Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yolun açık olsun.gönlümüzdesin
    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Gidersen yolun açık olsun, kalırsanda başımızın üstünde yerin var. Dosta düşmana karşı geçen senenin şampiyonu olduğumuzu düşünüyoruz demen çok iyi oldu.
      HAMİ_41

Yorum

• Bu adama hâla kızan var mı acaba?
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Adam gibi adam..

helal olsun burak...

Yorum

• Burak çok güzel konuştu.

Fakat konuşmasında Avrupa dışında Galatasaray açık kapı bıraktı.

Galatasaray giderse kimse şaşırmasın .
            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Burak Yılmaz transfer konusunda Lig Tv'ye verdiği açıklamalardan detaylar:
              Burak Yılmaz: Ben Trabzonspor'un evladıyım
              Burak Yılmaz: Trabzonspor'daki 2. yılımda Süper Kupa'yı kazandık ve şampiyon olduk. En azından biz şampiyon olduğumuzu düşünüyoruz
              Burak Yılmaz: Trabzonspor hayatımı tekrar bana geri verdi'
              Burak Yılmaz: Trabzonspor'un bana neler verdiğini nerlere getirdiğini görüyorum öyle bir kelime ağzımdan çıkamaz
              Burak Yılmaz: Ben Trabzonspor'da oynamak istemiyorum asla demedim benim ağzımla yazıldı bu beni çok üzdü
              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Bu işin ruh hali var.. Kalsın diye zorlamanın bi anlamı yok... Hizmetlerinden dolayı teşşerkkür ederiz eger giderse.....

Yorum

• Komplo teorileri üretelim biraz ama dediğim gibi komplo teorisi

Öncelikle belli ki spikeri tembihlemiş ve GS ile ilgili soru sormamasını istemiş. Tembihlemiş diyorum çünkü spiker böyle anlarda affetmez, GS konusunu kesin sorar ama sormuyor. Tıpkı geçen sene Egemen'in son röpartajında BJK ile ilgili soru sormamasını istemesi gibi. Ha bu bir ihtimal, diğer ihtimal de, bu olayı konuşmayacak kadar saçma da buluyor olabilir...

Maalesef Burak'ın kafasında Trabzonspor bitmiş, 'belki kalırım' bile demiyor, ayrılmayı kafasına koymuş fakat "bundan sonra kariyerime Avrupa'da devam etmek istiyorum ama ne olur ne biter bunun için birşey söylemem..." diyebiliyor...

Son 1-2 yılda çok şeyler yaşadık, az çok tecrübe sahibi olduk, Burak GS'ye gidecek demiyorum ama konuşmaları biraz enteresan geldi bana. İşallah Avrupa'da iyi bir takıma gider ve bizi de sevindirir...

Bu arada Trabzonspor için dediğin güzel şeyler için de teşekkürler Kral. Aklımın bir kenarında hep olan şeyi sakın yapma Burak, arkandan "verdiğin emekler için teşekkürler" diyebilelim...
                  En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 16.06.2012, 18:00.

Yorum

• Herşey için teşekkürler kral, umarım ispnya ya gidersin.

Yorum

• helal olsun
                      şampiyon olduk lafı iyi koymuştur bazılarına
                      gidersen premier lige git pampa
                      tam senin lig
                      yıkılmayan adam arıyorlar
                      tuncay bile sırf koşarak 4-5 sezon geçirdi
                      sende şut var,fizik var
                      evertona/newcastle a/tottenhama transfer olursan buradan forma siparişi vereceğim
                      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Her yonuyle kral... Seni cok ozleyecegiz...

Yorum

• Adam daha ne desin yahu?
                          Avrupa'ya gideceğim dedi, Gs'ye gideceğim diye birşey söylemedi.
                          Hala mı Gs muhabbetleri?
                          Yeter artık.

Yorum

• ulan Allah belanı versin istanbul basını.O kadar attılar tuttular hepsi asılsızmış.Teşekkürler Burak!

Yorum

• Açıklamasıyla etkiledi.. Fakat güvenemem.. Gidersen yolun açık olsun..
                              Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Trabzonspor için güzel konuşmuş ama malesef Galatasaray'a gitmem dememiş, aksine avrupaya gitmek istiyorum ama ne olur bilmiyorum hayırlısı bakalım diyor.
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

Çalışıyor...
                                X