatlanmayan bir burak yılmazla şampiyon olur.

Yorum

• Burak'ın gelmesini çok isterim. 5 maç cezası burada geçerli olur mu acaba o kötü olur eğer öyle olursa.

Yorum

• Burak'ın gelmesini çok isterim. 5 maç cezası burada geçerli olur mu acaba o kötü olur eğer öyle olursa.

Yorum

• kralın dönüşü

Yorum

• kralın dönüşü

Yorum

• Futbolunu geçtim de sanki Burak bu sene olmalı bu takımda ne bilim garip bi duygu tamamen duygusal.
              Kalede Onur ilerde Burak
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Şenol Güneş hain,
                Burak Yılmaz kral.

Alıyor beni bir gülme.
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Burak Yılmaz'ın 18 Mayıs 2013 tarihli açıklaması :

Spor Toto Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray kupasını kaldırırken, Burak Yılmaz'dan tartışılacak açıklamalar geldi. Kupa töreninin ardından konuşan Burak, kupayı Trabzonsporlulara hediye ettiğini ifade ederek, "Bu kupayı 2010-11 sezonunda Trabzonspor ile yakaladığımız ama kaldıramadığımız kupa için de kaldırıyorum" dedi.
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• TRABZONSPOR’U ZENGİN ETTİ Burak Yılmaz ilk transferini 2006 yılında henüz 20 yaşındayken Antalyaspor’dan Beşiktaş’a yaptı. Kırmızı-Beyazlı kulüp bu transfer karşılığı 2 milyon Euro ve 3 futbolcu aldı. Beşiktaş’tan Vestel Manisaspor’a Holosko’ya karşılık gönderilen Burak Yılmaz, 2008 yılında ise Fenerbahçe’ye 2,5 milyon Euro karşılığı geçiş yaptı. Sarı-Lacivertliler Burak Yılmaz’ı Eskişehirspor’a kiralarken 1 milyon 300 bin Euro kasasına koydu. Ardından Gökhan Ünal’ı almak isteyen bu kulüp, Trabzonspor, Burak Yılmaz’ı isteyince Eskişehirspor’a 1,5 milyon Euro ödedi, sözleşmesini feshettirdi. Burak Yılmaz, bedava geldiği Trabzonspor’da ise altın çağını yaşadı. Sonra Galatasaray’a giderken, kasaya tam 5 milyon Euro girmesini sağlayarak önemli bir iş yaptı.

GALATASARAY’A DA KAZANDIRDI Burak Yılmaz, 2012-2013 sezonunda gittiği Galatasaray’da da gol kralı olmayı başardı ve aynı zamanda şampiyonluk kupasını iki kez kaldırmanın gururunu yaşadı. Tecrübeli futbolcu bu sezon başında Çin’in Beijing Guoan takımına 8 milyon Euro karşılığı transfer oldu. Trabzonspor’un, Burak Yılmaz’ın sözleşmesine koyduğu, “İlk transferinden yüzde 25’ini alır” maddesi gereği 2 milyon Euro gibi bir rakam daha Bordo-Mavili kulübün kasasına girdi. Böylece Trabzonspor Burak Yılmaz’dan tam 7 milyon Euro kar elde etmiş oldu. Galatasaray ise bu futbolcunun satışı karşılığı kasasına 6 milyon Euro net para soktu.

Kasamıza giren 7 milyon euro.....

1 gol krallığı ile kazandığımız prestij.....

1 şampiyonluk....

1 Türkiye Kupası....

Şampiyonlar ligine katılmamıza katkısı ve gelen onmilyonlarca dolardaki katkısı....

Bence yeterince ve fazlasıyla katkıda bulundu klübe.....

En azından saygıyı hakediyor....

Ha Efsanelerimizden çok daha açık yüreklilikle de şampiyon olduğumuzu söyleyebildi....

Hani Trabzonlu olupta " Şampiyonluk yaşamadım , en güzel renk siyah-beyaz " demekte bir sakınca görmeyen efsanelerimizden daha evladır benim gözümde....

Yorum

• Şikeden canımız yanarken ve karşımızdaki güruh el ele kol kola çeşit çeşit algılar yaratma peşinde iken, beni ve benim gibileri yüzüstü bırakıp o kitapsızların himayesi altına girenlerin hiç birini günahım kadar sevmiyorum.

Trabzonsporum sahada gün gün erirken o namussuzların elemanı olup sefasını surenlerin hiç biri gelmesin geri!

Lanet gelsin her birine.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        TRABZONSPOR’U ZENGİN ETTİ Burak Yılmaz ilk transferini 2006 yılında henüz 20 yaşındayken Antalyaspor’dan Beşiktaş’a yaptı. Kırmızı-Beyazlı kulüp bu transfer karşılığı 2 milyon Euro ve 3 futbolcu aldı. Beşiktaş’tan Vestel Manisaspor’a Holosko’ya karşılık gönderilen Burak Yılmaz, 2008 yılında ise Fenerbahçe’ye 2,5 milyon Euro karşılığı geçiş yaptı. Sarı-Lacivertliler Burak Yılmaz’ı Eskişehirspor’a kiralarken 1 milyon 300 bin Euro kasasına koydu. Ardından Gökhan Ünal’ı almak isteyen bu kulüp, Trabzonspor, Burak Yılmaz’ı isteyince Eskişehirspor’a 1,5 milyon Euro ödedi, sözleşmesini feshettirdi. Burak Yılmaz, bedava geldiği Trabzonspor’da ise altın çağını yaşadı. Sonra Galatasaray’a giderken, kasaya tam 5 milyon Euro girmesini sağlayarak önemli bir iş yaptı.

GALATASARAY’A DA KAZANDIRDI Burak Yılmaz, 2012-2013 sezonunda gittiği Galatasaray’da da gol kralı olmayı başardı ve aynı zamanda şampiyonluk kupasını iki kez kaldırmanın gururunu yaşadı. Tecrübeli futbolcu bu sezon başında Çin’in Beijing Guoan takımına 8 milyon Euro karşılığı transfer oldu. Trabzonspor’un, Burak Yılmaz’ın sözleşmesine koyduğu, “İlk transferinden yüzde 25’ini alır” maddesi gereği 2 milyon Euro gibi bir rakam daha Bordo-Mavili kulübün kasasına girdi. Böylece Trabzonspor Burak Yılmaz’dan tam 7 milyon Euro kar elde etmiş oldu. Galatasaray ise bu futbolcunun satışı karşılığı kasasına 6 milyon Euro net para soktu.

Kasamıza giren 7 milyon euro.....

1 gol krallığı ile kazandığımız prestij.....

1 şampiyonluk....

1 Türkiye Kupası....

Şampiyonlar ligine katılmamıza katkısı ve gelen onmilyonlarca dolardaki katkısı....

Bence yeterince ve fazlasıyla katkıda bulundu klübe.....

En azından saygıyı hakediyor....

Ha Efsanelerimizden çok daha açık yüreklilikle de şampiyon olduğumuzu söyleyebildi....

Hani Trabzonlu olupta " Şampiyonluk yaşamadım , en güzel renk siyah-beyaz " demekte bir sakınca görmeyen efsanelerimizden daha evladır benim gözümde....
                        burak-yilmaz-hareket-ts-gs-640.jpg
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          [ATTACH=CONFIG]13536[/ATTACH]
                          Trabzon'da belki her yere bir kısım güruh var....

Maçlara sadece küfür etmek için gidiyor...

Yanında bayan varmış. Kendi annesi , kızkardeşi varmış umurunda değil.....

Annesine, eşine,kızkardeşine hatta kitabına daha kutsalına küfür ediyor.....

Hemde 1.dakikadan 90.dakikaya kadar....

Maçlara gitmeme nedenlerimden en önemliside bu insanımsı canlılardır. Bmn'den kızlarla maçlara gidiyorduk adam tam yanımızda küfrediyor. Müptezel yanında bayan var bayan.... ama herif bildiğin dağ adama, mağara adamı.... umurunda değil... ben kıpkırmızı oluyorum adamda tık yok....

İşte bu insanlara karşı yapılmış bir hareketti bu....

Tasvip etmiyorum kesinlikle ama aynısı bana yapılsa bende en azından aynısını yapardım diye düşünüyorum.....

İYİ YAPMIŞ AZ BİLE YAPMIŞ....
                          En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 12.07.2017, 11:31.

Yorum

Trabzon'da belki her yere bir kısım güruh var....

Maçlara sadece küfür etmek için gidiyor...

Yanında bayan varmış. Kendi annesi , kızkardeşi varmış umurunda değil.....

Annesine, eşine,kızkardeşine hatta kitabına daha kutsalına küfür ediyor.....

Hemde 1.dakikadan 90.dakikaya kadar....

Maçlara gitmeme nedenlerimden en önemliside bu insanımsı canlılardır. Bmn'den kızlarla gidiyorduk adam tam yanımızda küfrediyor. Müptezel yanında bayan var bayan.... ama herif bildiğin dağ adama, mağara adamı.... umurunda değil... ben kıpkırmızı oluyorum adamda tık yok....

İşte bu insanlara karşı yapılmış bir hareketti bu....

Tasvip etmiyorum kesinlikle ama aynısı bana yapılsa bende en azından aynısını yapardım diye düşünüyorum.....
                            İşinize geldiği gibi yorumlamaya devam...

Şunu Şenol Güneş yapsa kitap yazarsın bununla ilgili.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İşinize geldiği gibi yorumlamaya devam...

Şunu Şenol Güneş yapsa kitap yazarsın bununla ilgili.
                              Neyi işime geldiğim gibi yorumluyorum anlamıyorum.....

Stadyumda anneye,babaya, kitaba küfür istemiyorum. Edenlerin kim olursa olsun cezalandırılmasını istiyorum. Buna kendimde dahilim.

Ayrıca Şenol Güneş para aldığı için kendisine aynı şekilden daha ağır küfür edilen hatta kafasına ayakkabı atılan yere gidip en sevdiği renklerin " siyah-beyaz " olduğunu söyleyebilen bir adamdır....

Siz bu adamın efsane(!) olduğunu idda edebiliyorsunuz hala bu garip değilde Trabzonla hiç bir alakası olmayıp bize milyon dolarlar ve prestij kazandıran Burak Yılmaz'ın haklı tepkisini söylemek mi garip anlamıyorum

Yorum

Neyi işime geldiğim gibi yorumluyorum anlamıyorum.....

Stadyumda anneye,babaya, kitaba küfür istemiyorum. Edenlerin kim olursa olsun cezalandırılmasını istiyorum. Buna kendimde dahilim.

Ayrıca Şenol Güneş para aldığı için kendisine aynı şekilden daha ağır küfür edilen hatta kafasına ayakkabı atılan yere gidip en sevdiği renklerin " siyah-beyaz " olduğunu söyleyebilen bir adamdır....

Siz bu adamın efsane(!) olduğunu idda edebiliyorsunuz hala bu garip değilde Trabzonla hiç bir alakası olmayıp bize milyon dolarlar ve prestij kazandıran Burak Yılmaz'ın haklı tepkisini söylemek mi garip anlamıyorum
                                Burak Yılmaz'ı takasla Gökhan Ünal'i "kilitleyerek" alıp, adam edip milyon dolarlık hale getiren ve prestijin Allahını kazandıran adama efsane değil dedikten sonra "Lokomotif'e gidiyorum" dedikten sonra Gs'den çıkan adama efsane demek bana sadece takıntı izlenimi veriyor.

Yorum

Çalışıyor...
                                X