yönetim bu durumlara ne diyecek merak ediyorum,adam tatile erken başlamış resmen... trabzona sisten dolayı inemeyen çoğu kişi ya samsuna ya da erzuruma inip bir şekilde varıyor trabzona.. burak beyefendi de mekandan mekana takılıyor,sizi bilmem ama ben bu durumdan son derece rahatsızım... hem camiaya hemde takım arkadaşlarına yapılan büyük bir ayıptır bu...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Bir kız gördüğünde arkadaşlarını satıyormuş" ççç
Vay arkadaş muhabbete gel
Yorum
-
Bize bizden daha çok zarar veren olmaz zaten.
Şenol Güneş'e saygısızlık filan yapamaz Burak. Gerizekalı mı her röportajında saygısızlık yaptığı adamı övsün.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet renkdaşım Burak'ı her zaman savundum hakkında hiçbir zaman olumsuz bir yorum yapmadım.
Madem istediniz yazıyım. Sürekli antrenmanlara giden bir arkadaşım bazı şeylere tanık olmuş, Burak antrenmanda kafasına göre takılıyor hocanın sözünü hiç dinlemiyormuş çoğu zamanda bir kenara çekilip kara kara düşünüyormuş. Bir kız gördüğünde arkadaşlarını hemen satıp gidiyormuş bunun gibi şeyler ben bukadarını diyim. Şenol hoca kendi ağzıyla demiş Burak giderse dur demem diye.
Bunları bir başkasından duysam inanmazdım lakin çok iyi tanıdığım arkadaşım sürekli antrenmanlara gidip içlerine giren birinden duyunca inandım.
Tepki görmemek adına sadece içimden geçenleri yazmıştım lakin farketmez şimdi bunları yazdığım için bir dayak yemediğim kalacak.
Bmn yöneticilerine açık çağrı burdan. Ceza verilmiyceğini biliyorum ama ben gördüğümü söyleyim de onlar kendi bilir artık.- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöylediklerinin tek kelimesine inanmadım ayrıca böyle doğru düzgün bir dayanağı olmayan insanları kışkırtacak şeyler yazdığın için ceza alman gerek bence.
Bmn yöneticilerine açık çağrı burdan. Ceza verilmiyceğini biliyorum ama ben gördüğümü söyleyim de onlar kendi bilir artık.
gabriel omar'ın ricası olmasa hiçbirşey yazmayacaktım , yazdığım yazıyı tekrar okuyun acaba kışkırtıcı bir kelime var mı? Her yazdığım yazıda üslubuma dikkat ederek elimden geldiğince nazik ve iyi niyetli yazarım zaten yukarıda da belirttim bana bu şekilde ithamlarda bulunulacağını. Ve orda tekrar yazdım belki doğrudur belki değildir gözümle görmediğim için yargılayamam Allah bilir diye neyse nasıl bakıp yorumlamak isterseniz öyle davranın lakin çok yanlış anlıyorsunuz..En son Hatice Aslan tarafından düzenlendi; 26.04.2012, 15:00.#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
* istanbulda sıradan bir insan olduğun günleri unutma Burak, hesabını kitabını iyi yap, son pişmanlık fayda etmez...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Ortada daha fol yok yumurta yok.
Futbolcu adam, o kadar yil Istanbul'da yasamis, Milli takim kamplarinda bulunmus. Ayrica en iyi arkadasi Selcuk Inan. Istanbul'a gittiginde bu adamlarlan takilmasindan dogal birsey olamaz.
Bu demek degildir ki gizliden Galatasaray'lan anlasmaya calisiyor.
Engin, Ceyhun, Egemen, Selcuk bu takimdan ayrilirken GS'li futbolcularlan boyle gozetlenmismiydi? Hayir. Ama bu onlarin gitmeyecegi manasina gelmedi. Simdi icin de tam tersi gecerli olabilir. Daha birsey olmadan kimseyi suclamayalim.
Yorum
Yorum