Konu kapansın. Hatta sadece kapanmasın, komple silinsin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Ekmek yediği kaba derler ya,işte bu adam böye bir adam.Hep dua ederim selcuk,egemen ve engin basarısız olsunlar dıye, nispet yapar gibi oynuyorlar .yakında kameralara aneeeeeeee diye bağırır bu,hiç aşırmayın. Kendını c.ronaldo zannedıyor.Ah senol hocam ah, sana ada gıbı bır forvet almadılar.sende bu odunu yontmak zorunda kaldın.
Yorum
-
bari 7 milyon+sercana verseydik daha iyiydi bu adamin gs ye gitcegi sezon ortasinda belli idi. herkes gordu yonetim goremedi napalim kismetmis ben asla kufur etmem sonucta adamlar icin para herseyden onemli kaldi ki trabzon istanbul ile mukayese edilemeyecek kadar asosyal bi sehir. gitmesindeki en buyuk etkenlerden biride budur. sevgilisi arkadas ortami derken tutamazsiniz boyle adamlari. yazik oldu 2 milyonla sercana yanarim yanarim ona yanarimAyık Olun, Ayık Olmak İyidir.
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen reklam peşinde koşuyorum tamam mı?
Puştluk yapıyorum...
Tövbe tövbe.
Meseleyi anlatayım.
Mesele "taraftar futbolcu ilişkisi" özelinde benim için çok yaralayıcı bir mesele.
Bakın olaya ihanet demedim, adamlık konusuna da indirgemedim.
Yazılarımı dikkatli okursanız, bazılarına küçük bir olay gibi gelebilir dedim.
Geç yazmamın nedeni de bir türlü uzun süre bilgisayar başında kalamamam ve olayı en uygun dille anlatmaya çalışacak vaktimi bulmaktı.
Efendim Çeşme'de iki taraftar tatil yapıyor ve geziyorlar.
Derken uzaktan salına salına iki adam görüyorlar.
Birisi diyor ki "Bu Trabzonsporlu Selçuk"
Beriki de "Yanındaki de Trabzonsporlu Burak"
Hemen yanlarında alıyorlar soluğu.
Bileklikleri ve "Hoşgeldiniz, Nasılsınız" sorularıyla her yönden Trabzonsporlu oldukları anlaşılan bu iki adama soğuk nevale tarzında davranılıyor. Nokta 1 Futbolcu, taraftar bizi yalnız bırakmasın,bize güç versin, taraftarımızı seviyoruz" lafları tamamiyle durumu o an kara geçirecek cümlelerden başka hiç bir anlama gelmiyormuş onu anladık.
Taraftar yine de sevgisinden "Bir fotoğraf çektirebilir miyiz" diye soruyor. Burak arkadaşımız da "Şurada iki dakika işimiz var çıkınca çekelim " diyor. Halbuki bir fotoğrafın çekilmesi 1o saniye sürmez. Israrcı olmuyor taraftarlar. "Bekleriz biz" diyorlar. Yarım saat beklemelerine rağmen ses yok, görüntü yok ee fotoğrafta yok.
Beklenilen yerin yanındaki gümüşçü en sonunda dayanamayıp soruyor; "Hayırdır ne bekliyorsunuz"
Cevap "Trabzonsporlu futbolcuları bekliyoruz, fotoğraf çektireceğiz de"
"Siz Trabzonsporlu musunuz" sorusuna "Evet Trabzonsporluyuz" diyoruz.
Böyle sürüyor muhabbet ama hala ses yok...
Yılmıyor taraftar içerde çalışan çocuklardan birini yakalayıp "Selçuk ile Burak içerde sanırım, daha önce konuştuk onları bekliyoruz, gelmeyecekler mi diye bir sorsan" diye rica ediyoruz.
Çalışan genç "5 dakika sonra geleceklermiş" diyor.
20 dakika sonra gelmediklerinde taraftar da "Artık daha fazla rahatsız etmeyelim" diyerek olay mahalini terkediyor (!)
Size küçük bir olay gibi gelebilir. Ama bence o kadar da küçük değil.
Hatta bana göre önemli bir olay.
Futbolcu karakter tahlili yapmadan, olaya rezalet damgası vurmadan diyorum ki,
Taraftar sadece Trabzonsporlu futbolcu olduğu için yakınlık göstermiştir. Meselenin özünde kişilerin Trabzonsporlu futbolcu olması yatmaktadır.
Futbolcu ise bu küçük ricaya "Trabzonsporun taraftarı" olarak bakamamıştır.
Düşüncemin özeti şu "Futbolcu parasını alır, futbolunu oynar ve sahaya çıktığında benim için en değerli adamdır. Ancak bu hallerin dışında bundan sonra futbolcu formayı çıkarttığında zerre kadar umurumda olmaz"
Ben kendi nacizane düşüncemle kamp, maç öncesi ziyaret, sevgi sözcükleri vb. gibi çokca duygusal hareketlerde bulunmamaya çalışacağım.
Meselenin özü budur.
Şimdi beni asacaklar assın, kesecekler kessin, reklam niyetimi farkedip iğrenç yüzümü kamuoyuna teşhir edecekler etsin. Zira çok yorgunum yatacağım...
Eyvallah...
Yorum
-
İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazıyorum siliyorum ...
ALLAH senin de o satılmış 8 numaranın da gs nin de cezasını versin)
TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKayseri gibi olamadık adamlar Ambrabat'ı satmadı helal olsun madde koymak isteyeni o an takımdan göndereeksin büyüklük budur yavaş yavaş sıradan anadolu takımı olma yolunda ilerliyoruz.
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
"Yere bakan yüken yakan" diye boşuna dememiş atalarımız...#9 Ronaldo Luís Nazário de Lima
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEeee zamaninda inanmak istemiyordun bana ("Ben demisdimlik" yapayim)
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSatılmışın arkadaşı olduğu için tahmin etmem gerekirdi ama bu kadar da karaktersiz olduğunu düşünemedimTRABZONSPOR 1967
Yorum
Yorum