Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu adam istedikten sonra istediği yere gider bize ne? Ben burada misyonumu tamamladım diyor gideceğim diyor. Hee tabi avrupaya giderse daha şık olur. Ama gs ye giderse de yapacak bir şey yok. Sonuçta profesyonel futbolcudur.

Yorum

• benim anlamadığım şu adam gitmeyi kafasına koymuş gidecem diye tutturmuş yahu gittikten sonra nereye giderse gitsin.adamların derdi sanki sendin herşey duygusal ister gs gitsin ister fb sanki bulunmaz hint kumaşı geldiğindde beğenmezdim şimdide bi takımın attığı 80 90 golden 34 dünü bi futbolcu atıyorsa o normaldir yok 50 golün 34 atıorsa o anormal bi şeydir inş. gider yolu açık olsun bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa benim tanıdığım hoca vittek le başlar onunla başlamaz saygılar

Yorum

• İlk olarak turgut kasap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        benim anlamadığım şu adam gitmeyi kafasına koymuş gidecem diye tutturmuş yahu gittikten sonra nereye giderse gitsin.adamların derdi sanki sendin herşey duygusal ister gs gitsin ister fb sanki bulunmaz hint kumaşı geldiğindde beğenmezdim şimdide bi takımın attığı 80 90 golden 34 dünü bi futbolcu atıyorsa o normaldir yok 50 golün 34 atıorsa o anormal bi şeydir inş. gider yolu açık olsun bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa benim tanıdığım hoca vittek le başlar onunla başlamaz saygılar
        Abi çok gereksiz ve aşırı bi sertlik var mesajında.

Sonuçta emek vermiş ve şampiyon kadronun en golcü futbolcusu..

Saygıyı hak ediyor.

Yorum

• Gittikten sonra anlayacak herkes değerini !

Yorum

• Konuşması gayet açık,

Avrupa'ya gitmek istiyorum ama olmayabilir,olmazsa Trabzonspor'da devam edeceğim.

Başka bir anlam çıkaramadım.

Hatta gitmeme ihtimaline karşı taraftar tepkisinden tedirgin olduğunu ve bu nedenle geri dönebilmek üzere açık kapı bıraktığını düşünüyorum.
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Ya da Burak'da Uefa'nın kararını bekliyor olabilir...

Yönetim CL'ye gidersek sağlam kadro kuracağız, bekle demiş olabilir. Olamaz mı?

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ya da Burak'da Uefa'nın kararını bekliyor olabilir...

Yönetim CL'ye gidersek sağlam kadro kuracağız, bekle demiş olabilir. Olamaz mı?
                Bu da çok iyimser.
                Més Que Un Club

Yorum

• biz gitmesinimi istiyoruz Burak'ın kendince bir Avrupa kararı almış ne yapabiliriz.

Yorum

• İlginç bir şekilde demeçlerinde avrupa olmazsa trabzonda devam edeceğini belirten bir ifade yok,burası önemli bence, diliyorum ki avrupaya gideceğini garanti olarak görüyor olsun,bu işin içinden başka bişey çıkmasın,aklıma getirmek dahi istemiyorum ama sanki şenol hoca başkan ve camiamıza verdiği vefa dolu teşekkür konuşmalarında klüple ve taraftarla arasını yapıp şükranlarını belirtip işin sonunda da istenmeyen o transfer içinde yolunu hazırlıyor gibi.umarım yanılıyorumdur,bu hafta bekleyip göreceğiz.
                    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• inşallah Burak takımda kalır, Jaja da geri döner.

Yorum

• Her yıl şampiyonlar liginde yer alan bir kulübü bırakıpta hayallerim var diye avrupa takımlarına gidiyor olması mantıkla izah edilemiyor. yerinde olsam trabzonsporda kalırdım.

Yorum

• İlk olarak Utku Birol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gittikten sonra anlayacak herkes değerini !
                          kendiside trabzonsporun değerini!

Yorum

• Sadri Şener: Burak için Galatasaray 7 milyon euroya çıktı ama 10 da verseler Burak'ı bırakmayız. Avrupa'dan da henüz teklif yok.

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu da çok iyimser.
                              Ortası yok

Bıraktık işi gücü bekliyoruz, artık öyle ya da böyle sonuçlansa da şu Burak mevzusu bizde önümüze baksak...

Yorum

• O değil de sözleşmesindeki 5 milyon ne oldu.galatasaray 7 verdıyse almaması için bir sebep yok.Kulübe tekliif getirmelerine gerek varmıkı avrupa takımlarının baskan henuz teklıf yok dedi.

Yorum

Çalışıyor...
                                X