Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kötü olsa bile sahada oluşu her zaman avantaj.Milli takım o çıktığı anda atak yapamaz hale geldi ki çıkaack onca adam varken neden burak ?
    Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• burak'ın yanına sağlam bir forvet daha alınırsa çok iyi ikili olurlar halil ve henriqueçok yetersiz

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Daha ne iyileştirmesi Ömer. Allah'tan korksun senede 2.5 milyon euro neresine yetmiyor...
        ts de tavan ücreti daha düşük renktaş.

bir yanlışın olmasın?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          “5 milyon avroyu getiren Burak’ı alır”

tarafından 15/05/2012 12:23'te yayınlandı 15/05/2012 14:00'da güncellendi
          Trabzonspor’un golcüsü Burak Yılmaz’ın İtalyan kulübü Lazio’ya transfer olacağı yolundaki haberlere açıklık getirdi.

Burak Yılmaz’ın transfer dedikodularına, oyuncunun temsilcilerinden Ogan Tarhan açıklık getirdi. Tarhan, Lig Radyo’ya yaptığı açıklamada “Burak’ın son iki sezon içindeki performansından ötürü onunla ilgilenenler olması doğal. Kendisi Trabzonspor ile olan kontratına saygı duyuyor. Netleşmiş bir şey yok transferine ilişkin. Burak Türkiye standartlarının üzerinde bir para kazanıyor Trabzonspor’dan. Daha büyük teklifler de geldi ama Trabzonspor Burak’ın verdiklerine karşılığını fazlasıyla veren bir kulüp. Ayrıca kalması için biraz daha fedakarlık yapabileceklerini bildirdiler. Burak da onu ciddi şekilde düşünüyor şu an.” dedi.
          Oyuncuların şanslarını Avrupa’da denemeleri gerektiğini bildiren ve Mehmet Topal ile Umut Bulut örneklerini ortaya koyan Ogan Tarhan; “ iş bonservis pazarlığına geldiğinde insanlar tanınmaz olabiliyorlar. Yönetimler, teknik adamlar değişebiliyor. Evvelden fiyat belirlemek her şey demek değil. Burak için belirlenen 5 milyon avroyu Avrupa kulüpleri düşük buluyorlar. Önümüzdeki birkaç hafta her şeyin belirleneceği günler olacak. Burak için sözleşmede yazan 5 milyon avroyu getiren yerli ya da yabancı herhangi bir takım oyuncuyu transfer edebilir. Ancak yineleyeyim ki bugüne kadar hiçbir kulüple görüşülmedi. Burak konuşulanlardan rahatsız… Burnu kırıldı Galatasaray maçında oynayamadı, ortada bir dolu spekülasyon dolaştı. Sezon sonuna kadar bir şey konuşulmayacak. Ancak yeni sezonda takımlar toplanmadan bu konuda bir karar vermiş olacağız hep birlikte. Şahsi kanaatim şu ki; Burak ya bu sene yurt dışına transfer olur, ya da hep Trabzonspor’da kalır. Ben kendisini iyi ve oynayabileceği bir Avrupa kulübüne transfer olması yönünde telkin ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

http://tr.eurosport.com/futbol/spor-...26/story.shtml
          İşin içinde Ogan Tarhan varsa Galatasaray ihtimali her zaman vardır. Söz konusu kişi Gs'nin çalışanı gibi birşey.

Yorum

• İşte skor yazarlığı.... Adam her an oyunun içinde, Arda'nın verdiği güzel pasta çok kötü vurdu ama pozisyon öncesinde çapraz koşuyla Arda'nın önünü boşaltması, boşalan yere Arda'nın attığı pas, pozisyon öncesi pasa yapılan harika bir koşu var. Her an oyunun içindeydi, atılan ikinci golde Umut'la çok iyi pres yaptılar ve pası attıktan sonra yine doğru yere koştu.

İyi bir santraforun yanında belki daha az gol atar ama oyunun içinde olup çok daha faydalı olur.

Mutlaka kalmalı!
            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak Gökhan BAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ts de tavan ücreti daha düşük renktaş.

bir yanlışın olmasın?

Burak'ın yılda 2.5 milyon euro aldığını herkes biliyor. Gözümüz yok tabii bu performansı sergilediği müddetçe helali hoş olsun...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=162277

Burak'ın yılda 2.5 milyon euro aldığını herkes biliyor. Gözümüz yok tabii bu performansı sergilediği müddetçe helali hoş olsun...

maç başı paralar ile birlikte 2.5 milyonu buluyor doğru.

benim tavandan kastım, garanti ücret idi, o da görmüş olduğun gibi 1.8 milyon euro.

aynen öyle helali hoş olsun...

Yorum

• Senin yanına 2-3 kaliteli adam olsa 11de ki gibi gene ezer geçeriz ortalığı.Adamın sinirleri bozuk tabi yeteneksizlere bağırıyor napsın.
                  Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• Burak'a oy verelim arkadaşlar. Millet burda bile takımcılık yapmış

All gave some;
                    Some gave all.

PSN: Abdisson

Yorum

Daha ne iyileştirmesi Ömer. Allah'tan korksun senede 2.5 milyon euro neresine yetmiyor...
                      Yoksa , 5 milyon maddesi canımızı sıkıyor. O maddeyi direk kaldırmayı kabul ediyorsa ücreti aynı kalsın.

Yorum

• Ne zaman düşünsem sözleşmesindeki madde canımı sıkıyor.Belki gider belki gitmez ama o madde orada kaldıkça tam anlamıyla rahat olmayacağız.
                        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İspanya da AS Gazetesi; Burak Yılmaz Atletico Madrid'e transfer olma yolunda diye başlık atmış.Haber de Arda ve Emre den sonra A.Madrid'in 3.türk oyuncusu olabileceğini yazmışlar.Ntvspor da öyle dediler.

Yorum

• Gitsin Burak.
                            Ya delikanlıca çıksin Tv ye. Ben Ts ye cok sey borcluyum. Takasta kullanılacak adamken nerelere geldim Bonservisimi Ts ile pazarlık edin desin

Yada artık gitsin. gs lazio farketmez gitsin.

Bu ne yaa. Burak Yılmaz Ts nin onunde bir futbolcu degildir.
                            Arkadaslarına tesekkur edip gtsin. Cunku hic bir takımda bu kadar asistci bulamayacak. En basta Colman a sonra Alanzinho dan Olcan a Adrian dan zokora ya serkana tesekkur etsin gitsin.
                            En son cyberentalpi tarafından düzenlendi; 06.06.2012, 08:52. Sebep: eksik bilgi duzeltme
                            13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gitsin Burak.
                              Ya delikanlıca çıksin Tv ye. Ben Ts ye cok sey borcluyum. Takasta kullanılacak adamken nerelere geldim Bonservisimi Ts ile pazarlık edin desin

Yada artık gitsin. gs lazio farketmez gitsin.

Bu ne yaa. Burak Yılmaz Ts nin onunde bir futbolcu degildir.
                              Arkadaslarına tesekkur edip gtsin. Cunku hic bir takımda bu kadar asistci bulamayacak. En basta Colman a sonra Alanzinho dan Olcan a Adrian dan zokora ya serkana tesekkur etsin gitsin.
                              Giderken bide attigi gollere ozur dilesin..
                              twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• Bence az alsın ama Atletico'ya gitsin... Orda bonservisini 5e katlar....

Yorum

Çalışıyor...
                                X