Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon için ölürüm dedi bu adam canlı yayında.Bizim yönetim galatasaraya gitmesini istemezse kesinlikle gitmez ama yönetim parayı seçerde galatasaraya gönderirse gider.Bu kadar basit.İnşşallah avrupaya gidersin
    KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Burak ayrılacaksa da plaketle, onore edilerek, hoşca uğurlanarak ayrılmayı haketti. Trabzonspor'a yakışan da budur
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Burakı kesinlikle göndermemiz gerek, takım oyununu bozuyor. Gs baskani adam olsa selcuku gizliden almazdı. Bunlara da itibar etmemek gerek. Gidisini aramayız, kalırsa da sag acik olarak dusunulmeli. Aksi takdirde fayda etmez
        OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Menajeri Ali Egesel, Lazio'nun teklifiyle ilgilendiklerini söylemiş.
          "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
          Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
          Kazım Koyuncu

Yorum

• Lazio 10 numara olur...

Yorum

• Aynı düşünüyorum. Lazio olursa olur başka yere gitmez Burak
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yanlış bilmiyorsam Selçuk Florya'da değil Yeşilköy'de oturuyor.
                Bilmiyorum Selçuk'un evini. İnşallah öyledir de yalan söylüyordur emlakçı bey. Tanımıyorum kendisini çünkü, arkadaşıma dediğini söylüyorum.

Murat Özbostan demin twitter'dan, Burak'ın gideceği yok da, menajeri kendisini pazarlamak için full time mesai harcıyor yazdı.

Haklı gibi gelmeye başladı. Gelen duyumlar, konuşulanlar hep Ali Egesel kaynaklı.

Burak'ın Avrupa'ya gitmesine kimse karşı çıkmaz, gittiği kulüp kendisini destekleyen milyonlarca Trabzonspor taraftarı kazanır.

Bir yere gitmiyorsa zaten başımızın üstünde.

Ama diğer ihtimal, Burak'a sadece düşman kazandırır.
                En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 15.05.2012, 15:47.
                -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Burak İtalya'da çok zorlanır...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• burak adamın köküsün sen....bazen tutuyor karadeniz damarımız erken parlıyoruz ama seni çok seviyoruz
                    !

Yorum

• gerçek taraftar seninle burak YILMAZ

Yorum

• İlk olarak Fatih YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Menajeri Ali Egesel, Lazio'nun teklifiyle ilgilendiklerini söylemiş.
                        Faşo BURAK

Sakın "faşo ne demek" diye sormayın Şaka bir yana, Avrupa'ya gitmesi ve takımdan ayrılırken bir veda töreniyle (hatta taraftar katılımıyla Avni Aker'de bile olabilir) uğurlanması taraftarıyım. Bu adamın maç sırasında bazı hareketleri bana da çok itici geliyor, hatta Trabzonspor taraftarı olmasam kesin sallardım kendisine. Ancak bu takım için çok özverili çalışmış ve iş ahlakının hakkını ziyadesiyle vermiş bir insan. Bundan sonra İstanbul takımlarına gitmeyerek yurtdışı tecrübesi yaşar ve hakkını verirse gururumuz olur.

Giderse benim zihnimde itici hareketleriyle değil, kırık burunla devam ettiği maçla, beyin sarsıntısı geçirip cimboma attığı gol sonrası kendisini endişeyle izleyen annesine kameradan bağırmasıyla, son olarak Avni Aker'de fenere 2-0 mağlupken attığı gol sonrası, kendisini yeniden dirilten Şenol Hoca'sına "sen merak etme" diye defalarca seslenmesiyle (maç 3-1 bitti ama Burak maçı beraberliğe getirecek pozisyonu buldu, şutu da muhteşemdi ama faşo Volkan iyi çıkarttı) , savunma arkasına deparlarıyla ve bitmek bilmeyen kazanma azmiyle hatırlanacaktır.
                        BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Ünal Aysal diyor ki: "Gerekirse 5 milyon verilip alınabilir ama Sadri Şener al demeden almam."

Ünal Aysal,duruşu ile güvenilir mesajlar veriyor,inanmak istiyorum kendisine...

Ve ayrıca Aysal'ın bu ifadelerinden bir kez daha 5 milyonluk maddenin Türk takımları içinde geçerli olduğunu görüyoruz..

Yönetimi sırf bu madde için ayrıca tebrik etmek lazım(!)

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ünal Aysal diyor ki: "Gerekirse 5 milyon verilip alınabilir ama Sadri Şener al demeden almam."

Ünal Aysal,duruşu ile güvenilir mesajlar veriyor,inanmak istiyorum kendisine...

Ve ayrıca Aysal'ın bu ifadelerinden bir kez daha 5 milyonluk maddenin Türk takımları içinde geçerli olduğunu görüyoruz..

Yönetimi sırf bu madde için ayrıca tebrik etmek lazım(!)
                            Burak'ın TRT'deki sözlerinden zaten yurtiçi yurtdışı ayrımı olmadığı anlaşılıyor. Yönetim, Burak konusunda eleştirilebilir ama çok da skandal bir durum değil bana göre. Sonuçta sözleşmesini uzatamaya bilirdi. Tabii sözleşmesi yenilendiği zaman Burak'ın 33 gol atacağını bilselerdi, o rakam çok daha yukarıda olurdu...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Burak'ın TRT'deki sözlerinden zaten yurtiçi yurtdışı ayrımı olmadığı anlaşılıyor. Yönetim, Burak konusunda eleştirilebilir ama çok da skandal bir durum değil bana göre. Sonuçta sözleşmesini uzatamaya bilirdi. Tabii sözleşmesi yenilendiği zaman Burak'ın 33 gol atacağını bilselerdi, o rakam çok daha yukarıda olurdu...
                              Burak sözlesme uzattigi zaman gol ortalamasi cok yüksek bir seviyede iyi,dolayisiyla ortaya konulan 5 milyon euro rakami bir skandaldir.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Şakar, Burak Yılmaz'ın transferi konusunda herhangi bir talebin olmadığını söyledi. Burak'ın dürüst, beyefendi bir kişiliğe sahip olduğunu söyleyen Şakar, ''Sözleşmesindeki para ödenirse gider mi, gider. Ama şu ana kadar herhangi bir kulüpten bize gelen bir şey olmadı. Şu anda bizden bir talep yok. Kendisi de profesyonellerimize, bir an önce dinlenip yeni sezonu takımla birlikte açmak istediğini söyledi'' diye konuştu. Şakar, sezon öncesi hazırlık kampını büyük olasılıkla Hollanda'da gerçekleştireceklerini kaydetti.

umarım doğrudur bizimle olur kral

Yorum

Çalışıyor...
                                X