Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak lokomotif kampına gitmiş
    kaynak:sportstv
    Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten
      Burak'ın bugün L.Moskova'ya imza atacağını Sadri Şener de teyit etti.. Sağlık kontrolünde Burak'ın tüm değerleri "en üst seviyede" çıktı..
      Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Elimizde patladı.... Ne gidemez adammış arkadaş.... istemiyoz işte seni git....

Yorum

• burakla guarezma benziyormu gülerım biri kendıni kasa kasa giden futbol oynarken bile kasılarak oynayan öteki ise varını yoğunu canla başla ortaya koyan biri benzerlik nereden kuruluyor anlamadım

Yorum

• Burak Yılmaz ‏@byilmaz17
            Bgn e kadar Trabzonspor un istekleri dogrultusunda davranmaya calistim,cesitli sebeplerden dolayi resmi teklif yapan kuluplerle anlasilmadi.

Burak Yılmaz ‏@byilmaz17
            Kamplar basladi maclar cok yakinda basliyor artik kendi gelecegimi dusunmek ve kararimi vermek durumundayim.

...............................

Yorum

• Lanet olsun bu formayı giydiğin güne, kıvırmalar kıvırmalar. Erkekçe çıkıp gideceğim GS'ye diyemedin...

Ama "Hedefim Avrupa" demeyi bildin, "Trabzonspor için ölürüm" demeyi bildin...

Sadece 2010-2011 sezonunda attığın 19 gol için teşekkür ederim çünkü geçen sezon sen, sen değildin, egosu tavan yapmış sadece kendini düşünen bir varlıktın...

Ne diyeyim?

Allah sana "Keşke Trabzonspor'dan ayrılmasaydım" dedirtsin...
              En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 11.07.2012, 23:12.

Yorum

• Burak bey GaySe de...
                Kaynak: Fanatik

Yarinda resmilesir haber... aferim kocum... galatasarayin kulübesinde bi banki isitana ihtiyac vardi... oda sen oldun... hadi hayirlisi...
                İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
                Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
                FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• binlerce dansöz var................
                  FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Yazık ettin be koçum yazık.. Biz seni çok sevdik sen bize ayıp ettin. Yaptıkların unutulmaz merak etme bu taraftar hiçbir iyiliğide kötülüğüde unutmaz yolun açık olsun. Başlığıda kapatın gitsin bir an önce..

Yorum

• Tiksiniyorum senden.

Yorum

• gitmene üzülmedim seninde kankan gibi şeref yoksunuolduğunu biliyordum artist inşallah sakatlıklardan kurtulamaz ellerinde patlarsn 5 kağıdıda çatır çatır yeriz
                        Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• Temennim yancın selçukla birlikte trabzonspora gelmek için araya adam sokacağınız günleri görmek.

Yorum

• İlk olarak Seda_Engin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burak Yılmaz ‏@byilmaz17
                            Bgn e kadar Trabzonspor un istekleri dogrultusunda davranmaya calistim,cesitli sebeplerden dolayi resmi teklif yapan kuluplerle anlasilmadi.

Burak Yılmaz ‏@byilmaz17
                            Kamplar basladi maclar cok yakinda basliyor artik kendi gelecegimi dusunmek ve kararimi vermek durumundayim.

...............................
                            Su laflara bak be.... Hasan Ali'ye 5 verdikleri verde sana vermiyorlarsa bu bizim sucumuz mu... Copten cikardi bu kulup seni, kimse yuzune bakmazken hayal bile edemeyecegin yerlere getirdi, simdi su ettigin laflara bak... Yaziklar olsun sana, inanamiyorum gercekten. Avrupa'ya gidicem dedin saygi duyduk, senin de Avrupa'dan anladigin Istanbul'un Avrupa yakasi cikti. Insallah diger iki Istanbul macerani arayacak gunler gecirirsin, insallah.... Dualarimiz hep seninle olacak.

Yorum

• Kankan Selcukunda seninde......

Nokia 3310 cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• En başında ne dediysem şimdi de o; futbolcu değil bu adam. 5 milyon çok bile bunun için. Kendimizi şanslı saymaliyiz. Tek forvet oynayıp takımın sana çalıştığı günleri mumla ararsın.

Yorum

Çalışıyor...
                                X