Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Anlamadığım şey biz para kazanmadıktan sonra Burak'ın kime gittiğinin ne anlamı var ki ?

Burak Yılmaz ın verdiği emeklere teşekkür ederim ama para kazandırmadan isterse Barça ya gitsin Real e gitsin farketmiyor. Önce Trabzonspor'un menfaatlerini düşünürüm ben. Sonra Burak gelir.
    Gurur bazen paranın önüne geçebilir de ondan kardeşim. Farzedelim ki Burak'ı Atletico Madrid'e 10 milyon euroya sattık karşılığında da 2 tane 5'er milyon euroluk oyuncu aldık ama o oyunculardan hiçbir verim alamadık. O zaman Burak'tan gelecek paranın ne önemi kaldı?
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Şu madde düzeltilsin. Yoksa hep aynı hikayeyi dinler dururuz. İstanbul medyası Burak gol attıkça gitsin diye baskı yapar. Dış basında bir gazetede Burak adı geçse en az 1 ay gündemde tutar gitmesi yönünde baskı yapar.

Örneğin Onur bjk'ye gidiyor haberlerinin manşet olması ama Onur'un bizimle sözleşme uzatmasının alt haberlerde yer alması gibi...

O madde en az 15 milyon Euro olmalıdır. Aynı şekilde Onur için de 15 milyon Euro olmalıydı. Aslında böyle bir maddeyi hiç koydurmamak lazım ama bizim yönetimin saçmalıkları işte!
      - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• burak giderse sonu olur.. hele de avrupada çok zor işi...

Yorum

• Burak 5 milyon euro ya giderse bu yönetimin zekasından süphe duyarım tarihi bir hata olur. En az 15 milyon Euro ya satılmalı..
          T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Kim yazmıştı bunu çıksın ortaya. Fanatik haber yapmış.
            Sözleşmesinde ‘5 milyon euro bedelle Avrupa’ya gider’ maddesi bulunan Burak’ın takımdan ayrılmasını istemeyen taraftarlar internet sitelerindeki forumlarda, “5 milyon euroya kramponunu alırsınız ancak. Yok öyle beleşe gol makinesi” yorumlarıyla hem bordo – mavili yönetime hem de Atletico Madrid cephesine mesaj yolladı.

Yorum

• Burak İspanya ya da Almanya liginde her sezon rahat 15-20 gol arasına oynar.

Yorum

• İngiltere uygundur Burak'a.

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• ardanin 12 ettigi yerde burak 15 eder helede ardanin gittigi dönemdeki formuna bakarsak

bu kadar basit
                  Forvete: Tencere Hill
                  Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gurur bazen paranın önüne geçebilir de ondan kardeşim. Farzedelim ki Burak'ı Atletico Madrid'e 10 milyon euroya sattık karşılığında da 2 tane 5'er milyon euroluk oyuncu aldık ama o oyunculardan hiçbir verim alamadık. O zaman Burak'tan gelecek paranın ne önemi kaldı?
                    Para gelsin de ona göre oyuncu alsınlar. hiç para gelmemesinden ya da az para gelmesinden iyidir yani.

Yorum

• Burak 5'e giderse yönetim hiç durmasın bedavaya gitsin.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Burak 5 e gitsin cidden çok büyük kazık yemiş oluruz.

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burak 5'e giderse yönetim hiç durmasın bedavaya gitsin.
                          burakin degeri > 10milyon

eger 5´e giderse yönetim kendi cebinden tamamlasin bonservis parasini yoksa defolup gitsinler

Yorum

• Vallahi transfer ücretinden 500.ooo € pay versek falan ne kadar yükseltir bilemiyorum.Ama sanmıyorum Burak kalleşlik yapsın.Parayı çok dert etseydi 50 kere gitmişti.
                            9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Vallahi transfer ücretinden 500.ooo € pay versek falan ne kadar yükseltir bilemiyorum.Ama sanmıyorum Burak kalleşlik yapsın.Parayı çok dert etseydi 50 kere gitmişti.
                              burak 5 milyona gitse bile kalleslik yapmis olmaz

adamin kontratinda yazili ve sonucta geldiginin iki katina bir parayla gidecek

burda yönetimin büyük hatasi var

Yorum

• Ben diyorum ki atl madrid isterse burak her türlü gider. Bu onun kalleşlik yaptığı anlamına gelmez. Hedefi buydu zaten köklü büyük bir avrupa takımında oynamak... 5m euro maddesi yönetimin büyük bir başarısızlığıdır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X