yolun açık olsun.gönlümüzdesin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Burak Yılmaz transfer konusunda Lig Tv'ye verdiği açıklamalardan detaylar:
Burak Yılmaz: Ben Trabzonspor'un evladıyım
Burak Yılmaz: Trabzonspor'daki 2. yılımda Süper Kupa'yı kazandık ve şampiyon olduk. En azından biz şampiyon olduğumuzu düşünüyoruz
Burak Yılmaz: Trabzonspor hayatımı tekrar bana geri verdi'
Burak Yılmaz: Trabzonspor'un bana neler verdiğini nerlere getirdiğini görüyorum öyle bir kelime ağzımdan çıkamaz
Burak Yılmaz: Ben Trabzonspor'da oynamak istemiyorum asla demedim benim ağzımla yazıldı bu beni çok üzdü
Yorum
-
Komplo teorileri üretelim biraz ama dediğim gibi komplo teorisi
Öncelikle belli ki spikeri tembihlemiş ve GS ile ilgili soru sormamasını istemiş. Tembihlemiş diyorum çünkü spiker böyle anlarda affetmez, GS konusunu kesin sorar ama sormuyor. Tıpkı geçen sene Egemen'in son röpartajında BJK ile ilgili soru sormamasını istemesi gibi. Ha bu bir ihtimal, diğer ihtimal de, bu olayı konuşmayacak kadar saçma da buluyor olabilir...
Maalesef Burak'ın kafasında Trabzonspor bitmiş, 'belki kalırım' bile demiyor, ayrılmayı kafasına koymuş fakat "bundan sonra kariyerime Avrupa'da devam etmek istiyorum ama ne olur ne biter bunun için birşey söylemem..." diyebiliyor...
Son 1-2 yılda çok şeyler yaşadık, az çok tecrübe sahibi olduk, Burak GS'ye gidecek demiyorum ama konuşmaları biraz enteresan geldi bana. İşallah Avrupa'da iyi bir takıma gider ve bizi de sevindirir...
Bu arada Trabzonspor için dediğin güzel şeyler için de teşekkürler Kral. Aklımın bir kenarında hep olan şeyi sakın yapma Burak, arkandan "verdiğin emekler için teşekkürler" diyebilelim...En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 16.06.2012, 18:00.
Yorum
-
helal olsun
şampiyon olduk lafı iyi koymuştur bazılarına
gidersen premier lige git pampa
tam senin lig
yıkılmayan adam arıyorlar
tuncay bile sırf koşarak 4-5 sezon geçirdi
sende şut var,fizik var
evertona/newcastle a/tottenhama transfer olursan buradan forma siparişi vereceğimşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
Yorum