Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ha şunu da söyleyeyim, yanlış anlaşılmasın ayrıca...

Adam milli maçlarda daha iyi oynuyor, kötü oynadığını hiç görmedim, belki hocanın verdiği görevden, belki sistemden, belki milli duygulardan, belki kendi düşüncelerinden...
    Ben kendi kanaatimi söyleyeyim bu tamamen etrafındaki kaliteli oyunculardan kaynaklanıyor.Hocada elinde kaliteli oyuncular olduğu için sistemi Burağın üstüne kurmuyor ve ondan tam verim alıyor.

Bizdeyse milli takıma göre oldukça kalitesiz bir kadro var.Bu kadroyla ne Burak çeşitli hücum posziyonlarına girebiliyor,ne de hoca Burağa top şişirmekten başka bir sistem kurabiliyor.

Her zaman söyledim.Buraktan tam verim alabilmek istiyorsan yanını yöresini kaliteli adamlarla dolduracaksın.Bak seneye Burağın etrafına iki üç kariyerli,yetenekli adam getir şu ankinden çok farklı bir Burak izlersin.Belki 10 gol daha az atar ama oynadığı futbol herkesi tatmin eder.

Yorum

• Öyle yada böyle bu adamı izlemesi zevkli birşey
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Burak yüz kızartmaya devam ediyor,

Yorum

• Daha durun.. Her hafta Burak arayacağız burada
          "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
          Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
          Kazım Koyuncu

Yorum

• burak iyi bir oyuncu.fark yaratıyor..
            "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
            Louis D. Brandeis

Yorum

Adam milli maçlarda daha iyi oynuyor, kötü oynadığını hiç görmedim, belki hocanın verdiği görevden, belki sistemden, belki milli duygulardan, belki kendi düşüncelerinden...
              arkasında hamit nuri arda gibi çok iyi paslar atan isimler var.. trabzonda colmanın aykutun attıklarıyla bu kadar attı bide orta sahada adrian dan verim alsak kaç atacaktı kim bilir
              ( ゚д゚)

Yorum

• babası açıklama yapmış 2 sezon daha trabzonsporda oynamasını istiyorum diye...bu uşak babasının sözünü dinler....son olarak sen Allahın bir lütfusun
                !

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dakika 80 gibi 3 kisi arasindan topu kurtarip sonrasinda yere dururulmesi baya iyiydi... Adam topu gordumu inanilmaz kosuyor

Adamin bos alana kosulari gercekten inanilmaz, dunyada bu konuda sayili forvetlerden oldugunu dusunuyorum...
                  Aynen yaa adamın o surat ifadesini unutamıyorum. 3 kişinin arasından iman gücüylen çıkıyodu resmen...

Milli takıma daha çok yakışıyor Burak.. Çünkü onun üzerine kurulan sistem yok. Takımda herkes hucum düşünüyor... Sercan bi yerden bastırıyor Nuri Bir yerden bastırıyor Arda bir yerden bastırıyor... Burak'ın yükü hafifliyor...
                  Trabzonda ise Burak'dan başka kaleye emin adımlarla giden topçu yok sıkıntı bu...

Yorum

• bütün milli takım Burak üzerine kurulu atacak tabi!
                    facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Allahım sen konuyu biliyosun. Amin

Ya hangi mantıkla oyle dandirik mi madde koyuyo yöneticilerimiz hayret ediyorum..

Bari insan 8-10 felan yapar. 5 ne ya dışardan dandik bi adam al kapı 5ten açılıyor zaten
                      ( ゚д゚)

Yorum

bizim maçlarda da bi duyguyla oynasa iyi olur rekor gazına gelerek son zamanlarda takımın icine etmişti yani
                        ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                        NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• dun maca sonradan girdi.. gırdıkten sonra umut un top kovalaması onun ıse sankı 75 dk dır oynuyormus gibi yürümesi gözden kaçmadı. ama yakaladığı ikinci pozisyonu gol yapması kaldığı yerden devam ediyor ve edecek izlenimi verdi

Yorum

• Gider mi, kalır mı; umrumda değil...

Şöyle bir şey hatırlıyorum: Yıllar önce Manisa'dan Selçuk'la birlikte bonservisini aldığımızda o bize gelmek istemeyince "hain"di, "bir daha Trabzon'a gelmesin"di (Ve tabii Selçuk "kahraman Anadolu çocuğu"!). Roller değişeli yaklaşık bir yıl oluyor.

Her metayı olduğu gibi sahip olduğu kutsalları ve değerleri tüketmekte beis görmeyen toplumların o sihirli sözü var ya: "Dün" dündür, "bugün" bugün!

O zaman, "dün"den "bugün"e kısa bir hesap yapalım.

Gökhan Ünal için ödenen bonservis = 6,200,000 Avro (1*)

Karşılığında 54 maç 19 gol 16 asist

Sonra Gökhan gider, 3,500,000 Avro (2*) ve Burak gelir.

93 maç 58 gol 13 asist

Ve şimdi 5,000,000 Avro'ya serbest mi kalıyormuş? Kalsın!

"Trabzonspor tarihinin en iyi/karlı" hamlesi olur gibi iddialı sözler edemem ancak şu durum bile "çıkan-giren" maddi farkının kulp lehine olduğunu gösteriyor.

Kaldı ki, Trabzonspor, (salt) aldığı futbolcuyu ödediğinden daha fazlaya ve hatta en fazlaya satmak gibi misyon sahibiyse "kar amacı güden al-sat işletmesine dönüşmüştür" deriz ve renk, arma, şanlı mazi gibi kavramların üstüne soğuk sular içeriz.

Özet: "Dün" Necmi, Hami, Şota... "Bugün" Burak... "Yarın" bir başkası...

---

1* & 2*) (Resmi olarak bu meblağ mı bilmiyorum. Hemen hemen her yerde böyle geçmiş haberler. O zamanlar KAP'a bildirmiyorduk galiba...)
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Burak'la ilgili şöyle bir haber var, dün Altuğ Atalay paylaşmış, ben yeni gördüm...

Bu adamda bu baba varken, managerin en şerefsizi de olsa, Burak her şeyi bir kenara bırakıp niyeti de bozsa GS'ye gidemez...

Buyrun haber:

http://www.medyatakip.com/medya_sist...338_384506.jpg

Yorum

• babasını dinler

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X