LigTV'de Burak üzerine konuşuluyor şuan 3 korner 1 penaltıda.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İlk olarak cemilep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburak'ın resmi web sitesi var, oraya gönderdim ben teşekkürlerimi. siz de gönderirseniz iyi olur. hırsına hırs katar.
http://www.burakyilmaz.net.tr/...kolay kolay bu kadar duygusala bağlayan biri değilimdir yazdım içimden geçenleri...
Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
bu aralar çok sıkışık durumdayım ama bulursam bordo forma alıp üstüne Burak yazdığıp Kocaeli'deki maça onunla gideceğim.
En son Eyvallaahhh diye bağırışı, gırtlaktan gelen Bize Her Yer Trabzon, 3'lüyü yürekten bağırarak söylemesi, Burada rakiplerden çok sen en büyük tokatı yumruğu Trabzonspor taraftarına attın, geldiğinde senin için söylenenler aklıma geliyor da, senin savunanları ve Trabzonspor için akıttığın kanı yürekten kutluyorumBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
Türk futboluna ve Trabzonspor için çok önemli futbolcu.Kırık burunla,hırsıyla,haykışırıyla bizi ve formasını ne kadar sevdiğini görmüş olduk.Yeter ki böyle futbolcular olsun,forması için 90 dakika mücadele eden,yılmayan.İstersek şampiyon da olmayalım.Formanın hakkını veren futbolcuların başında..
'Bize Her Yer Trabzon !'Trabzonspor
Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..
Yorum
-
oynamasını geçtim, burakın takımı bu kadar sahiplenmesi; gurur duydum. maçta da ağlattı bizi. fakat penaltı pozisyonunun niye verilmediğini otur düşün, sen sürekli kendini yere atarsan bu sefer gerçekten düşersin ama inanmazlar.OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
buraktacus blood and sandEn son MehmeTS_ADANA tarafından düzenlendi; 08.03.2011, 23:23.Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir
Johann CRUYFF
Yorum
-
İlk olarak Celil Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöle içten "Bize Her Yer Trabzon" demen varya 13 gole bedel bee..
Seviyoruz seni Reis acil şifalar...
Aynan abi , o nasıl içtenlik..
Helal olsun lan !
Sevgim iki kat daha arttı..
Yorum
Yorum