Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dediklerimi geri alıyorum. Inşallah belanı bulursun kariyerin tekrar dibe çöker. Yazıklar olsun.

Yorum

• Güle güle, Trabzonspor'da kalsaydın ömür boyu unutulmazlar arasına girecektin, galatasaray'da futbol hayatın bitince unutulacaksın.yazık oldu, senin adınada , Trabzonspor adına da üzüldüm.

Yorum

• Keşke Fatih'in rekorunu kırmasaydı be.

Yorum

• Selçuk'un kankasından ne bekleyebilirdik ki, aynı karakterde çıktı işte, inşallah ikisinin birden futbol hayatı bitirecek sakatlık yaşarlar.
          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• At şu imzayı ALLAHın satılmış karaktersiz herifi
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• türkiyenin en şerefsiz takımından aldık, etinden sütünden yararlandik ve türkiyenin ikinic en şerefsiz takımına 5 milyona sattık, böyle bakınca çok sorun değil gibi.

Yorum

• Avrupada basarilar...Sagol her sey icin.Bizde herkesi adam saniyoruz kusura bakma
                facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  türkiyenin en şerefsiz takımından aldık, etinden sütünden yararlandik ve türkiyenin ikinic en şerefsiz takımına 5 milyona sattık, böyle bakınca çok sorun değil gibi.
                  Emin ol şerefsizlikte gs , şikecilerden bir adım daha öndedir ... Birbirleri ile yarışamazlar aslında bu konuda ...
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• trabzonsporun sana verdiği herşey haram zehir zıkkım olsun.attığın goller falan hikaye şenol hoca elinden tutmasa şu an tavşanlı linyitspordaydın
                    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• ayakların kırılsın beter ol kafan kırılsın hain şerefsizler nefret ediyorum lan sizden
                      Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Dualarımız tutmaz ama bedduamız şaşmaz .Kariyerin biter inşallah.

Artık ne zaman anlayacağız cincon'un şikebahçe'den daha şerefsiz kulüp olduğunu
                        En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 12.07.2012, 11:03.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Büyük adamsın Kral saygılar sevgiler her gördüğümde o güzel karakterini anacağım.
                          # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Taraftar sorar Burak Yïlmaz adam mıdır ? Bir yerlerden ses gelir :"delil yok"

Yorum

• senin Allah belanı versin ayakların kırılsın ......

sana verdiğimiz emeklere yazıklar olsun. sana başkada birşey demiyorum.

bizde zirveye çıktın 3. kez gittin senin ağzına ettikleri yere orda yine dibe çakılırda rezil olursun inşallah.
                              En son Sibel tarafından düzenlendi; 12.07.2012, 11:28. Sebep: hakaret
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Oh be..İçim rahat , hiç güvenmediğim için hiçbir oyuncuya daha önce yaşadıklarımızdan sonra ..
                                "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

Çalışıyor...
                                X