Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• LigTV'de Burak üzerine konuşuluyor şuan 3 korner 1 penaltıda.

Yorum

• İlk olarak cemilep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      burak'ın resmi web sitesi var, oraya gönderdim ben teşekkürlerimi. siz de gönderirseniz iyi olur. hırsına hırs katar.

http://www.burakyilmaz.net.tr/
      bende yolladım inşallah direk burak okuyordur madara olmayalım herkese...kolay kolay bu kadar duygusala bağlayan biri değilimdir yazdım içimden geçenleri...
      Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
      Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Kendi becerileriyle çok maç kazandırdı bize, ayaklarına kurban Burak, ayrıca da çok geçmiş olsun...
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Burak artık Trabzonludur.Ben ne kadar Trabzonlu isem o da o kadar Trabzonludur.
          Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• bu cocugu sindiremeyenler umarim artik hakkini verirler. hakki gaspedildi, burnu kirildi ama cikti azizin kopegi ve kadrolu kalfasina verdi cevabini.. adamsin be burak

Yorum

• bu aralar çok sıkışık durumdayım ama bulursam bordo forma alıp üstüne Burak yazdığıp Kocaeli'deki maça onunla gideceğim.

En son Eyvallaahhh diye bağırışı, gırtlaktan gelen Bize Her Yer Trabzon, 3'lüyü yürekten bağırarak söylemesi, Burada rakiplerden çok sen en büyük tokatı yumruğu Trabzonspor taraftarına attın, geldiğinde senin için söylenenler aklıma geliyor da, senin savunanları ve Trabzonspor için akıttığın kanı yürekten kutluyorum
              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Türk futboluna ve Trabzonspor için çok önemli futbolcu.Kırık burunla,hırsıyla,haykışırıyla bizi ve formasını ne kadar sevdiğini görmüş olduk.Yeter ki böyle futbolcular olsun,forması için 90 dakika mücadele eden,yılmayan.İstersek şampiyon da olmayalım.Formanın hakkını veren futbolcuların başında..

'Bize Her Yer Trabzon !'
                Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• oynamasını geçtim, burakın takımı bu kadar sahiplenmesi; gurur duydum. maçta da ağlattı bizi. fakat penaltı pozisyonunun niye verilmediğini otur düşün, sen sürekli kendini yere atarsan bu sefer gerçekten düşersin ama inanmazlar.
                  OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Sinirini aldı Şenol Hoca , Bir de kendini atmaktan vazgeç , tamam bu iş
                    "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• bize her yer trabzon diye bağırırken ses telleri kopacaktı nerdeyse...

Yorum

• Ruhsuz Gökhanı düşünüyorum bir de Burak'ı..

Tarihimizin şimdiden en iyi transferlerinden biri oldu....

Allah yolunu ve yolumuzu açık etsin...

Yorum

• 3 Mac kotu oyna ondan sonrada burda yorumlari hep beraber okuruz.Buragin su an bize ihtiyaci yok onemli olan onlarin kotu gunlerinde futbolculara sahip cikmak,moral ve guc vermek.

Yorum

• buraktacus blood and sand
                            En son MehmeTS_ADANA tarafından düzenlendi; 08.03.2011, 23:23.
                            Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• İlk olarak Celil Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şöle içten "Bize Her Yer Trabzon" demen varya 13 gole bedel bee..

Seviyoruz seni Reis acil şifalar...

Aynan abi , o nasıl içtenlik..
                              Helal olsun lan !
                              Sevgim iki kat daha arttı..

Yorum

• Buca Macinda Burak Yılmaz Formamla trubundeyim.
                                Esime de Burak Yılmaz alacaktim ama o jaja diyor baska bir sey demiyor. futboldan pek anlamaz. ismi cok sevimli imis
                                star wars taki jar jar aklına geliyormus
                                13 Vitor Hugo

Yorum

Çalışıyor...
                                X