Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yalnız renktaş bunu buraya yazıyorsan duyduğunu söylemekle mükellefsin.Sen duyduğunu ,kaynağını yaz herkes kendi içinde bunun doğruluğunu yorumlasın.

Senin taraflı yazacağını düşünmüyorum çünkü daha öncesinde Burağı çokça savunmuşluğun mevcut ,ama duyduklarını söylememekle ayıp etmiş olursun bence.
    Evet renkdaşım Burak'ı her zaman savundum hakkında hiçbir zaman olumsuz bir yorum yapmadım.
    Madem istediniz yazıyım. Sürekli antrenmanlara giden bir arkadaşım bazı şeylere tanık olmuş, Burak antrenmanda kafasına göre takılıyor hocanın sözünü hiç dinlemiyormuş çoğu zamanda bir kenara çekilip kara kara düşünüyormuş. Bir kız gördüğünde arkadaşlarını hemen satıp gidiyormuş bunun gibi şeyler ben bukadarını diyim. Şenol hoca kendi ağzıyla demiş Burak giderse dur demem diye.

Bunları bir başkasından duysam inanmazdım lakin çok iyi tanıdığım arkadaşım sürekli antrenmanlara gidip içlerine giren birinden duyunca inandım.
    Tepki görmemek adına sadece içimden geçenleri yazmıştım lakin farketmez şimdi bunları yazdığım için bir dayak yemediğim kalacak.
    En son Hatice Aslan tarafından düzenlendi; 26.04.2012, 00:13.
    #7 Óscar René Cardozo Marin
    #28 Abdul Majeed Waris
    #8 Mehmet Ekici
    #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet renkdaşım Burak'ı her zaman savundum hakkında hiçbir zaman olumsuz bir yorum yapmadım.
      Madem istediniz yazıyım. Sürekli antrenmanlara giden bir arkadaşım bazı şeylere tanık olmuş, Burak antrenmanda kafasına göre takılıyor hocanın sözünü hiç dinlemiyormuş çoğu zamanda bir kenara çekilip kara kara düşünüyormuş. Bir kız gördüğünde arkadaşlarını hemen satıp gidiyormuş bunun gibi şeyler ben bukadarını diyim. Şenol hoca kendi ağzıyla demiş Burak giderse dur demem diye.

Bunları bir başkasından duysam inanmazdım lakin çok iyi tanıdığım arkadaşım sürekli antrenmanlara gidip içlerine giren birinden duyunca inandım.
      Tepki görmemek adına sadece içimden geçenleri yazmıştım lakin farketmez şimdi bunları yazdığım için bir dayak yemediğim kalacak.
      ahahahahahaha
      Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arkadaşlarıyla ilişkileri bizi çok ilgilendirmez,bekar adam en nihayetinde.Fakat Şenol hocaya karşı tavır alıyorsa o zaman sorun vardır.

Fakat yanlış anlama ama ben Burağın herkese saygısızlık yapabileceğine inanırım ama Şenol hocaya yapabileceğine ihtimal veremiyorum.Burak üstünde babasından sonra en çok emeği olan insandır Şenol hoca.Sanmam böyle bir şey yapsın.

Belki bir takım kişisel sorunları vardır bu da mümkün hemen karşımıza almamak lazım.

Tabi bütün bunların yanında belkide benim düşündüğümün tam tersine Burağın kafasında başka planlar vardır.O da mümkündür elbette.O zamanda sene sonunda uygun bir bonservise yolcu eder,emekleri için teşekkür ederiz.

Öte yandan Burağın geçen sene ve bu seneki özverisini hatırlayınca böyle bir şey yapacağına ihtimal vermiyorum.Tabi çok ta bağlanmamak lazım Selçuk örneği karşımızda.Olurda gitmek isterse dediğim gibi teşekkür edip uğurlarız.

Yorum

• Kız olayı saçma geldi. Antrenmanları izliyen arkadaş BUrak ve arkdaşları gezerken beraber miydi onlarla? ya da kızlar antrenmanlara mı geliyor... yani nerden biliyor kızı görünce gittiğini :rolleys:
          Not: Burak İstanbul harici nereye giderse alkışlar yollarım . İstanbul'a giderse ilk maçta yuhlarım
          En son TSelif tarafından düzenlendi; 26.04.2012, 00:36.
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• @Aşk-ı TS

Hocam yalan söylüyorsun diyecek halimiz yok sana ama bana çok saçma geldi yazdıkların...

Kız görünce arkadaşlarını satıyormuş ne yahu? Ergenler gibi...

Yorum

• Evet bir fotoğraftan Burak'ı Galatasaray'a yollayanlar Volkan'ın da aynı takıma gideceğini düşünüyorlar mı acaba ?

Yorum

• Amerika'nın oyunları bunlar hep . . .
                9 # Osvaldo'

Yorum

• Burak'ın Şenol Güneş'e saygısızlık yapıyor olduğunu ispatlasınlar, İstiklal Caddesi'nde bikini giyer gezerim.
                  Şenol Güneş'i de mülayım, sözünü geçiremeyen bir adam yaptınız yahu.
                  O kadar Trabzonspor muhabiri var, o kadar idmanı izleyen kişiler var, kimse mi görmemiş de senin arkadaşın görmüş?
                  Kusura bakma Aşkı Ts ama arkadaşın seni fena kandırmış.

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kız olayı saçma geldi. Antrenmanları izliyen arkadaş BUrak ve arkdaşları gezerken beraber miydi onlarla? ya da kızlar antrenmanlara mı geliyor... yani nerden biliyor kızı görünce gittiğini :rolleys:
                    Not: Burak İstanbul harici nereye giderse alkışlar yollarım . İstanbul'a giderse ilk maçta yuhlarım
                    2 kere aynı soru sorulduğundan sizin mesajınızı alıntıladım cevap veriyim. Antrenmanda takımın yanında olan arkadaşım forumada hepbirlikte gittiklerini söylüyor. Belki kız olayı abartıdır bilemiyorum lakin başına buyruk davrandığını sadece Burak'ın değil 1-2 kişinin daha serzenişte bulunduğunu ifade etti.. Ben arkadaşıma güvendiğim için inandım lakin gözümle görmediğim için yargılayamam sadece içimden geçenleri düşüncelerimi foruma aktardım gabriel omar renkdaşımızın isteği üzerine yazmadıklarımı buraya aktardım tepki göreceğimi yalancılıkla itham edileceğimi bile bile , belki gerçekten doğrudur belki değildir Allah bilir..
                    En son Hatice Aslan tarafından düzenlendi; 26.04.2012, 02:19.
                    #7 Óscar René Cardozo Marin
                    #28 Abdul Majeed Waris
                    #8 Mehmet Ekici
                    #11 Kévin Constant

Yorum

• Bana tesbih verin sabır, sabır... La havle..

Yorum

• Berbatov haberleri cikti ya, bizimkiler yine kasinmaya baslamis.

Tamam Burak muhtesem bir forvet degil. Hatta bazen takima zarar veriyor da olabilir.

Ama niye bu adami harcamaya niyetliyiz? Birakin bizde oldugu surece destek olalim. Gittigin de zaten hepimiz aricaz kendisini merak etmeyin.

Yorum

• "Bir kız gördüğünde arkadaşlarını satıyormuş" ççç
                          Özkan SÜMER

Yorum

• Kalacakmı ?

Buak'la ilgili düşüncelerim artık tamamen olumsuz. Bu gün sabah gazeteleri açtığımda karşımda Burak ve Gs'li arkadaşları ile beraber hani beyefendi dün Trabzon uçağını kaçırmışmı, sisten dolayı gelememişmi soluğu hemen İstinye parkta almış. Tamam gezeceksin mutlaka, ama dikkat edeceksin neticede sen bu yılın flaş futbolcularından birisin dolayısıyla senin gs'li futbolcularla gezmen üstelik İstanbul'da bir Gs maçı öncesi bence olmuyor...

Bu adam geçen yıl Selçuk'un yaptığını yapacakta işte sözleşmesi var. Trabzonspor'a katkıları oldu hatta tarihede geçti ancak yinede bu yıl gidecek diye tahmin ediyorum, çünkü röpörtajlarında kalıcakmısın gidecekmisin sorularına sezon sonu değerlendirme yapacağım gibi bi takım sözler söylüyor. ( Bu lafına çok kızıyorum ) Yahu neden bizim futbolcular Volkan DEMİREL gibi "ben gönülden Fenerbahçe'ye imza attım" demiyorda sezon sonu değerlendirecem diyor.? Hani istemiyolarsa kapı gidecekler için sonuna kadar açık. Bizim takımımızdan kimler geldi kimler gittiki Burak'larda gidebilir kimseyi zorla tutmuyoruz.

Burak geldiği yeri unutmasın ne hallerdeydi Şenol GÜNEŞ onu çamur dan çıkardı. Şu an Milli takımın tek forveti, artık sezon sonu kalacakmış gidecekmiş çok önemli değil hatta gitmesi taraftarıyım yolu açık olsun.

Kimse bulunmaz hint kumaşı değil, kimse geçmişini unutmasın Trabzonspor'dan kimse büyük değil gitmek isteyene kapı sonuna kadar açık kalanlar bize yeter. Sayglıar.....
                            TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• Yorum

• bu sefer düzgün bir ayrılık yaşayacağız diye düşünüyordum...edebiyle, kulube para kazandırarak gidecekti...ama bu iki gündür yaptıkları yine olmayacağını gösterdi...yine bir oyuncuya nefret edeceğiz anlaşılan...ulan burak ne diyeyim sana...1 ay sabredemedin....

Yorum

Çalışıyor...
                                X